ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Διαβάστε για τις όλες τις νέες τηλεοράσεις Kuro της Pioneer (Plasma και LCD)

Δείτε πρώτοι τη νέα σειρά βιντεοκαμερών της JVC που γράφει σε AVCHD και MPEG-2 FullHD

«Ακούστε» το νέο ενισχυτή AV της Sοny, το θηρίο STR-DA5400ES

Kαμαρώστε τη τηλεόραση που ανατρέπει τα δεδομένα. Τη Philips 42PFL9803

Xάστε κιλά με την λεπτή Scarlet της LG. Tην περιβόητη 42LG6100

Φτιάξετε και «παίξτε» με τα ηχεία της JBL Control Now

Bελτιώστε τον ήχο της τηλεόρασή σας!

Μεγάλη δοκιμή 12 LCD-TV 32 ιντσών. Full HD και HD Ready!

KAI ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΚΟΜΗ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περιττό να σου πω ότι μόλις το πάρω θα αρχίσει να δουλεύει το scanner. :116:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.093
Μη το κάνεις, δεν έχουν φωτογραφίσει το επίσημο σπίτι, αλλά το άλλο, το αμαρτωλό. :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Μη το κάνεις, δεν έχουν φωτογραφίσει το επίσημο σπίτι, αλλά το άλλο, το αμαρτωλό. :138:
Γαμωτο με καταλαβατε.........ειναι η γκαρσονιερα της Ηι Ενδ ντροπης.........ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΥ!!!!!

Reaction score
8
Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

Γεια σου ρε Βλασση με τις μηχανηματαρες σου το πηρα μονο για να το δειξω στην γυναικα να της πω να ρε οι φιλοι μου.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

Γεια σου ρε Βλασση με τις μηχανηματαρες σου το πηρα μονο για να το δειξω στην γυναικα να της πω να ρε οι φιλοι μου.
Aντε βρε....με κανεις και κοκκινιζω τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλα τωρα και να ηθελα να ερθω Πατρα για ακροαση και ακουσει το ονομα μου η γυναικα..
......θα πει.......κοιτα μην πατησει το ποδι του εδω μεσα ο σκατοΚορινθιος και σε παρασυρει αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Συγνώμη αλλα επειδή μαλλον σβήστηκε το post μου(κάποιος mod θα έκανε κανα λάθος)να επαναλάβω:Το αγόρασα,δεν ξετρελάθηκα αλλά τα diamond μαλλον θα τα χτυπήσω για ένα budget συστηματακι για tuner που σχεδιαζω εδώ και λίγο καιρό.Όπως επίσης και κάτι βινυλιακές επανεκδόσεις που είδα.
Βέβαια αυτο που με ανυσήχησε είναι οι δηλώσεις των κατασκευαστών για πόλεμο στα HZ στις τηλεοράσεις.Αντί να προσέξουν τις καταναλώσεις και την ποιότητα κατασκευής θα έχουμε πάλι μάχες.Ελεος...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Χθες το βράδυ το έγραψα.Μάλλον κανας mod θα μπερδευτηκε και ίσως να πάτησε κανα edit αντι για quote.Πιθανον ο ανθρωπος να ήθελε να απαντησει για τα diamond και να λάθεψε κουμπια.Δεν έγινε και τπτ σοβαρό.Αν πιστευα ότι φιμωμονουν θα επικοινωνούσα πρώτα μαζί σας κε Τσαρούχα με pm.

Reaction score
8
Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2008

Aντε βρε....με κανεις και κοκκινιζω τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλα τωρα και να ηθελα να ερθω Πατρα για ακροαση και ακουσει το ονομα μου η γυναικα..
......θα πει.......κοιτα μην πατησει το ποδι του εδω μεσα ο σκατοΚορινθιος και σε παρασυρει αγαπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπα το αντιθετο.
μου λεει κυττα συγυρισμενο συστημα πουχει ο ανθρωπος, εσυ μηχανηματα εδω λαμπες εκει δεν μπορουμε να φερουμε ανθρωπο στο σαλονι. Κυττα ταχτοποιημενο σπιτι που εχει/
- Μπα για την αναγκη της φωτογραφισης της λεω το συμαζεψε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas