Γράφω αυτό το ποστ για να βοηθήσω κάποιους πού θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο του αυτοκινήτου τους κ ψάχνονται όπως ψαχνομουν κ εγώ πριν λίγο καιρό. Μετά από 3 μαστόρους, αλλαγή πηγής, ηχείων κ τοποθέτηση ενισχυτή,(σπασμένες κόπιτσες, χύμα κ μπερδεμένα καλώδια κ ρύθμιση του κω..υ,) ανέβηκα Αθήνα. Πού αλλού στον Νίκο CAR AUDIO TEST.!!! Βάλαμε ένα subακι κ ρύθμισε το σύστημα. Απλά respect!!! Ο άνθρωπος είναι σε άλλο επίπεδο.... Ο ήχος άλλαξε τελείως κ χαίρομαι πλέον να ακούω μουσική. κ δεν είναι λόγω του sub γιατί κ με το sub κλειστό ο ήχος είναι πολύ ανώτερος από πριν. Για να μην πολυλογω,κατά την γνώμη μου, αν θες ήχο πας στον Νίκο του λες τι θες, τι budget διαθέτεις κ σίγουρα θα πάρεις το καλύτερο για τα χρήματα σου. Ο Νίκος είναι μάστορας με αρχ...α, εξαιρετικός επαγγελματίας κ μου άφησε πολύ καλή εντύπωση κ για το ποιόν του σαν άνθρωπος, κάτι που έχει τη σημασία του, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Νίκο Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!! Θα τα ξαναπούμε ΣΊΓΟΥΡΑ. Το επόμενο θα το φτιάξεις εσύ από την αρχή.
Κ φωτογραφίες.σχεδιασμος κ υλοποίηση Κούτας από τον Νικο
Κ φωτογραφίες.σχεδιασμος κ υλοποίηση Κούτας από τον Νικο

Last edited: