Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου...Εμένα? Εντάξει μην κάνεις έτσι δική σου η πρωτιά...
Στους ανθρώπους με κάποιο τάλαντο έστω και μέσω διαδικτύου πάντα μιλάω....Λες για μένα ότι η Πυθία ωχριά μπροστά μου αλλά κι εσύ όμως τι ταχύτητα στο να βγάζεις συμπεράσματα και να πλέκεις τα εγκώμια των ανθρώπων ούτε οStephen Merritt να ήσουν με το 'Man of a million faces' (νά τη κι η ταυτότητα) που έγραψε και ηχογράφησε το τραγούδι (νά το και το εγκώμιο) μέσα σε δυο μέρες παίζοντας μόνος του όλα τα μουσικά όργανα ένα ένα.....μπράβο σου
Για να κάνω τώρα τη...σούμα.....μου...
1. Έχω την 7η αίσθηση...
2. Βρίσκω ταυτότητες
3 Είμαι η σούπερ Πυθία
4. Όταν συμβαίνουν τα παραπάνω βγαίνουν 2 αγγελάκια των ΜΑΤ γιατί μάλλον ετοιμάζεται να βγει ο Βελζεβούλ αλλά τον κρατάνε τα αγγελούδια
5. Μαζί με τα αγγελούδια έρχεται και η Κ. Στανίση...
6. Σου ξαναέβαλα αυτό που μου έβαλες???))))
7. Μπόρεσα να νικήσω την ύλη
8. Είμαι έτοιμη να παρεισφρύσω πλέον στα άδυτα του πνεύματος.
9. Γνωρίζω πότε θα πέσει κάποιος μετεωρίτης...κλπ κλπ
Ορίστε πως δικαιολογείται τώρα η υπογραφή μου....και παίρνοντας ''τα βαριά τ 'αγάλματα'' στους ώμους μουπάω ταξίδι στο μέλλον.... έχω και αυτό το χάρισμα βλέπεις.....μάλιστα....
Μα ποιά είμαι τέλος πάντων ?..........
ΥΓ......Stephen Merritt creates a song from a word and a picture.
Πειράζει αν τα καλντερίμια είναι...λεωφόροι;Το ΄΄ποιόν΄΄ ειναι γιά ποιόν;Αδιαφορώ για τη γνώμη σου όσο και για το ποιόν σου.
Οι μαντικές ικανότητες φαίνεται ότι είναι δικό σου χάρισμα και όχι δικό μου....καλή λευτεριά από την περιπλάνηση στα καλντερίμια του μυαλού σου....
Στην Πατρίδα μας δεν είσαι τελικά ότι δηλώσεις αλλά και ότι χρεώσεις στον συνάνθρωπό σου κι ας μην του αξίζουν....
Κατάλαβα ότι πρέπει με μέτρο να έρχομαι στα μέτρα σου...:126:Στην Πατρίδα του ο Giacomo Puccini πριν γίνει αυτός που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ο μεγάλος συνθέτης της όπερας ήταν οργανίστας τις Κυριακές στην εκκλησία και τα βράδια έπαιζε πιάνο στα κακόφημα νυχτερινά κέντρα. Πήρε ένα γερό μάθημα από τη ζωή που αυτό μαζί με τον Verismoκαι την καλλιτεχνική του φλέβα έδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδαίες όπερες σαν παρακαταθήκη ακόμα και στα υψηλά σαλόνια της Ελίτ.
Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το παρακάτω τραγούδι σίγουρα θα το καταλάβαινε...στην δική του γλώσσα στην γλώσσα της Πατρίδας του.....
ΥΓ. Η Ελληνική γλώσσα επιδέχεται χιουμοριστικά παιχνίδια αλλά με μέτρο......
Αυτό μάλιστα.... είναι χιούμορ....το καταλάβαμε...Κατάλαβα ότι πρέπει με μέτρο να έρχομαι στα μέτρα σου
[youtube]weyK5MQI3ng[/youtube]Αυτό μάλιστα.... είναι χιούμορ....το καταλάβαμε...Εδώ τα καλά μέτρα..
Παρεμπιπτόντως,πολύ...αποκαλυπτικό το αφιέρωμα που έκανες...Έξοχα:612:Για όλους υπάρχει μια Πατρίδα που τους περιμένει αρκεί να την ανακαλύψουν.....μόνοι τους.....so...rrrrelax
Αλλά τι γίνεται όταν τα οδοφράγματα και τα συρματοπλέγματα είναι απροσπέλαστα για τους μη τολμηρούς/ες?
Για να ευθυμήσουμε λίγο Πατρίδα
[youtube]RJWq9hulrFo[/youtube]Οδός ονείρων?.....όχι...Οδός Ελλήνων