Ο τρόπος γραφής του Argi

Status
Not open for further replies.
Reaction score
638
Οπως νομίζεις .
Την πλειοψηφία των γραπτών σου , δεν την καταλαβαίνει κανείς , παρά μόνο εσύ και κάποιοι εικονικοί φίλοι σου
Μερικες φορες δυσκολευομαι να καταλαβω αμεσως τι γραφει ο Αργυρης αλλα παντα οταν διαβαζω τα ποστ του πιανω τον εαυτο μου να χαμογελαει .
Ασχετα εαν αρεσει ή οχι ο τροπος που γραφει ειναι ξεχωριστος και βαζει μια χαρουμενη πινελια στα νηματα .
Ειναι σαν προσθετεις μια εικονα στο γραπτο κειμενο ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μερικες φορες δυσκολευομαι να καταλαβω αμεσως τι γραφει ο Αργυρης αλλα παντα οταν διαβαζω τα ποστ του πιανω τον εαυτο μου να χαμογελαει .
Ασχετα εαν αρεσει ή οχι ο τροπος που γραφει ειναι ξεχωριστος και βαζει μια χαρουμενη πινελια στα νηματα .
Ειναι σαν προσθετεις μια εικονα στο γραπτο κειμενο ....
Δεν έχεις άδικο , αλλά όταν έχεις δει 20τόσες χιλιάδες παρόμοια ποστς , καταντάει κουραστικό.

Reaction score
638
Δεν στα είπανε καλά.

Εχω βαρεθεί τα μαθήματα διαχείρισης forum.
Αλλο το να επισημαινεις κατι που θεωρεις λαθος και αλλο το να προσπαθεις να κανεις μαθηματα διαχειρισης .
Με ολον τον σεβασμο και εγω νομιζω οτι το να ανοιγει ενα νημα αποκλειστικα και μονο για να συζητηθει η συμπεριφορα ενος μελους δεν ειναι οτι καλυτερο δειχνει σαν προσωπικη επιθεση .
Εκτος και εαν προκειται για πλακιτσα που γινεται αναμεσα σε φιλους.....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Με ολον τον σεβασμο και εγω νομιζω οτι το να ανοιγει ενα νημα αποκλειστικα και μονο για να συζητηθει η συμπεριφορα ενος μελους δεν ειναι οτι καλυτερο δειχνει σαν προσωπικη επιθεση .
Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τον τρόπο γραφής του argi.
Ενω είχε φοβερή και αξιέπαινη διάθεση να προσφέρει βοήθεια σε θέματα home cinema ,ετσι όπως έγραφε , οι καινούργιοι στο χώρο , δεν καταλάβαιναν λέξη.

Μερικές φορές είναι καλύτερα να τα λες στα ίσια και οχι πίσω απ την πλάτη.

Reaction score
638
Μερικές φορές είναι καλύτερα να τα λες στα ίσια και οχι πίσω απ την πλάτη.
Συμφωνω στο τελευταιο εαν ημουν ομως στην θεση του Αργυρη θα προτιμουσα να γινει μεσα απο ενα πμ ή ακομα καλυτερα μια συζητηση μεσω τηλεφωνου

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Δεν άνοιξα θέμα, μετέφερα κάποια posts από άλλο θέμα που ήταν off topic.

Αφορμή βέβαια ήταν το σχόλιο του Argi ''μας τα εβγαλε τα ματχια πρωινιατικα''

που έγραψε σε κάποιο άλλο θέμα. :unsure:

Reaction score
638
Δεν άνοιξα θέμα, μετέφερα κάποια posts από άλλο θέμα που ήταν off topic.

Αφορμή βέβαια ήταν το σχόλιο του Argi ''μας τα εβγαλε τα ματχια πρωινιατικα''

που έγραψε σε κάποιο άλλο θέμα. :unsure:
Καλη εβδομαδα να εχουμε .....

Reaction score
290
Για να καταλάβω.. Έχει ανοιχτεί ολόκληρο θέμα για τον τρόπο που γράφει ένας ? Τι να συζητηθεί πάνω σε αυτό δλδ.. Δίνουμε -κακώς- αξία και στο γεγονός αλλά και στον χρήστη και αυτό είναι το χειρότερο σε ένα φόρουμ (χωρις να έχω κατι προσωπικό με το παληκάρι έτσι) και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, και εδώ είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ μας από τον παντογνώστη μέχρι τον εντελώς άσχετο.
Ολόκληρο θέμα για έναν χρήστη? Για μενα ντροπή ..
Στην τελική αν κάποιος ενοχλείται υπάρχει και το ignore αν δεν κάνω λάθος.

Αύριο μην εκπλαγείτε αν ανοίξει κάποιος θέμα με τίτλο "Σήμερα ενεργήθηκα 4 φορες".

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τερι μην εισαι αφελης....αυτο το θεμα πραφανως ανοιχτηκε για να στοχοποιηθει ο αρτζι και να φαει κραξιμο απο τα μελη
Ωστε τα μελη να δουν τι κλοουν ειναι ο αρτζι ..και ποσο ενοχλει ο τροπος γραφης του
Προφανως αυτο εφερε το αντιθετο αποτελεσμα......
τι κριμα ...γιατι δεν ειναι πρωτη φορα που στοχοποιηται ο τροπος γραφης μου....
βεβαια καποια εγκριτα μελη ..εχουν το απυροβλητο στα ορθογραφικα τους λαθη...
Αυτα ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
τερι μην εισαι αφελης....αυτο το θεμα πραφανως ανοιχτηκε για να στοχοποιηθει ο αρτζι και να φαει κραξιμο απο τα μελη
Ωστε τα μελη να δουν τι κλοουν ειναι ο αρτζι ..και ποσο ενοχλει ο τροπος γραφης του
Προφανως αυτο εφερε το αντιθετο αποτελεσμα......
τι κριμα ...γιατι δεν ειναι πρωτη φορα που στοχοποιηται ο τροπος γραφης μου....
βεβαια καποια εγκριτα μελη ..εχουν το απυροβλητο στα ορθογραφικα τους λαθη...
Αυτα ....
Mόνο αυτό μπορείς?
Κρίμα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το κλείδωσα για λίγο , γιατί θα έγραφα πράγματα που δεν τα πιστεύω.

Τώρα που είμαι ήρεμος , θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα τον Αργύρη.

Τι θα γίνει αν γυρίσει ο Ανδρέας,που ποτέ δεν έφυγε?
Ποια είναι τα έγκριτα μέλη που είναι στο απυρόβλητο?
Ποιες ψυχές έριξαν μαύρη πέτρα?

Αν θες απαντάς , αν δεν θέλεις δεν πειράζει.
Ετσι κι αλλιώς δεν τα έχω με τον argi σαν άτομο , αλλά με την ΜΗ κατανοητή γραφή του.

Υ.Γ. Εχω βαρεθεί τα υπονοούμενα .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
απανταω οπως τα εθεσες

1 θα μπορουσαν να γινουν ολα οπως παλια (ή περιπου ετσι στην σημερινη κατασταση )
2 κεφαλας ας πουμε......μην θειξω διαχειριστες .. - και δεν φταιει ο κεφαλας φταιει (μαλλον αυτος-οι που τον καλυπταν οταν με εβριζε...και εγραφε ανακριβιες ....ear εχει γραψει τα χιλια μυρια {οχι σε μενα -σε οποιον διαφωνουσε μαζι του} ....ακομα και διαχειριστης ειχε κατεβασει παντελονια για παρτι του...
.( δικαιωμα του διαχειριστη να κανει οτι θελει - αν αυτος φοβοταν για την θεσουλα του δικαιωμα του) ......
3 μιας και εισαι χρονια εδω ξερεις ποσοι την εχουν κανει ?
ή θες να σου θυμησω ? απο ψειρας -νικ δεν γκρικ-αποστολος-σπιλεγου-....
μην γραψω αλλους ..
.ξερεις γιατι εφυγαν ? -
μην μου πεις δικαιωμα τους -
αν ξερεις ποιος τους εδιωξε με την συμπεριφορα του ....
Πιστευεις περισευει κοσμος για διωξιμο.

Και τα υπολοιπα ειναι δικα μου

εγω κακιες δεν κρατω το τηλεφωνο μου το ξερεις και ειναι στην διαθεση σου 24 το 24ωρο
τον αλεξανδρο τον ξερω απο το 1988 ....ειναι αψογος ...κατι παραπανω απο φιλος (για μενα)
Ουτε βαριεμαι .....δεν θα ημουν εδω τωρα......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
απανταω οπως τα εθεσες

1 θα μπορουσαν να γινουν ολα οπως παλια (ή περιπου ετσι στην σημερινη κατασταση )
Eίσαι τουλάχιστον ρομαντικός.
Αλλο 2005 , άλλο 2015.

2 κεφαλας ας πουμε......μην θειξω διαχειριστες .. - και δεν φταιει ο κεφαλας φταιει (μαλλον αυτος-οι που τον καλυπταν οταν με εβριζε...και εγραφε ανακριβιες ....ear εχει γραψει τα χιλια μυρια {οχι σε μενα -σε οποιον διαφωνουσε μαζι του} ....ακομα και διαχειριστης ειχε κατεβασει παντελονια για παρτι του...
Ούτε ο Κεφάλας, ούτε ο Ear , εγραφαν ανορθόγραφα η ακαταταλαβίστικα.
Ειδικά ο Ear , είχε απόλυτο δίκιο όταν τα έχωνε.
Αν διαχειριστή εννοείς τον zoglair ,οχι δεν ήταν διαχειριστής, ετσι νόμιζε.

