ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ???

Ποιό όργανο παίζετε???

• Total voters
    27

Reaction score
4.421
Γιώργος YODΑνδρεάδης said:
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Χλωμό, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..... :D
...αρκει να μη λενε ετσι την πεθερα σου...

Μου κλέβεις τις ατάκες...

Reaction score
4.421
Εγώ μικρή μάθαινα κιθάρα και πιάνο και δυστυχώς σταμάτησα πολύ νωρίς...

Εδώ και κάποια χρόνια προσπαθώ να μάθω ηλεκτρική κιθάρα και δεν έχει κάτσει...

Reaction score
7
Τραγουδάω τα πάντα...Από Phantom Of The Opera μέχρι Goldfinger και από Παντρεμένοι και οι Δυό μέχρι Ρόζα...ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ...Τώρα με τί όπλο??? Αναλόγως...και με καλάσνικοφ και με uzi...Το μαγαζί διαθέτει μουσικό αυτί αλλά δεν έχω δεήσει να πάω να μάθω κάποιο όργανο...Πολύ λίγα πράγματα σε κιθάρα...

Reaction score
0
Πολύ καλή η ιδέα. Αν και δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, η ιδέα δημιουργίας γκρουπ μου αρέσει.
Εγω παίζω τύμπανα ερασιτεχνικά και λίγο ηλεκτρική κιθάρα. Τα ντράμς μου δυστυχώς τα πουλησα πριν κανα μήνα λόγω έλειψης χώρου, αλλά έχω την κιθάρα. Οργανα τέλος πάντων θα βρούμε. Αν κάποιος διαθέτει χώρο μπορούμε να συναντηθούμε να τζαμάρουμε λίγο.
Επίσης μπορούν να γίνουν και πάνω από ένα γρούπ ανάλογα με το είδος και τα ακούσματα των ατόμων.
Προσωπικά τα γούστα μου κλίνουν προς το ροκ ελληνικό και ξένο.

Reaction score
298
Η δικιά μου η φωνή έχει έκταση ακριβώς μισής οκτάβας, οπότε ειδικεύομαι στο να αποδίδω Πλούταρχο.

Reaction score
0
chrtsi said:
Πολύ καλή η ιδέα. Αν και δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά, η ιδέα δημιουργίας γκρουπ μου αρέσει.
Εγω παίζω τύμπανα ερασιτεχνικά και λίγο ηλεκτρική κιθάρα. Τα ντράμς μου δυστυχώς τα πουλησα πριν κανα μήνα λόγω έλειψης χώρου, αλλά έχω την κιθάρα. Οργανα τέλος πάντων θα βρούμε. Αν κάποιος διαθέτει χώρο μπορούμε να συναντηθούμε να τζαμάρουμε λίγο.
Επίσης μπορούν να γίνουν και πάνω από ένα γρούπ ανάλογα με το είδος και τα ακούσματα των ατόμων.
Προσωπικά τα γούστα μου κλίνουν προς το ροκ ελληνικό και ξένο.
Και η δικια σου ιδεα καλη!
Στο ιδιο γκρουπ μας βαζω...Τραγουδαω ελληνικη ροκ (κυριως) και λιγη ξενη..
Οντως,ο χωρος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα..αμεσως μετα ισως οι αποστασεις...(μενω Πατησια)
Παντως οσοι ενδιαφερονται ας γραψουν!

Reaction score
17.551
Μαθαινα Κιθαρα κι εγω....καποτε...Προσφατα ο καθηγητης πιανου των παιδιων μου, προσφερθηκε να μου μαθει κι εμενα να παιζω πιανο.Αξιζει τον κοπο στην....ηλικια μου? :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μικρή "με έστελναν" στο πιάνο, το οποίο τελικά με απώθησε από αντίδραση και το παράτησα. Μετά ήρθαν τα χρόνια του Λυκείου, των σπουδών, της δουλειάς και της οικογένειας και δεν μπόρεσα δυστυχώς να ασχοληθώ με κάτι άλλο... Αγαπώ τα πιο "κοινωνικά" όργανα, δηλαδή αυτά που μπορείς να πάρεις μαζί σου και να παίξεις με τους φίλους σ' ένα άλλο σπίτι ή και έξω, όποτε και όπου σούρθει, γιατί για μένα το να παίζει κανείς μουσική βιώνεται κυρίως μέσα από την κοινότητα, τη μέθεξη, την ελευθερία, αλλιώς μου λέει κάτι σε ξερή μελέτη.

Επίσης τραγουδούσα πολύ καλά, αλλά με το τσιγάρο το εύρος της φωνής μου βαίνει αργά αλλά σταθερά προς τη μισή οκτάβα (RDoherty, ένα ντουέτο;
)

Ευτυχώς έχω διάδοχο που παίζει ηλεκτρική κιθάρα σε γκρουπάκι και μαθαίνει τώρα και ντραμς...

Reaction score
17.551
Ετσι πιστευω Μαριε...γι αυτο και σου μιλαω! :lol: :lol:

Σημερα πηγες νωρις για υπνο... :(

Reaction score
14
KELLER XRISTINA said:
Ετσι πιστευω Μαριε...γι αυτο και σου μιλαω! :lol: :lol:

Σημερα πηγες νωρις για υπνο... :(
απο τότε που ήρθε στην Αθήνα και μας είδε όλους στην έκθεση δεν ξενυχτάει... είδε τι κουμάσια είμαστε και μας φοβήθηκε. 8)

Reaction score
7
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ.......Μακάρι να κοιμόμουν νωρίς αλλά δεν...WoW γαρ...

Από τότε είναι που τραγουδάω δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια...Εδικά όταν είδα εσένα....

ΥΓ.Την επόμενη φορά που θα ανέβω (μάλλον 17 Νοέμβρη) να κανονίσουμε κρασο-μπιρο-ρακομελο καταστάσεις...

Reaction score
17.551
Την επόμενη φορά που θα ανέβω) να κανονίσουμε κρασο-μπιρο-ρακομελο καταστάσεις...
Τους απειλεις??? :lol:

Μαλλον προβες θα κανετε...καταλαβαινω....

Reaction score
0
Ηλεκτρικη κιθάρα παίζω και οσο για τραγούδι τα καταφέρνω μόνο στον ξένο στίχο...

Reaction score
786
Εχω "σπουδασει" αρμονιο αλλα εχω να παιξω χρονια, αφηστε που ποτέ δεν εμαθα να παιζω με παρτιτουρα παρα μονο "με το αυτι"...

Η μεγαλη μου αγαπη ομως ειναι το τραγουδι! Τραγουδαω απο Σωτηρια Μπελλου μεχρι Τρυπες και απο Morissey μεχρι Rage Against The Machine. Εχω περασει και απο ενα groupακι, το οποιο δυστυχως μας τελειωσε νωρις, οποτε τωρα ασκουμαι στο μπανιο και στο karaoke

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Επρεπε να είναι πολλαπλή η ψηφοφορία (πιάνο, ελάχιστη κιθάρα, κρουστά και φωνή)... :oops:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa