Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να επιλέγεις μηχανάκια...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Για κάποιους ο σωστός τρόπος είναι να κρίνεις μόνο από τα specs (μετρήσεις, γενικά χαρακτηριστικά κλπ.) ή κυρίως από αυτά και η ακρόαση δεν έχει τόση σημασία...
Για άλλους ο σωστός τρόπος είναι απλά να ακούς μηχανάκια και να αγνοείς τα specs ή έστω να μην τους δίνεις και πολύ σημασία...

Ο καθένας μας έχει την άποψή του - που δεν αλλάζει εύκολα - και η παραπάνω αποτελεί μόνο μία πολύ γενική κατηγοριοποίηση που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στο κυρίως θέμα...

Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Ποιοί αλλάζουν συχνότερα μηχανάκια; Με άλλα λόγια, ποιοί απογοητεύοται ή/και μένουν ανικανοποίητοι από τις επιλογές τους και αναγκάζονται να την ψάξουν αλλού (με το ανάλογο χρηματικό - και πολλές φορές ψυχολογικό - κόστος); Οι μεν ή οι δε;

Νομίζω αυτό είναι ένα καλό κριτήριο της επιτυχίας-αποτελεσματικότητας της κάθε "μεθόδου".

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η συνεισφορά όσων έχουν περάσει κι από τα δύο "στρατόπεδα" και μπορούν να μας πουν για το πριν και το μέτα (ξέρω τουλάχιστον έναν, με μεγάλα... ears :116:).

The floor is yours. :126:

Reaction score
684
Απάντηση: Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να επιλέγεις μηχανάκια...

εαν δεν ακους αλλα μηχανακια εκτος απο αυτα που εχεις σπιτι σου γιατι να απογοητευτεις? παραμενεις σε ενα ωραιο virtual κοσμο πιστευοντας οτι εχεις το κορυφαιο οποτε φυσικα δεν εχεις κανενα λογο να αλλαξεις μηχανημα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

όσον αφορά την αφεντομουτσουνάρα μου, το έχω δηλώσει: τα τελευταία 15 χρόνια δεν αγοράζω με "ακροάσεις". εκεί, παρά τα πλήρως λειτουργικά χρυσά αυτάκια μου, το παίζω "κου-φός".:143::138::137:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να επιλέγεις μηχανάκια...

εαν δεν ακους αλλα μηχανακια εκτος απο αυτα που εχεις σπιτι σου γιατι να απογοητευτεις? παραμενεις σε ενα ωραιο virtual κοσμο πιστευοντας οτι εχεις το κορυφαιο οποτε φυσικα δεν εχεις κανενα λογο να αλλαξεις μηχανημα...
Αυτή είναι ακραία περίπτωση.
Κανείς μας δε νομίζω να ζει σε γυάλινο πύργο. Όλοι έχουμε πρόσβαση σε μηχανάκια και συστήματα διαφορετικής φιλοσοφίας από το δικό μας.

Εμμέσως μου απαντάς ότι αλλάζουν συχνότερα οι των ακροάσεων;

όσον αφορά την αφεντομουτσουνάρα μου, το έχω δηλώσει: τα τελευταία 15 χρόνια δεν αγοράζω με "ακροάσεις". εκεί, παρά τα πλήρως λειτουργικά χρυσά αυτάκια μου, το παίζω "κου-φός".:143::138::137:
Έλα, μη βαριέσαι... Κάνε μας μία συσχέτιση της συχνότητας αλλαγών στο σύστημά σου (με το ανάλογο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος, όπως είπαμε) με την όποια αλλαγή ήρθε στα κριτήρια με τα οποία διαλέγεις τα μηχανάκια σου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Και μ εμενα μ αρεσει να αλλαζω συχνα μηχανακια.
Οχι πιο συχνα απ τις ακροασεις βεβαια...

Ας βαλω κι ενα τριτο παραγοντα ομως...

-Οικονομικος, συνθηκες που αγοραστηκε το μηχανημα, τραπμες που συμφερουν.

Σωστο κι αυτο μηπως?:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να επιλέγεις μηχανάκια...

Έλα, μη βαριέσαι... Κάνε μας μία συσχέτιση της συχνότητας αλλαγών στο σύστημά σου (με το ανάλογο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος, όπως είπαμε) με την όποια αλλαγή ήρθε στα κριτήρια με τα οποία διαλέγεις τα μηχανάκια σου.
είναι προφανές. από τότε που άρχισα να αγοράζω "άνευ ακροάσεων", έπαψα να έχω στέκια τα μαγαζιά που πουλάνε μηχανήματα. αυτό τα λέει όλα νομίζω.:126:

παλιότερα πάντως, είναι γεγονός πως περνούσαν από τα χέρια μου διάφορες ποικιλίες ζώων, από διάφορες ηπείρους, με ή χωρίς λάμπες, όλα (υποχρεωτικώς) πανάκριβα και συνήθως τα κορυφαία μοντελάκια κάθε φίρμας (πλήρης απαξίωση στο επόμενο μοντελάκι...). έχω χύσει αίμα σου λέω, τρελός αιμοδότης ήμουν ακόμα και στα καλώδια. :140:

παρόλα αυτά, "ψυχολογικό κόστος" που λες, δεν υπήρχε, δε με θυμάμαι ποτέ να στεναχωριέμαι που αλλάζω μηχάνημα ή που το νέο μετά από 3 μήνες στρωσίματος δεν "έφτιαξε"... η χαρά της ικανοποίησης της καταναλωτικής μανίας και της αλλαγής, είναι δεδομένη, κι αν υπάρχει και η ανάλογη οικονομική άνεση, όλα καλά όλα ανθηρά, και παρέες και τεστ και μηχανές κουβάλημα από δω κι από κει, και παραφιλολογία, και στέκια, κι απ'όλα έχει ο μπαχτσές.

και φυσικά ήμουν "απαιτητικός", κι ήξερα τι ήθελα κι άλλες τέτοιες κοτσάνες. έφαγα πολύ σανό, υπό την έννοια της φιλικής κολακείας, αν αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό. είναι στα πλαίσια του χόμπι, χωρίς να υπάρχει κακία ή κάτι άλλο. όποιος αλλάζει, ξέρει, είναι καλός, ψάχνει, κλπ κλπ κλπ, σύνολο : παπαριές.

κι ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, και συμμετείχα και σε κλίκες, και σε συνάφια και πότε με λαμπάτσηδες και πότε με κορνάτσηδες και σε πτι-φουρ και σε ό,τι θες. βρε μια χαρά περνούσα, άλλαζα 12 μηχανήματα το χρόνο, μέσο όρο 1 κάθε μήνα.... τρέχαν τα γραμμάτια σα τον αμαζόνιο, είχε χάσει το λογαριασμό πολύς κόσμος με το τι χρωστούσα...

άνευ πλάκας, τα θυμάμαι και γελάω, αλλά δε τα θυμάμαι με "πίκρα", ήταν μια πολύ ευχάριστη φάση, την οποία (ευτυχώς για την τσεπούλα μου) την ξεπέρασα.

όλα καλά!

Reaction score
684

ποσο χρονων εισαι βρε ? κατι δε μου βγαινει στα νουμερα....

δηλαδη μεχρι τα 25 σου αλλαζες μηχανηματα σαν τα πουκαμισα?

Reaction score
684

Εμμέσως μου απαντάς ότι αλλάζουν συχνότερα οι των ακροάσεων;
οχι βεβαια. Απλα το να μην ακους κορυφαια συστηματα η μηχανηματα σε γλυτωνει απο πολλα εξοδα... Μπορει να σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να φτιαξεις τον καλυτερο προενισχυτη η DAC μονος σου για παραδειγμα η οτι αυτο που αγορασες εσυ ειναι το καλυτερο στον κοσμο....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
οχι βεβαια. Απλα το να μην ακους κορυφαια συστηματα η μηχανηματα σε γλυτωνει απο πολλα εξοδα... Μπορει να σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να φτιαξεις τον καλυτερο προενισχυτη η DAC μονος σου για παραδειγμα η οτι αυτο που αγορασες εσυ ειναι το καλυτερο στον κοσμο....
Προφανώς, αλλά λίγοι είναι τόσο "τυχεροί".

