ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ

Μηνύματα
8.676
Reaction score
6



Το νεκρό κινηματογραφικά καλοκαίρι εκπνέει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου με ένα block buster από αυτά που πιθανόν να σημαδέψουν εισπρακτικά από τώρα την επερχόμενη φετινή σεζόν.



Ο αρχιπειρατής Τζακ Σπάροου επιστρέφει και υπόσχεται τα καλύτερα για ένα υπερδιασκεδαστικό δίωρο.
Η ταινια εχει κανει ηδη πρεμιέρα στην Αμερική από της 7 Ιουλιου και εχει ταράξει το box office με εισπράξεις που φτάνουν τα 392 εκ.$
Μένει να δουμε την πορεία της και στην χώρας μας.


Πρεμιέρα στις 24 Αυγούστου




Ο Τζακ Σπάροου σαλπάρει ανυποψίαστα με τον `Ιπτάμενο Ολλανδό`, το στοιχειωμένο πλοίο με τις υπερφυσικές ικανότητες, όταν ανακαλύπτει ότι έχει να ξεπληρώσει ένα προσωπικό χρέος στο φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου Ντέιβι Τζόουνς, που κυβερνά τα βάθη των Ωκεανών- αλλιώς, είναι καταδικασμένος να υπηρετεί αιωνίως τις ορέξεις του. Έτσι, χαλάνε και τα σχέδια του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που, αν και στα πρόθυρα... γάμου, πρέπει να σταθούν στο πλευρό του φίλου τους Τζακ.




Ακολουθούν περιπέτειες με θαλάσσια τέρατα, εχθρικούς ιθαγενείς, τη φανταχτερή μάντισσα Τία, τη μυστηριώδη εμφάνιση του χαμένου πατέρα του Γουίλ αλλά και την αγωνιώδη προσπάθεια του `κυνηγού πειρατών` λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό... Σεντούκι του Νεκρού! Σύμφωνα με τον θρύλο, ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέψει εναντίον των εχθρών του: στην περίπτωση του Λόρδου, εναντίον του Τζακ και όλων των πειρατών!






Εάν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας χαρακτηρίστηκαν ως επική υπερπαραγωγή, τότε τα γυρίσματα της ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του Νεκρού» αποτέλεσαν μια πραγματική «Οδύσσεια» για όλους τους συντελεστές όπως οι ίδιοι παραδέχονται. Οι τοποθεσίες ήταν τόσο διάσπαρτες που η παραγωγή έπρεπε να μεταφέρεται από νησί σε νησί, πραγματοποιώντας τον ένα άθλο μετά τον άλλο, από άποψη προγραμματισμού, διαχείρισης και συντονισμού. Πάνω από ένα χρόνο γυρίσματα χρειάστηκαν για τη δεύτερη ταινία καθώς επίσης το θάρρος και η αδιάκοπη προσπάθεια όλων των συντελεστών προκειμένου να αναμετρηθούν με τους `Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες` μιας τέτοιας κολοσσιαίας παραγωγής και να βγουν νικητές.




«Μία τέτοια ταινία γίνεται η κορυφαία στιγμή της καριέρας κάθε ενός από μας» αναφέρει χαρακτηριστικά από τη δ/νση παραγωγής ο Μπρους Χένρικς, που εργάζεται και στις κινηματογραφικές παραγωγές της Walt Disney, και δηλώνει ότι το αποτέλεσμα στους Πειρατές τον έκανε να νιώσει περισσότερο περήφανος από ότι οι 300 παραγωγές στις οποίες έχει μέχρι στιγμής λάβει μέρος. Τα γυρίσματα της παραγωγής ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2005 και για τις δύο ταινίες της συνέχειας και περιέλαβαν μια σειρά από προορισμούς: Λος Aντζελες, Aγιος Βικέντιος, Δομινικανή Δημοκρατία, Μπαχάμες.



Πρωταγωνιστούν ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΚΙΡΑ ΝΑΪΤΛΙ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΣ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ
Σκηνοθεσία ΓΚΟΡ ΒΕΡΜΠΙΝΣΚΙ


http://disney.go.com/disneypictures/pirates/
 

Μηνύματα
3.213
Reaction score
800
Πολυ καλη ταινια και παραδοξως αρκετα καλυτερη απο την πρωτη.Ο Ντεπ δινει ρεστα και ειναι απολαυστικοτατος!
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
7
ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ ΚΙΡΑ
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
59
vadergr said:
Πολυ καλη ταινια και παραδοξως αρκετα καλυτερη απο την πρωτη.Ο Ντεπ δινει ρεστα και ειναι απολαυστικοτατος!
smfono kai epafksano :D ontos poli kaliteri apo tin 1h tainia kai me pio xortastikes skines drasis ( poli gelio se merikes ) !!!!

se kanei na perimenis me agonia to 3o meros !!

mhn tin xasete !!!
 

