Ο πρωτος !

NIX

Reaction score
0
Πάλι single chip ρε παιδιά?Δεν θα βάλει μυαλό η TI? Οταν έχουμε ωραιότατες υλοποιήσεις LCD με κόστος κάτω απο 2000€ θα βγάλουμε τα μάτια μας με μονότσιπους?Οταν μάλιστα είναι οριακά καλύτεροι σε κάποιους τομείς (μαύρο,διακριτικότητα Pixel) και χάνουν πολύ σε άλλους (χρώματα,κίνηση,rainbow).Δεν εγκρίνω να αφήνουμε την TI να μας πιάνει κότσο.

Reaction score
0
Ποτε θα αξιωθουμε να δουμε ξεκουραστη εικονα απο DLP ?
Ποιος ξερει να κανονισει να στειλουμε ενα email παραπονων στην ΤΙ και να το υπογραψουμε οσοι θελουν?
Υπαρχει το τελειο τσιπακι με τις 1080 γραμμες (αλλα και το 720 ηταν αρκετα τελειο σε σχεση με το lcd) και ουτε για δοκιμη δεν μπορουμε να το απολαυσουμε......
Μονο η Sony αν θα κανει το θαυμα της. Ακομα λιγο πιο προσιτοι οι τριτσιποι sxrd και να μην ξανααγορασει κανενας μονοτσιπο προβολεα. Να δουμε τοτε τι θα κανει με τις τιμες της η ΤΙ.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Το ξετρύπωσες εεεεε;;;;

Για αυτο σε λένε γάτα!!
Αν και το διαφημίζει η Projection design η PMS ανακοίνωσε την συνένωση των μοντέλων μόνο στους αντιπροσώπους.

Ο νέος 1080 DLP παντρεμένος με το Crystalio II θα ανταγωνίζεται σε τιμή τον Ruby.
Η PMS με ενημέρωσε οτι η εικόνα δεν έχει σχέση με το SXRD όμως. Καμία.
Ετσι τουλάχιστον λένε.

Κοντός ψαλμός και τα ματάκια μας οι μόνοι κριτές όπως πάντα.
Το Colpo grosso με το πάντρεμα με το Crystalio θέλω να δω, ιδιαίτερα αυτό το 1080 στα 24 αν είναι επιτυχημένο.. .. .. .. θα γίνει κόλαση.
Πάει κανείς CES να το δει με τα μάτια του;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το ξετρύπωσες εεεεε;;;;
Σιγα μην δεν το ξετρυπωνα :wink:

Ο νέος 1080 DLP παντρεμένος με το Crystalio II θα ανταγωνίζεται σε τιμή τον Ruby.
Η τιμη που εχει φτασει στα αυτακια μου ειναι κοντα στα 10.000€ .Ισχυει?
Διοτι εαν ναι , και αφου η πρωτη εκτιμηση που ειχαμε για τον Crystalio II ηταν 5000€ , τοτε δεν ακουγεται ασχημα.

Η PMS με ενημέρωσε οτι η εικόνα δεν έχει σχέση με το SXRD όμως. Καμία.
Ετσι τουλάχιστον λένε.
Αυτο θα πρεπει να μας το κανεις λιανα.
Καλυτερη η χειροτερη εννοουν.
Αν και δυσκολα θα παραδεχοντουσαν το δευτερο... :wink:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ολα θα γίνουν.

ο φίλος σας θα έχει τη τιμή να είναι ένας εκ των 3 παγκοσμίων που θα έχει beta Crystalio II για feedback στην εταιρία.

Ετοιμάστε τα προβολικά γιατι θα καεί το πελεκούδι!! :p

Ξέρετε ωρε τι σημαίνει αληθινό Inverse Telecine :shock:

NIX

Reaction score
0
Ισως το μνμ μου να μην ήταν πολύ ξεκάθαρο.Οι LCD που ανέφερα οτι έχουν ωραιότατη εικόνα,μιλούσα για τα μοντέλα του σήμερα με ανάλυση 1280χ720.Τα οποία αποδίδουν πολύ καλά και μόνο σε πολύ δύσκολα πλάνα (Π.χ. απόλυτα σκοτεινά πλάνα διαστήματος) σε αφήνουν με μια δόση ανικανοποίητου.Κατα συνέπεια το επόμενο chip της epson (το D6),με ανάλυση 1920x1080,θα έχει ακόμα καλύτερη εικόνα και θα είναι απόλυτα αξιοπρεπές.Μονόδρομος για πολύ κόσμο που δεν θα θέλει να δώσει πολλά χρήματα για προβολέα.Πεστε μου τώρα...οι πιο άνετοι που θα θέλουν το καλύτερο τι θα προτιμήσουν?Μονότσιπο DLP ή τρίτσιπο SXRD?Νομίζω οτι η απάντηση δεν θέλει σκέψη.
Κανονικά η TI εφόσον βλέπει οτι την έχουν στριμώξει και κάνει σάντουιτς,με την κάτω φέτα να την έχουν οι LCD και την πάνω οι SXRD,θα έπρεπε να ρίξει αιφνιδιαστικά τις τιμές των panel και ξαφνικά να βλέπαμε τρίτσιπους DLP στα 8000€.
Τα έχει πάρει χοντρά τόσα χρόνια.Εχει αποπληρωθεί το R&D του DMD,την παίρνει να το κάνει αλλά είναι άπληστη.Αυτό θα της γυρίσει μπουμερανγκ.
Πάντως ο crystallio ΙΙ σίγουρα είναι κορυφαίο μηχάνημα και απαραίτητο για maximum απόδοση ενός κορυφαίου προβολέα.Γιατί απο`τι βλέπω τελικά το faroudja που έχουν πολλά player (συμπεριλαμβανομένου και του πολύ καλού denon 3910) δεν είναι και οτι καλύτερο.Αξιοπρεπές μεν αλλά για ένα προβολέα της κλάσης του Ruby πολύ λίγο.Θα μου πείτε σιγά το νέο.Ναι είπα το κοινώς γνωστό,αλλά πρέπει να το πούμε γιατί πολύς κόσμος επενδύει σε εναν καλό προβολέα και ένα καλό player (π.χ. denon 3910) και θεωρεί οτι είναι εντάξει και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.Η σωστή απόπλεξη και το σωστό upscaling είναι πολύ δύσκολο πράγμα και δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις λούτσες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ξεχάστε τις αγγλικές τιμές!
Ως γνωστόν οι Βρετανοί είναι ακριβοί και έχουν και τιμή καταλόγου που δεν έχει σχέση με την τιμή αγοράς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