Αυτή είναι ακραία περίπτωση.
Κανείς μας δε νομίζω να ζει σε γυάλινο πύργο. Όλοι έχουμε πρόσβαση σε μηχανάκια και συστήματα διαφορετικής φιλοσοφίας από το δικό μας.
:126:

Τις ιδιοκατασκευές ας μην τις μπλέξουμε σε αυτό το thread.
Ούτε αυτές φυσικά ξεφεύγουν από συγκριτικές δοκιμές με έτοιμα μηχανάκια αλλά γενικότερα είναι άλλο (μεγάλο) κεφάλαιο που για την οικονομία της συζήτησης μπορούμε να το αφήσουμε απ'έξω.

Reaction score
3.972

είναι προφανές. από τότε που άρχισα να αγοράζω "άνευ ακροάσεων", έπαψα να έχω στέκια τα μαγαζιά που πουλάνε μηχανήματα. αυτό τα λέει όλα νομίζω.:126:

παλιότερα πάντως, είναι γεγονός πως περνούσαν από τα χέρια μου διάφορες ποικιλίες ζώων, από διάφορες ηπείρους, με ή χωρίς λάμπες, όλα (υποχρεωτικώς) πανάκριβα και συνήθως τα κορυφαία μοντελάκια κάθε φίρμας (πλήρης απαξίωση στο επόμενο μοντελάκι...). έχω χύσει αίμα σου λέω, τρελός αιμοδότης ήμουν ακόμα και στα καλώδια. :140:

παρόλα αυτά, "ψυχολογικό κόστος" που λες, δεν υπήρχε, δε με θυμάμαι ποτέ να στεναχωριέμαι που αλλάζω μηχάνημα ή που το νέο μετά από 3 μήνες στρωσίματος δεν "έφτιαξε"... η χαρά της ικανοποίησης της καταναλωτικής μανίας και της αλλαγής, είναι δεδομένη, κι αν υπάρχει και η ανάλογη οικονομική άνεση, όλα καλά όλα ανθηρά, και παρέες και τεστ και μηχανές κουβάλημα από δω κι από κει, και παραφιλολογία, και στέκια, κι απ'όλα έχει ο μπαχτσές.

και φυσικά ήμουν "απαιτητικός", κι ήξερα τι ήθελα κι άλλες τέτοιες κοτσάνες. έφαγα πολύ σανό, υπό την έννοια της φιλικής κολακείας, αν αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό. είναι στα πλαίσια του χόμπι, χωρίς να υπάρχει κακία ή κάτι άλλο. όποιος αλλάζει, ξέρει, είναι καλός, ψάχνει, κλπ κλπ κλπ, σύνολο : παπαριές.

κι ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, και συμμετείχα και σε κλίκες, και σε συνάφια και πότε με λαμπάτσηδες και πότε με κορνάτσηδες και σε πτι-φουρ και σε ό,τι θες. βρε μια χαρά περνούσα, άλλαζα 12 μηχανήματα το χρόνο, μέσο όρο 1 κάθε μήνα.... τρέχαν τα γραμμάτια σα τον αμαζόνιο, είχε χάσει το λογαριασμό πολύς κόσμος με το τι χρωστούσα...

άνευ πλάκας, τα θυμάμαι και γελάω, αλλά δε τα θυμάμαι με "πίκρα", ήταν μια πολύ ευχάριστη φάση, την οποία (ευτυχώς για την τσεπούλα μου) την ξεπέρασα.

όλα καλά!
Aπίθανη αφήγηση, νάσαι καλά!:126:

Reaction score
11

Για κάποιους ο σωστός τρόπος είναι να κρίνεις μόνο από τα specs (μετρήσεις, γενικά χαρακτηριστικά κλπ.) ή κυρίως από αυτά και η ακρόαση δεν έχει τόση σημασία...
Για άλλους ο σωστός τρόπος είναι απλά να ακούς μηχανάκια και να αγνοείς τα specs ή έστω να μην τους δίνεις και πολύ σημασία...
Αίρεση!

Επιτρέπεται;:120:

Εγώ ακούω με...τα μάτια!:120:

Αν δεν μου κάτσει καλά ο ήχος της συσκευής, που πρώτα θα πρέπει να με συναρπάσει οπτικά, δίνω στον εαυτό μου ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 50 ετών για την αντιμετώπιση του προβλήματος και δεν αλλάζω ποτέ μηχανήματα παρά μόνο για λόγους άνωθεν...

Είμαι της θεωρίας του "λανθάνοντος δυναμικού" που με δύο λόγια λέει ότι σε κάθε συσκευή υπάρχουν τεχνητοί περιορισμοί που έθεσε ο κατασκευαστής για, κυρίως, οικονομοτεχνικούς λόγους.
Δεν μένει παρά να τους ανακαλύψεις μέσα στην επόμενη... πεντηκονταετία!

Αυτό το ταξίδι είναι πιό ενδιαφέρον και από, θου κακά, την ίδια την μουσική πολλές φορές!

Έχουμε χρόνο... Χόμπυ είναι!

:107:

Reaction score
29.747

Aπίθανη αφήγηση, νάσαι καλά!:126:

Ωχ πλάκωσε η κεντροβόρεια ελλάδα.:137:

Reaction score
59

Ο καθένας μας έχει την άποψή του - που δεν αλλάζει εύκολα - και η παραπάνω αποτελεί μόνο μία πολύ γενική κατηγοριοποίηση που θα μας βοηθήσει να περάσουμε στο κυρίως θέμα...

Ποιοί αλλάζουν συχνότερα μηχανάκια; Με άλλα λόγια, ποιοί απογοητεύοται ή/και μένουν ανικανοποίητοι από τις επιλογές τους και αναγκάζονται να την ψάξουν αλλού (με το ανάλογο χρηματικό - και πολλές φορές ψυχολογικό - κόστος); Οι μεν ή οι δε;

Νομίζω αυτό είναι ένα καλό κριτήριο της επιτυχίας-αποτελεσματικότητας της κάθε "μεθόδου".

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η συνεισφορά όσων έχουν περάσει κι από τα δύο "στρατόπεδα" και μπορούν να μας πουν για το πριν και το μέτα (ξέρω τουλάχιστον έναν, με μεγάλα... ears :116:).

Θεωρώ την ακρόαση και τί μου ταιριάζει, βασική προϋπόθεση για την αγορά συστήματος αναπαραγωγής μουσικής.
Τα χαρακτηριστικά τα λαμβάνω υπόψιν ενδεικτικά, προκειμένου να ξέρω που θα κινηθώ και αυτό αφορά την οδήγηση κυρίως ηχείων από ενισχυτές.
Αυτό όμως που θεωρώ ως την πλέον βασική προϋπόθεση για το χτίσημο ενός συστήματος, είναι ποιες γνώσεις έχω, ποιες εμπειρίες από ένα καλοστημένο σύστημα φίλου, ανεξάρτητα τιμής, και το σπουδαιότερο ποιες εμπειρίες ζωντανής ακουστικής μουσικής έχω, τις οποίες μπορώ να έχω ως αναφορά μου προκειμένου να φτιάξω ένα σύστημα που θα με ικανοποιεί για πάρα πολλά χρόνια.
Αν έχω αυτές τις προϋποθέσεις και φτάσω στο σημείο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, μάλλον αρκετό ή μεγάλο, και δεν με ικανοποιεί άλλο το σύστημά μου ή μέρος του, αυτό θα σημαίνει ότι έχω περισσότερες απαιτήσεις που δεν μου δίνει το συγκεκριμένο σύστημα, γιατί έχω εμπλουτίσει περισσότερο τον εαυτο μου με γνώση και τότε θα κάνω αλλαγές, αλλά πάλι σωστές. Λ.Σ.

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

costas EAR (ποστ 3)
το έχω δηλώσει: τα τελευταία 15 χρόνια δεν αγοράζω με "ακροάσεις". ...

