ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PERFECT AUDIO MATCH labs /AVANTGARDE ACOUSTIC

Reaction score
0
Φαίνεται ότι έχω όρεξη. Επειδή το πικ-άπ (P.A.M labs -Plato) που είξαμε το προηγούμενο Σάββατο στην Ηχοέκφραση τελικώς ρυθμίστηκε μόλις σήμερα, σκέφτηκα μία πλήρη παρουσίαση ένός συστήματος με :

1. ΠΙΚ-ΑΠ/κεφαλή/βραχίονας/phono stage (τα ίδια με της παρουσίασης αλλά καλά ρυθμισμένα και χωρίς άχγος)
2. ενισχυτής AVANTGARDE MODEL 5

3. ηχεία ΑVANTGARDE MODEL DUO

Η παρουσίαση θα γίνει μετά απο συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους ή το ερχόμενο Σάββατο ή την Κυριακή, το απόγευμα ή το βραδάκι . Το συζητάμε όμως και για άλλες ώρες. Επειδή η παρουσίαση θα γίνει στον ιδιωτικό χώρο του φίλου μας Γιάννη και για να μην ενοχλήσουμε πολύ θα ήθελα όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μου προσωπικά στο 6938105276 (απόγευμα ή βράδυ) ή με το Γιώργο Αναμουρλίδη για τα σχετικά και λόγω του ότι οι θέσεις θα είναι περιορισμένες (αν και ο χώρος για τα Ελληνικά δεδομένα είναι μεγάλος).

Βαγγέλης Λαζάρου

Reaction score
0
Μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον Ανδρέα Καφάτο. Κυριακή πιστεύω βολεύει και τους περισσότερους αλλά για να δόύμε λίγο και όλους τους ενδιαφερόμενους να καταλήξουμε στη μέρα και ώρα. Αν μπορείτε να μας πείτε μέχρι και τη Παρασκευή για να υπολογίσουμε θέσεις

Reaction score
3
Ενας φίλος από παλιά,εκτός site ακόμη... :( ,δέν γνωρίζω βέβαια πόσο θα αντέξει, :) με παρακάλεσε εάν μπορεί να γίνει Σάββατο,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ώρας, για να έρθει μαζί μας στήν ακρόαση.

Reaction score
0
H περιοχή είναι κάπου στη Μ.Σμύρνη. Για ευνόητους λόγους ( πρώτιστα επειδή ο χώρος είναι ιδιωτικός) η Διεύθυνση θα δοθεί μετά απο επικοινωνία μαζί μου ή με το Γιώργο. Φαίνεται να υπερισχύει η Κυριακή. Θα δούμε μέχρι αύριο πώς πηγαίνει και τελικά και θα σας πώ.

Βαγγέλης Λαζάρου

Reaction score
0
Τελικά τι έγινε? Άξιζαν τα ηχεία και τo set up, η ο Λαζάρου πάλι κάνει βλακείες..........

Πάντα με humour, ο Βαγγέλης είναι πολύ φίλος και τα Avantguard, τα παο με τα χίλια, αρκεί να είναι από duo και πάνω!

Reaction score
3.464
Ενδιαφέρομαι και εγώ αλλά θα ήθελα να γνωρίζω από πριν την ημέρα και την ώρα.
Εγώ θα προτιμούσα Σάββατο πρωί ή μεσημέρι.

Ας αποφασίσει ο Βαγγέλης και ο οικοδεσπότης.

Reaction score
1.379
Εγω, μεχρι στιγμης, δεν εχω προβλημα μερας. Μαλλον ειναι θεμα του οικοδεσποτη να αποφασισει ποτε τον βολευει, αφου θα μας φιλοξενησει σπιτι του.

Reaction score
102
καλησπέρα σε ολα τα μελη θαθελα και γω με τη σειρα μου να παρευρεθω στην παρουσιαση του συστηματος εαν υπαρχει χωρος και για μενα σας ευχαριστω πολυ με φιλικους χαιρετισμους

Reaction score
0
Σχετικά με την ακρόαση-παρουσίαση , κατα πάσα πιθανότητα θα λάβει μέρος την Κυριακή απόγευμα-βραδάκι. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα σας το ανακοινώσω εγκαίρως. Διεύθυνση- λεπτομέρειες στο τηλέφωνο που σας έδωσα, ή στο Γιώργο Αναμουρλίδη το Σάββατο.

Βαγγέλης Λαζάρου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88