Ο προδότης των LCD...

Reaction score
10
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Ποιο στρατοπεδο μωρε??? :lol: Αμα ειχα τα λεφτα, θα'παιρνα κανα Qualia και να τα βρασω τα στρατοπεδα σας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με μια "καλή" νύφη λύνεται το πρόβλημα... κάμποσα μουρέλα να έχει, κανά παραθαλάσσιο ενοικιαζόμενο κλπ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
O αλλος προδοτης γιατι δεν βγαινει να μιλησει? :lol:
Φοβαται την κλικα Γενικου-Τσαρουχα?
Μη φοβασαι γιατρε μου , πες τα ολα και εδω ειμαι εγω... :wink:

Reaction score
3
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
O αλλος προδοτης γιατι δεν βγαινει να μιλησει? :lol:
Φοβαται την κλικα Γενικου-Τσαρουχα?
Μη φοβασαι γιατρε μου , πες τα ολα και εδω ειμαι εγω... :wink:
Γκουχ-Γκουυυυχχχχ,πού απευθύνεστε αγαπητέ? 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χθες περασαν απο εδω και ο Σωτηρης Οικονομου μαζι με τον Nick Greek.
Πολυ φοβαμαι πως η ισορροπια δυναμεων εχει αλλαξει αμετακλητα :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.274
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επί σειρά μηνών αποτελούσε μυστήριο το πώς πολλοί από τους συνανθρώπους μας αλλαξοπιστούσαν μόλις έρχονταν σε επαφή με τον Α.Κ. (δεν εννοούμε τον Αστικό Κώδικα βέβαια). Ως δια μαγείας (προσέξτε καλά τις λέξεις), συμπολίτες μας που είχαν την ατυχία να επισκεφτούν το κατάστημα ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, και ενώ ήταν αποφασισμένοι για την αγορά προβολέα τεχνολογίας LCD, κατά την έξοδό τους από το κατάστημα κρατούσαν συσκευασία με προβολέα DLP!!! :shock:
Επειτα από πολλές καταγγελίες των περιοίκων, οι οποίοι παρακολουθούσαν ανήμποροι να αντιδράσουν, αλλά και λόγω της αναλγησίας των υπευθύνων, ανέλαβαν δράση οι δαιμόνιοι ρεπόρτερζ του www.avsite.gr. Για το σκοπό του ρεπορτάζ επιστρατεύτηκαν οι πιο σύγχρονες μέθοδοι παρακολούθησης, καθώς και εξελιγμένα μηχανήματα εξεύρεσης στοιχείων (παρόλο που οι υπεύθυνοι του εν λόγω forum διατηρούν σιγή ιχθύος, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ένα άτομο ονόματι Νίκος Τσαρουχάς, του οποίου οι οσφρηντικές ικανότητες φέρονται ως υπερ-ευαισθητοποιημένες).

Επειτα από κοπιαστική, πολυδάπανη και πολύμηνη έρευνα, ανακαλύψαμε και είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τις ομολογουμένως παράξενες μεθόδους πειθούς που ο εν λόγω επιχειρηματίας χρησιμοποιούσε με σκοπό να αυξήσει την πώληση των προβολέων της εν λόγω κατηγορίας, η οποία έχει πολλάκις στο παρελθόν κατηγορηθεί για φαινόμενα "Ουράνιου Τόξου" και άλλα παρόμοια, βλαβερά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας δεν έχει ακόμη εκδώσει επίσημη ιατρική ανακοίνωση επί του θέματος.

Ιδού λοιπόν πώς ο πανούργος Α.Κ. κατάφερνε να αλλάξει την άποψη των πελατών του:

Ο κύριος που βλέπετε στις άνωθεν φωτογραφίες είναι ο κατά κόσμον γνωστός ως Witchdoctor Alexander (οι έρευνες έδειξαν πως δεν υπάρχει καμία συγγένεια με το Μεγάλο Αλέξανδρο ή τους απογόνους του). Ο εν λόγω κύριος είναι συνεργάτης του κυρίου Α.Κ. και αποτελεί το νούμερα ένα λόγο επιτυχίας προβολέων όπως Optoma HD82 και άλλων αντίστοιχης τεχνολογίας DLP (φτου κακά). Με τη χρήση διαφόρων αντικειμένων του πελάτη (πχ ένα στυλό που είχε ακουμπήσει, μια τρίχα από τη μύτη, ακόμη και ένα λυμένο κορδόνι το οποίο περιτέχνως τραβούσαν από το παπούτσι του ενώ ο ίδιος ήταν προσηλωμένος στα λόγια του ρήτορα Α.Κ.) ο Witchdoctor Alexander έκανε τα "μαγικά" του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της αίθουσας δοκιμής προβολέων της προαναφερθείσας εταιρείας. Ετσι, ενώ ο ανυποψίαστος πελάτης είχε εισέλθει στο κατάστημα με σκοπό να γίνει κάτοχος ενός θαυμάσιου και αξιοπρεπέστατου προβολέα τεχνολογίας LCD, κάθε άλλο παρά αυτό γινόταν.

Επειτα από την αποκάλυψη του τερατώδους εγκλήματος, το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Εκπρόσωπος της πολιτιστικής αντιπολίτευσης δήλωσε:
"Είναι πραγματικά απαράδεκτο το πώς ορισμένοι επαγγελματίες τολμούν να χρησιμοποιούν τέτοια δόλια μέσα για τις σκοπιμότητές τους. Ο Υπουργός Εμπορίου και ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ θα πρέπει να παραιτηθούν καθώς η ευθύνη βαρύνει και εκείνους. Επίσης να κλείσουν και το περίπτερο στη γωνία έξω από το σπίτι μου γιατί μας κλέβει ρεύμα και δε φέρνει και Παλλάς 100αρι που καπνίζω".

Το λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη, η οποία καλείται, όχι μόνο να αποκαταστήσει την τάξη στα εθνικά εμπορικά δρώμενα, αλλά και την τιμή όσων έπεσαν θύματα της ίδιας τους της καλοπιστίας. Αναμένουμε τις επίσημες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας και της κυρίας Γιάννας Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου η οποία επιμένει να κάνει δηλώσεις επί παντός επιστητού.

Ν.Ο., για το www.avsite.gr.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.731
Νεότερο μέλος