Costas, επειδή όντως το έχεις ξαναπεί,

1. δεν πιστεύω να αντιγράφεις κανέναν; x:)
2. και κυριότερο.
Το να αγοράζεις ή να επιλέγεις χωρίς να ακούς, δεν λέει τίποτα.
Η 'μαγκιά' είναι να είναι σωστές -να σου βγούν δηλ.- οι επιλογές σου.

απλοϊκό παράδειγμα:
Το να πάρω ένα παντελόνι ή ένα σακάκι χωρίς να το δοκιμάσω και μετά όταν το φορέσω να είμαι σαν κ@λ@ς
δεν λέει τίποτα.
Το θέμα είναι αυτό που θα επιλέξω, χωρίς να δοκιμάσω, να μου κάτσει επάνω μου.

Εσύ θέλω να πιστεύω πως είσαι από αυτούς που σου κάθονται αυτά που επιλέγεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ολες μου οι αγορες μεσα στα 30 χρονια ειχαν παντα σαν γνωμονα το κοστος αποκτησης.
Δεν κοιταγα ποτε εκει που δεν φτανω.Τις ελαχιστες φορες που μου ελαχε εφαγα χοντρη σφαλιαρα και μου πηρε καποιο καιρο να συνεφερω.
Γι'αυτο παντα τα συστηματα μου ηταν ζυγισμενα.Ιδια κατηγορια (χαμηλομεσαια).
Και ετσι τα εχω καλα με τον εαυτο μου και την τσεπη μου.
Υπαρχουν καλυτερα (παντα θα υπαρχουν)και λυπαμαι καποιους που χωνουν περιουσιες στο απατηλο κυνηγι της τελειοτητας.Να δινεις 10 η 20 η και παραπανω για καποιο ενισχυτη η ηχειο και να βγαινει ενα ριβιουρος και να στο θαβει.Ω ποια ξεφτιλα να μην εχεις το τοπ μηχανακιον του Stereofile.
θεωρω τα στερεα μηχανες και συνεπως πιστευω οτι οι αριθμοι τουλαχιστον δεν λενε ψεματα.Αν μετραει καλα κανει σωστα την δουλεια του.Αν μου αρεσει αυτο που κανει εξαρταται και απο ολα τα υπολοιπα και κυριως απο που θα μπει να παιξει.
Δεν εχω ειδικο χωρο (ουτε προβλεπεται, ουτε τον πολυθελω) οποτε ξερω οτι το τελειο δεν ειναι εφικτο ασχετως χρηματων.Και ετσι ειμαι ηρεμος και κατασταλαγμενος.Και το κυριοτερο για μενα .Δεν αισθανομαι την αναγκη να το επιδειξω.Η εποχη που ακουγα μηχανακια περασε ανεπιστρεπτι.

Σημερα τα ντενεκεδια κανουν αυτο που πρεπει.Παιζουν Μουσικη

Reaction score
2.485

Η γνώμη μου , χωρίς να είμαι ειδικός βέβαια.

Τα περισσότερα μηχανήματα παίζουν μια χαρά.
Οι περισσότεροι , οικιακοί κυρίως , χώροι που παίζουν όμως είναι πλήρως ακατάλληλοι.

Εμείς οι χομπίστες κατά τη γνώμη μου , αλλάζουμε μηχανήματα επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χώρο μας και περιμένουμε αυτά τα δύο να ταιριάξουν στην τύχη. Τρελά πράγματα δηλαδή.

D

Deleted member 23222

Guest

Τα πρώτα μου μηχανήματα τα αγόρασα αποκλειστικά με τα EISA awards...
Πλέον η δική μου νοοτροπία στον ήχο,ταυτίζεται απόλυτα με του ear,αν και δεν έχω την εμπειρία ή τις γνώσεις του φυσικά...
Βασίζεται στην απλή λογική ότι όλα είναι φυσική και ρεύματα...πλήν των ηχείων όπου αναγνωρίζω ταυτότητα ηχητική,απλά γιατί ο συντελεστής απόδοσης τους, ως μετατροπείς, είναι ιδιαίτερα χαμηλός.
Τα ηχεία μου τα αγόρασα,λόγω των καλών μονάδων που χρησιμοποιούν,και αφού τα άκουσα,για καμμιά ωρίτσα με δικά μου cd.
Για ενισχυτές τώρα...
Όταν κάνεις ηλεκτρολογικούς υπολογισμούς επάρκειας ισχύος ή ρεύματος...αφού τελειώσεις...τραβάς και ένα 20% αύξηση για παν ενδεχόμενο...
Άρα τα πολλά watt με καλά τροφοδοτικά και καλά υλικά,θα οδηγήσουν ότι ηχείο θέλεις,πρακτικά...
Δεν πιστεύω σε τοπολογίες,μια πραγματικά καλή υλοποίηση οφείλει και ακούγεται καλά,προσεγγίζει την Ιθάκη που είναι η απουσία χαρακτήρα.
Για μένα όσο περισσότερη ταυτότητα κρύβει ένα μηχανάκι,τόσο απέχει από την αλήθεια.
Τα specs λοιπόν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα...
Το αυτί μου δεν το εμπιστεύομαι αποκλειστικά,γιατί θα έπρεπε να ακούσω πολλές μέρες μουσική με διάφορα είδη και ηχογραφήσεις για ασφαλές συμπέρασμα...στο χώρο μου,πράγμα αδύνατο.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Από τους πολλούς πελάτες που πέρασαν αλλά και φίλους έχω καταλήξει οτι η συντριπτική πλειοψηφία διαλέγει και πείθεται με το αυτί και καταλήγει με το μάτι. Οι πιο συγκροτημένοι και ψαγμένοι από αυτούς έχουν μελετήσει και λίγο πριν αποφασίσουν προς τα που να κοιτάξουν. Για παράδειγμα μέγεθος και μπάσσο ηχείου σε σχέση με το χώρο τους, επάρκεια ενισχυτικού και φυσικά τιμή.
Ο κύριος λόγος όμως που όλοι ανεξαιρέτως, είτε με το αυτί μόνον, είτε και με διάβασμα, αλλάζουν με την ίδια συχνότητα την κατά τα άλλα επιτυχημένη επιλογή τους είναι γιατί ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ή γιατί κάτι άλλο τους έκανε κούκου σε ένα φίλο ή σε μιά έκθεση, αν φυσικά μπορούν να το φτάσουν ή γιατί ελπίζουν να βελτιώσουν-στην ουσία να αλλάξουν-κάτι στην απόδοση. Αν δεν υπάρχουν λεφτά το ρίχνουν στα αξεσουάρ όπως καλώδια, φίλτρα, ματζούνια κ.α.
Συχνά βαριέσαι σύντροφο ή φίλο χωρίς να μπορείς να το πείς.
Ε! με τα στρεοφωνικά μπορείς, και τα αλλάζεις, αλλά πάντα ....με ελάχιστο :121: "ομολογημένο" κόστος.

Reaction score
968
...

Για αυτούς που αλλάζουν συχνά μηχανάκια δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά κάνουν λάθος επιλογές. Μάλλον θα έλεγα ότι προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να καλύψουν κάποια ψυχολογικά τους κενά. Άλλο πράγμα φταίει και όχι οι επιλογές μηχανακίων. Πως κάνουν πχ οι γυναίκες που αγοράζουν συνέχεια τσάντες, παπούτσια, κτλ (γεμάτες ολόκληρες ντουλάπες). Μία παρόμοια κατάσταση.

Όσο και να φαίνεται περίεργο δεν είναι καθόλου δύσκολο να επιλέξει κάποιος μηχανάκια που να τον καλύπτουν από πλευράς ηχητικής ποιότητας και να απολαμβάνει τη μουσική του. Για τα υπόλοιπα όμως ... θα μπορούσαν να αναλάβουν οι ψυχολόγοι!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145
Απάντηση: Re: Ο σωστός και ο λάθος τρόπος να επιλέγεις μηχανάκια...

(...)

Ο κύριος λόγος όμως που όλοι ανεξαιρέτως, είτε με το αυτί μόνον, είτε και με διάβασμα, αλλάζουν με την ίδια συχνότητα την κατά τα άλλα επιτυχημένη επιλογή τους είναι γιατί ΤΗΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ...
Πες στο αγόρι μου! Πες το!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead