ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

K

katerinaki

Guest
θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας...Επειδή αλλάζω συνεχώς συσκευές έχω μαζέψει ένα σωρό παλιές....έχετε καμιά ιδέα τι να τις κάνω? Σημειωτέον πρόκειται για μετρίου κόστους τηλέφωνα...όχι πολύ ακριβά....Ευχαριστώ.... :D

Reaction score
14
Εγώ στη θέση σου θα τις πούλαγα.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τις ξαναχρησιμοποιήσεις.

Χάρισε και καμμία...... :wink:

Reaction score
62
Αν τα βάλεις αγγελία στη χρυσή ευκαιρία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα πουλήσεις. Έχω πουλήσει αρκετά έτσι. Επίσης στο κέντρο στην Αθήνα έχει ένα μαγαζί (Πανεπιστημίου κάπου νομίζω) που αγοράζει μεταχειρισμένα. Θα μάθω πού ακριβώς και θα σου πώ!

K

katerinaki

Guest
Καλή και συμφέρουσα λύση η πώληση..Σε τι τιμή να τα προσφέρω?

ΝΟΚΙΑ 3210 : πολύ παλιό...ποιος θα το πάρει και τί θα το κάνει...? :lol:

SONY ERICSSON T610

Έχω κι άλλα απλά θα κρατήσω κάνα δυο για τη μητέρα μου,η οποία τα χρησιμοποιεί μέχρι να χαλάσουν....καμία σχέση με μένα που αλλάζω συνεχώς.... :D

Reaction score
62
KATERINAKI said:
Καλή και συμφέρουσα λύση η πώληση..Σε τι τιμή να τα προσφέρω?

ΝΟΚΙΑ 3210 : πολύ παλιό...ποιος θα το πάρει και τί θα το κάνει...? :lol:

SONY ERICSSON T610

Έχω κι άλλα απλά θα κρατήσω κάνα δυο για τη μητέρα μου,η οποία τα χρησιμοποιεί μέχρι να χαλάσουν....καμία σχέση με μένα που αλλάζω συνεχώς.... :D
Μην περιμένεις να κάνεις και περιουσία απ' αυτά!! :lol: Πάντως το Σάββατο το βράδυ τη βγάζεις μιά χαρά με τα λεφτά που θα πάρεις!! :wink:

K

katerinaki

Guest
καλά εννοείται ότι δεν περιμένω να πλουτίσω...όμως πόσο να τα δώσω? :D....και για το Σάββατόβραδο μια χαρά είναι, από το να τα έχω παρατημένα στα κουτιά τους.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112