Ο πρωτος μου βιντεοπροβολεας

Reaction score
0
Epson TW-600 πριν από 4 χρόνια.Θυμάμαι έψαχνα για τηλεόραση για την (τότε) κοπέλα μου και ξαφνικά βρέθηκα με προβολέα στο σαλόνι μου! Περιττό να πω πόση γκρίνια έφαγα...Αλλά δεν με ένοιαζε και τόσο πολύ. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου! Έπαθα πλάκα με τη μαγεία της μεγαλης εικόνας αμέσως. Με την κοπέλα χώρισα λίγους μήνες αργότερα, όπως και με τον 600άρη. Πήγα στον 700 και μετά στον τοπάζ. Με αυτόν "τα έχω" μέχρι σήμερα, αλλά το τελευταίο διάστημα πολύ ξενοκοιτάω.Συγκρατήσου....

Reaction score
4
Με την κοπέλα χώρισα λίγους μήνες αργότερα, όπως και με τον 600άρη.
:125::125:χωρις να μπλεκω στα οικογενιακα σας, η κοπελα ερωτευτηκε με τον 600αρη κ κλεφτηκανε και εσυ εμεινες με τα DVD στα χερια?:119::119:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Απάντηση: Ο πρωτος μου βιντεοπροβολεας

Λευτέρη έχω μιαν αμυδράν εντύπωσιν, ότι πρέπει να αναβαθμιστείς.
Ένας προβολέας 1080 πρέπει να κοσμεί πλέον τον ωραίο χώρο σου με την μεγαλούτσικη οθόνη σου.
Πόσο ήταν 300" - 500" και δεν σου έφταναν κιόλας αχόρταγε;
E οχι και 300"!!! 140 φτωχουλες ιντσες ειναι... Οσο για αναβαθμιση, μετα την δευτερη λαμπα... ;)

Reaction score
15.548

• Δεν είμαι πατερνάκιας :116:
  • Έχω δοκιμάσει σε ταινίες (είτε από αντίγραφα ασφαλείας στον εξωτερικό σκληρό είτε σε BD) και προσωπικά θεωρώ (και βλέπω) το αποτέλεσμα καλύτερο στα 1080.
Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι και αυθυποβολή αλλά τις δοκιμές δεν τις έκανα πάντα μόνος μου......
Πιθανότατα να έχεις δίκιο αλλά εγώ δεν θέλω να το δω.....

Βασικά, την 1η φορά στα 1080 έπαθα πλάκα!
Εϊχα βάλει BD (James Bond) και ευκρίνεια και χρώματα εκτοξεύθηκαν!

Sorry για τα off topic βέβαια, αλλά αποκλείεις ο scaler του 5700 να κάνει καλή δουλειά?
Μια χαρα εισαι φιλε μου.....
Και πιστευω οτι βλεπεις ποιο σωστα στο 1080 σημα..(οταν ειναι γνησιο)
Ο προβολεας σου παιζει καθαρα 960χ540....το ημιση του 1920χ1080 και γι'αυτο βλεπεις ωραια.....
Απλα χανεις καποια πιξελ(καθρεφτακια)
Μην τους ακους και τρελαθεις....:137:

Reaction score
62

Ο πρώτος μου βιντεοπροβολέας ηταν ο Infocus 4805. Ήταν τίμιο μηχάνημα αλλά καποια στιγμή στις 500 άωρες περίπου τα <<φτύσε>> η φωτεινότητα του. Του άλλαξα λάμπα, πηγαινοερχόταν στο service αλλά ποτέ δεν επανήλθε. . . Τώρα έχω τον z4 με σαφέστατα καλύτερη εικόνα και λιγότερο θόρυβο στον ανεμιστήρα και σύντομα λέω να κάνω αναβάθμιση αν το επιτρέψει και η κρίση.

Reaction score
0
χωρις να μπλεκω στα οικογενιακα σας, η κοπελα ερωτευτηκε με τον 600αρη κ κλεφτηκανε και εσυ εμεινες με τα DVD στα χερια?
Σιγά μην ερωτεύτηκε τον 600άρη! Της έπεφτε λίγο...μεγάλος!

str79

"Επαγγελματίας"
Reaction score
9

Aπο το 2006 αν θυμαμαι καλα ειμαι με τον TW600.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663

Τελικά ο επσον TW 600 ήταν το πιο δημοφιλές μοντέλο και μάλλον είχε ξεσκίσει σε πωλήσεις.
Και για πολλούς ήταν ο πρώτος προβολέας.

Reaction score
0
Εγώ ξεκίνησα τον Νοέμβρη του 2001 με έναν SONY VW10

Τώρα είμαι με τον EPSON TW-700

και μένει φυσικά το βήμα στο Full HD.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors