ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Reaction score
0
καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω μερικές (μάρκες) απο παθητικά subwoofer σκέφτομαι να πάρω παθητικό sub για το σπίτη μεχρι 1000 ευρό θα διαθέσω μονο για το sub θα ήθελα να μου προτίνεται subs παθητικά με παρα πολύ καλό μπάσο εννοώ δυνατο σεισμικό και δυσκολα να (τερματιζει) ευχαριστώ.......

Reaction score
0
δεν εχω ενισχυτη αφου δεν εχω sub παθητικο :p μετα θα διαλεξω ενισχυτη......θελω να δω sub και μετα θα δω watts και θα επιλεξω.....με την βοηθεια σας παντα γιατι δεν πολυ κατεχω......

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Μαλλον το πας αναποδα.

Αυτοενισχυομενο δεν σου κανει?
Ποια θα ειναι η χρηση?

Reaction score
0
ναι το εχω ψαξει αλλα λεω να δω κ κανα παθητικο ειναι καλυτερα εχω ακουσει!!!απο ενεργα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα η χρηση τ θα ειναι σε σπιτι σαλονι....δεν θελω ενεργο δεν μου αρεσουν.....

Reaction score
8
δεν υπαρχει αξιολογο ετοιμο παθητικο υπογουφερ για οικιακη χρηση. Ολα τα ετοιμα ειναι αυτοενισχυομενα και ιδιαιτερα τα κορυφαια.

Reaction score
0
οχι δεν το θελω ετοιμο απλα να μαθω μερικες μαρκες γτ ενδιαφερομε για παθητικο μ αρεσουν ποιο πολυ οσο για τα ενεργα εχω το yamaha to 515 και ενας φιλος μ εχει ενα παθητικο apart sub 10" k αυτο και δεν εχουν καμια σχεση στον ηχο πολυ ποιο μακρα καλυτερο το apart

Reaction score
1
Ο φίλος garas έχει απόλυτο δίκιο.

Θυμάμαι τον ήχο των παλαιών σετ δορυφόρων - υπογούφερ και καταριέμαι τα σημερινά ενεργά

Μάλιστα από τα καλύτερα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα είναι μία ιδιοκατασκευή δορυφόροι - υπογούφερ με μεγάφωνα της KEF. Αν θυμάμαι μάλιστα καλά τους κωδικούς Τ27 το tweeter, Β110 το midbass και Β139 το woofer (Οβαλ !!!!).

Άραγε υπάρχουν ακόμα αυτά τα μεγάφωνα και έχει ή θυμάται κάποιος τις προδιαγραφές αυτού του σετ.

Bart

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Μάλιστα από τα καλύτερα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα είναι μία ιδιοκατασκευή δορυφόροι - υπογούφερ με μεγάφωνα της KEF. Αν θυμάμαι μάλιστα καλά τους κωδικούς Τ27 το tweeter, Β110 το midbass και Β129 το woofer (Οβαλ !!!!).

Άραγε υπάρχουν ακόμα αυτά τα μεγάφωνα και έχει ή θυμάται κάποιος τις προδιαγραφές αυτού του σετ.

Bart

Αυτο που λες φιλε Bart δεν ειναι sub .
Eιναι ενα κιτ της Κef ,νομιζω το CS-5 ,και το οβαλ γουφερ ηταν παθητικος ακτινοβολητης.

Αναφεροντας την apart καταλαβα οτι ο garas μαλλον θελει επαγγελματικο sub.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Eιναι ενα κιτ της Κef ,νομιζω το CS-5 ,και το οβαλ γουφερ ηταν παθητικος ακτινοβολητης.

Sorry to B139 !!!!

Είναι οβάλ woofer και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ηχεία, όχι μόνο της KEF αλλά και άλλων εταιριών (IMF, TDL). Επίσης σε κάθε καλή ιδιοκατασκευη της εποχής.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

αυτο ακριβως ενα επαγγελματικο sub ειμαι λατρις της δυνατης μουσικης και του αρκετου bassoy και θελω ενα sub πολυ καλο στα 1000ε χορια τα λευτα για ενισχυτη....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

αυτο ακριβως ενα επαγγελματικο sub ειμαι λατρις της δυνατης μουσικης και του αρκετου bassoy και θελω ενα sub πολυ καλο στα 1000ε χορια τα λευτα για ενισχυτη....

Τωρα τα λες καλυτερα!:126:
Για να δουμε τι εχουμε....

http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=1631

http://www.nextag.com/ELECTRO-VOICE-Subwoofers-Passive-512760800/prices-html

Aντε και το πηρες.Πηρες και ενισχυτη.

Το δωματιο που θα το βαλεις τα αντεχει?
Τα συνοδα ηχεια ποια θα ειναι?
Θα δενουν με το τεραστιο sub?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Τωρα τα λες καλυτερα!:126:
Για να δουμε τι εχουμε....

http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=1631

http://www.nextag.com/ELECTRO-VOICE-Subwoofers-Passive-512760800/prices-html

Aντε και το πηρες.Πηρες και ενισχυτη.

Το δωματιο που θα το βαλεις τα αντεχει?
Τα συνοδα ηχεια ποια θα ειναι?
Θα δενουν με το τεραστιο sub?
ποποπο τι μου εκανες μ εφτιαξες το κεφι με αυτα τα σαμπακια χαχαχα ο χώρος που θα τα βαλω ειναι σαλονι αρκετα μεγαλο πιστευω για να αντεχει ενα τετοιο σαμπ τα ηχεια ειναι wharfedale xarus 4000 αρκετα καλα ειναι πιστευω....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Καλα ρε παιδακι μου , ηχεια που λεγονται χαρος εβαλες στο σπιτι σου?:143::142:

Περα απ τ αστεια , τι μεγεθος woofer φορανε?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Καλα ρε παιδακι μου , ηχεια που λεγονται χαρος εβαλες στο σπιτι σου?:143::142:

Περα απ τ αστεια , τι μεγεθος woofer φορανε?
ναι αλλα ρε φιλε αυτα τα σαμπ μου φενοντε ποιο πολυ για Π.Α κ ετσ ειναι καλα για σπιτι εννοω θα εχουν ωρεο μπασο η (ξερο)?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

ναι αλλα ρε φιλε αυτα τα σαμπ μου φενοντε ποιο πολυ για Π.Α κ ετσ ειναι καλα για σπιτι εννοω θα εχουν ωρεο μπασο η (ξερο)?

Επαγγελματικα δεν ζητησες?

Ασε που 18'' δεν δενει με τα ηχεια σου.

Πηγαινε ακουσε ενα Velodyne η ενα Sunfire σπιτικο και αυτοενισχυομενο και θα με θυμηθεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΘΗΤΙΚΑ SUB

Επαγγελματικα δεν ζητησες?

Ασε που 18'' δεν δενει με τα ηχεια σου.

Πηγαινε ακουσε ενα Velodyne η ενα Sunfire σπιτικο και αυτοενισχυομενο και θα με θυμηθεις.
καλα εννοειτε στα σαμπ τα παθητικα δεν τα συγκρινω με τα ενεργα καμια σχεσι αν τα συνδεσεις κ με ενα equalizer καλο ειναι παρα πολυ καλα γεια κοιτα κ αυτο μ φενετε καλο http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?cPath=283_119_123&products_id=7106

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734