Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δε βοηθάς καθόλου τους ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν.Laxer daneziko exw 2 kanaliwn.O χωρος μου ειναι περιπου 25m2.
Αμερικανιά κι άγιος ο θεός για ροκιές :602:για την δουλεια που τα θες, μια χαρα μου φαινονται αυτα που επελεξες.
Γράφε αν μπορείς ellinikos γιατί θέλουμε και τα μάτια μας,πως θα βλέπουμε σε dvd το Oxygene του Ημίθεου εε,με λες?:138:Ama agaphte m file eimastan kala sta muala mas den 8a eixame kollhma me ton hxo.Apla ta Klipsch auta ta goustarw pl kai mou efige to kafasi otan ta akousa.gi auto 8elw na ma8w an einai kalh epilogi gia thn periptwsh m kai ton xwro mou. Se euxaristw pl pantws kai esena kai olous osous mou apanthsane.
Mη παίρνεις την άποψή μου τοις μετρητοίς,είναι καθαρά προσωπική άποψη και σε αυτόν τον τομέα τα jbl δεν τα αλλάζω.θα τα ακουσω και τα jbl και θα σου πω την αποψη μου.Απλα οπως σου ειπα τα εχω αγαπησει τα Klipsch.Ευχαριστω πολυ και παλι!Να σε καλα και αν μαθεις κατι παραπανω και εχεις διαθεση ενημερωσεμε!!!:602:
:622:καλα τα λες - αμα εχει ρευματα ο ενισχυτης μια χαρα ειναι τα JBL, απλα τα κλιπς παιζουν και με μικρους ενισχυτες - αλλα οντως τσιμπανε ψηλα
Δυό ΣΒΤΚ να μη βγει με τη γκόμενα τα πήρεΚαλα τα LS 40 αλλα ξεφευγουν απ τα 800 ευρω μπατζετ του φιλου μας.