ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

Reaction score
0
ΔΙΑ8ΕΤΩ 800 ΕΥΡΩ ΜΑΧΙΜΥΜ!ΨΑΧΝΩ ΗΧΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ KLIPSCH RB-81!ΘΕΛΩ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙς ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΑΣ ΑΚΟΥΩ 50% ΜΕΤΑΛ ΚΑΙ 50%ΡΟΚ! ΜΟΥ ΑΑΡΕΣΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑ8ΑΡΗ ΗΧΕΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΩΣΗ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΤΕ Μ ΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΠΤΩΣΗ ΜΟΥ!:137:137

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ 8ΕΛΩ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SIDE SAS!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καλως ηρθες.

Αν θελεις γραφε με μικρα γραμματα γιατι φαινεται σαν να φωναζεις:123:

Τι ενισχυτη εχεις ,ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου?

Reaction score
0

Laxer daneziko exw 2 kanaliwn.O χωρος μου ειναι περιπου 25m2.

Reaction score
8

για την δουλεια που τα θες, μια χαρα μου φαινονται αυτα που επελεξες.

G60

Reaction score
0

Laxer daneziko exw 2 kanaliwn.O χωρος μου ειναι περιπου 25m2.
Δε βοηθάς καθόλου τους ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν.
Δεν μπορεί να ψάχνει ο καθένας τι είναι ο laxer,αν υπάχει,ποιά τα τεχνικά του χαρ/κά,ποιό μοντέλλο κλπ.

Ποιό μοντέλλο είναι.
Πόσα watt βγάζει.....

G60

Reaction score
0

για την δουλεια που τα θες, μια χαρα μου φαινονται αυτα που επελεξες.
Αμερικανιά κι άγιος ο θεός για ροκιές :602:

Reaction score
0

Vgazei 200w einai gia 8ohms ews 16ohms alla ta upolipa den mporw na ta dw gt twra eimai diakopes!Sorry paidia pou sas duskoleuw.Apla 8elw gnwmes gia ta hxeia kai na kserete pws 8a paizoun mono apo pc kai apo vinilio.

Reaction score
0

se kamia writsa 8a pw se ena filo m na paei spiti m na mou pei ta xarakthristika tou enisxhth gia na sas voh8hsw osw mporw kai egw na m dwsete tis sumvoules sas

G60

Reaction score
0

Αμα βγάζει 200 watt(επαγγελματικός είναι?) δεν παίρνεις τα JBL LS40 ρε παληκάρι μου να δεις το θεό σου?
http://www.jbl.com/home/products/pr...age=ENG&Country=US,US&Region=&cat=BFS&ser=SLS

Περίμενε και τους προφέσορες να σου απαντήσουν και μη βιάζεσαι....

Αααααααχχχχχχ θέλουμε καμιά πεντάδα ηχεία μου φαίνετε για όλα τα γούστα,ένα σετ για ροκιές,ένα για κλασσική,ένα για ηλεκτρονική κλπ.
Ζηλέυω όσους λένε "ακούω ροκιές",ένα σετ και καθαρίζουν.
Εμείς δε θέλουμε ηχεία,ψυχίατρο θέλουμε:617:

Reaction score
0

Ama agaphte m file eimastan kala sta muala mas den 8a eixame kollhma me ton hxo.Apla ta Klipsch auta ta goustarw pl kai mou efige to kafasi otan ta akousa.gi auto 8elw na ma8w an einai kalh epilogi gia thn periptwsh m kai ton xwro mou. Se euxaristw pl pantws kai esena kai olous osous mou apanthsane.

G60

Reaction score
0

Ama agaphte m file eimastan kala sta muala mas den 8a eixame kollhma me ton hxo.Apla ta Klipsch auta ta goustarw pl kai mou efige to kafasi otan ta akousa.gi auto 8elw na ma8w an einai kalh epilogi gia thn periptwsh m kai ton xwro mou. Se euxaristw pl pantws kai esena kai olous osous mou apanthsane.
Γράφε αν μπορείς ellinikos γιατί θέλουμε και τα μάτια μας,πως θα βλέπουμε σε dvd το Oxygene του Ημίθεου εε,με λες?:138:

Τα Klipsch τα έχω ακούσει μόνο σε home cinema:141: και ,μπορώ να πω ότι ξυρίζουν.
Σε μουσική δεν τα άκουσα αν και τα έχει κολλητός μου (πρέπει να τον επισκεφτώ αλλά με τον πολυκάναλο που έχεί:202:) και προσωπικά είμαι λίγο προκατελειμένος με τις κόρνες (μόνο jbl θα επέλεγα προσωπικά σε κόρνα:602:) ακούω πολύ καλές κριτικές από χρήστες.
Οπότε περίμενε τους ειδικούς και πάνω απ όλα αν έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις και τα δύο σετ να πάς χθες...

Reaction score
0

θα τα ακουσω και τα jbl και θα σου πω την αποψη μου.Απλα οπως σου ειπα τα εχω αγαπησει τα Klipsch.Ευχαριστω πολυ και παλι!Να σε καλα και αν μαθεις κατι παραπανω και εχεις διαθεση ενημερωσεμε!!!:602:

G60

Reaction score
0

θα τα ακουσω και τα jbl και θα σου πω την αποψη μου.Απλα οπως σου ειπα τα εχω αγαπησει τα Klipsch.Ευχαριστω πολυ και παλι!Να σε καλα και αν μαθεις κατι παραπανω και εχεις διαθεση ενημερωσεμε!!!:602:
Mη παίρνεις την άποψή μου τοις μετρητοίς,είναι καθαρά προσωπική άποψη και σε αυτόν τον τομέα τα jbl δεν τα αλλάζω.
Προσωπική μου γνώμη όμως:126:
Ακουσέ τα και πάρε κι άλλες γνώμες πριν αποφασίσεις,τα λεφτά είναι δικά σου....
Aν εσένα όμως στο τέλος σου αρέσουν τα klipsch σαφώς και θα πάρεις τα klipsch.

Εdit:Αρε τα ρημάδια τα JBL LS80 καημό τα έχω.....χθες πήρα ηχεία,κάποτε θα τα πάρω ρε και θα σας πατάω :602:

Reaction score
8

καλα τα λες - αμα εχει ρευματα ο ενισχυτης μια χαρα ειναι τα JBL, απλα τα κλιπς παιζουν και με μικρους ενισχυτες - αλλα οντως τσιμπανε ψηλα

G60

Reaction score
0

καλα τα λες - αμα εχει ρευματα ο ενισχυτης μια χαρα ειναι τα JBL, απλα τα κλιπς παιζουν και με μικρους ενισχυτες - αλλα οντως τσιμπανε ψηλα
:622:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Καλα τα LS 40 αλλα ξεφευγουν απ τα 800 ευρω μπατζετ του φιλου μας.

G60

Reaction score
0

Καλα τα LS 40 αλλα ξεφευγουν απ τα 800 ευρω μπατζετ του φιλου μας.
Δυό ΣΒΤΚ να μη βγει με τη γκόμενα τα πήρε
200 ευρά παραπάνω.
Βάλε Σαββατο βράδυ.
Εξοδο,τρια ποτά το ξανθό και δέκα εσύ,τόσο επί τόσο πάει το κατοστάρικο!
Πάμε για φαί στου Μήτσου την ταβέρνα,δεν πεινάω δεν πεινάω η ξανθιά το 10 σούβλακο θα πάει χαράμι
Τι δυό ΣΒΤΚ είπα,με άνα Σάββατο καθάρισε,την Κυριακή θα ακούσει η γκόμενα τα jbl,χαράματα Δευτέρα τράβα για δουλειά
Γι αυτό πάρτα Παρασκευή τα ηχεία......

Reaction score
19
Ωραίως είσαι εσύ! Θα αφήσει το ξανθό 2 εβδομάδες για να πάρει JBL?

Και μετά? Θα ανατρέξει στα bass reflex τις δύσκολες ώρες που το ξανθό θα βρει άλλον να βγαίνει? :138:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494