Μηνύματα
5.116
Reaction score
7
Με το που βγεί θα πάω να το δώ. Το πρώτο ήταν φοβερό. Η τριλογία πιστεύω οτι μπορεί να χτυπήσει σε δημοτικότητα ακόμα και τον Άρχοντα.Αν πάνε το ίδιο καλά οι άλλες 2 ταινίες.
 




minas

Πισιά
Μηνύματα
4.208
Reaction score
4.194
Τι γίνεται, όταν είμαι στην Αθήνα κάνει πρεμιέρες στο Ηράκλειο? :shock:

Εκτός αν κάνουν την πατέντα των Village (00:00 το βράδυ 8))
 


minas

Πισιά
Μηνύματα
4.208
Reaction score
4.194
Μάριος Λαζάρου said:
Σε σνομπάρουμε γιαυτό...Τώρα που λείπεις το οργάνωσα :p
Δηλαδή κάποια στιγμή τους τελευταίους 6 μήνες? :cry:
 


Μηνύματα
5.116
Reaction score
7
Κάτσε γιατί το Spiderman έχει καβάτζα το τρίτο μέρος που αν είναι όσο σκοτεινό φαντάζομαι θα κάνει θραύση...
 


Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Πάντως νεκρό-νεκρό το καλοκαίρι, αλλά στο τέλος το καλοκαίρι είναι αυτό που βγάζει από τα πιό δυνατά blockbuster. Terminator 3, πειρατές της καραιβικής (1), Spiderman 2, Πειρατές της Καραιβικής (2) κ.λ.π, κ.λ.π!
 


Defkalion

Administrator
Μηνύματα
2.683
Reaction score
913
Το είδα στη Νέα Υόρκη. Πολύ μέτριο. Ο Ντεπ είναι εξαιρετικός και πάλι, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που επαναλαμβάνονται από την 1η ταινία. Όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια, συμπεριλαμβανομένης της νεαρής πρωταγωνίστριας, εκτός από τον Davey Jones που είναι πολύ καλός.

Η ταινία μέχρι τη μέση είναι καλή αλλά μετά ξεφουσκώνει σα μπαλόνι μετά από αποκριάτικο πάρτυ. :lol:

Και το τέλος είναι ελεεινό. Εντάξει, ξέρουμε ότι γυρίζουν και τρίτη ταινία, αλλά αυτό είναι αηδία. Έχει 3 παράλληλα στόρυ, και τα αφήνει και τα τρία ξεκρέμαστα. Ουσιαστικά δεν έχει τέλος.

Επίσης λάβετε υπόψη σας στην παραπάνω κριτική ότι την προηγούμενη μέρα είχα δει το Superman σε IMAX οπότε οι συγκρίσεις ήταν ατυχέστατες :lol: :lol: :lol:
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
7
Το ειδα και εγω.... και θα συμφωνησω με τον προ..γραφησαντα...

Ειχε πλακιτσα και δραση σε καποιες σκηνες αλλα και μεγαλη κοιλια σε πολλα σημεια.....
 


minas

Πισιά
Μηνύματα
4.208
Reaction score
4.194
Παρότι είχα παρακολουθήσει επιφανειακά το τόπικ, είχα φροντίσει επισταμένα να αποφύγω παρατηρήσεις σχετικές με την πλοκή, για να πάω στο σινεμά ανεπηρρέαστος.
Ε, όπως λέει και ο Δευκαλίων, αυτό καταντάει αηδία! Δηλαδή τρως 2 ώρες και 7,5 ευρώ για να δεις την αρχή μιας ταινίας που τραβάει και περισσότερο από όσο θα έπρεπε?
Καλά τα ειδικά εφέ, ΠΟΛΥ περισσότερο comic relief από όσο χρειάζεται και καμία διευθέτηση υποθέσεων... :shock: Κάποιος χρειάζεται μαθήματα συγγραφής σεναρίου! :!:
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.839
Μηνύματα
3.030.003
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo
Top