3 μιας και εισαι χρονια εδω ξερεις ποσοι την εχουν κανει ?
ή θες να σου θυμησω ? απο ψειρας -νικ δεν γκρικ-αποστολος-σπιλεγου-....
μην γραψω αλλους ..
.ξερεις γιατι εφυγαν ? -
Ξέρω για τους περισσότερους.
Πολλοί άλλαξαν ενδιαφέροντα όπως ο pseiras , που βρήκε νέο χόμπυ με το άτμισμα και τα αντίστοιχα φόρουμ.
Ο spilegou σταμάτησε να γράφει για μια διαφωνία στα αθλητικά.
Ο OPPO καλά έκανε κι έφυγε , αλλιώς θα έτρωγε ban for ever απο μένα που ήμασταν και φίλοι.Εγραφε μόνο για να προωθήσει το μαγαζί του.Μας απείλησε με μήνυση και είναι, κατά τη γνώμη μου, κακός επαγγελματίας.

Ελα τώρα , πες κι εσύ πόσες φορές μας κατηγόρησες εδώ κι εκεί , ο,τι σου δυσκολεύουμε την πρόσβαση και αποδείχτηκε πως το λάθος ήταν δικό σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω δεν κατηγορησα κανενα για μπλοκαζ.....
και αν ειχα στραβωσει δεν θα ημουν εδω....
και ζητησα βοηθεια απο τον αλεξ και γουιζι,
και την ειχα 2 φορες.
οσο για το ρομαντικος ....ειναι ρομαντικο να προσπαθεις να εισαι (ρομαντικος)
εστω να εισαι καπως ετσι..........
Για τον καθε αποστολο δεν θα δικαιολογηθω εγω...καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
Ο σπιλεγου (και καθε σπιλεγου ) ειναι και αυτος υπευθυνος για την σταση του.....
Για τον κεφαλα δεν εγραψα οτι εγραφε ακαταλαβιστικα
προκλητικος ηταν - και καμμια κριτικη οταν εγραφε ανορθοφραφα
τεσπα....καλα να ειμαστε

Reaction score
15.548
μην μπερδευουμε το ανορθογραφο με το ακαταλαβιστικο

...το ανορθογραφο μπορει να σημαινει 2 πραγματα.... το ακαταλαβιστικο πολλα......

ο λογος που γραφει ο Αργυρης ακαταλαβιστικα ειναι για να μπορει να ξεγλιστραει στην εννοια τους.....οποιος καταλαβε καταλαβε..

απλα πραγματα...
....και γιαυτο δεν του δινει κανεις σημασια......και αν νομιζει καποιος οτι καταλαβαινει τι λεει ειναι βαθια νυχτωμενος...

προκλητικος ειμαι οταν του αλλου του λες π.χ. ασπρο και εκεινος σου γραφει ακαταλαβιστικα(και εννοει χρωμα οχι συγκεκριμενα)για να ξεγλιστρησει

και μην περιμενετε να αλλαξει κατι.....δεν μπορει να γραψει συγκεκριμενα...ξερει οτι δεν εχει τετοια δυνατοτητα..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μπουγατσα εφαγες ?
αντε χτυπα ενα ταψακι....
σου εχει παει η αχνη στην υποφυση και δεν γραφεις
σφυρας......

Reaction score
638
οσο παει και χοντραινει το πραγμα και ειναι στεναχωρο να βλεπεις φιλους να χαλανε το κεφι τους για μακακιες καλο θα ειναι οταν υπαρχει θεμα να βρισκεστε για κανενα ουζακι δυο τρεις μαζι και να μιλατε οχι για το προβλημα που σας χωριζει αλλα για οσα σας ενωνουν .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.022
Δεν θέλω να το κλειδώσω ακόμα, αλλά θα παρακαλέσω τον Αργύρη και τον Κώστα να μη συνεχίσουν την κόντρα. Μεγάλα παιδιά είστε, αν δεν θέλετε να τα βρείτε, τουλάχιστον σεβαστείτε το χώρο.

Κι αν θέλετε, από Σεπτέμβριο, κερνάω φαχίτας και μπουγάτσες για να είστε ικανοποιημένοι και οι δύο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Πού τα βρήκες τα λεφτά βρε; :p

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
alex δεν τρωω τιποτα απο τα δυο
αν θες (και βρεθεις εδω) κερναω σουσι στο μπορα καυ
εγω αν βγω εξω ενα σαββατο βραδυ τρωω μια σιζαρ.......τιποτα αλλο...
Καθημερινες διατροφη και προπονησεις.....
Προπονησεις και Αγιος Ο θεος........

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa