ΠΕΡΙ FORUM ΑΠΑΤΗ

Reaction score
1
Καταρχήν ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του χώρου και στην ανάγκη άμα θέλουν να σβήσουν και το Post δεν με ενοχλεί
Κυκλοφορεί ένα forum στο δίκτυο το οποιο εχει την κακη συνηθεια να διωχνει τον κοσμο που το ανεβαζει
Εκεί έκανα περίπου 2000 ποστ
Όταν γράφτηκα εκεί είχε καμιά 10αρια άτομα( στο δορυφορικό section)
Κάνω έκκληση από τον εδώ χώρο να μην γράφει κανένας εκεί γιατί ξεφτιλίζει το όνομα του(ακόμα και το username του)

@Χτυπάνε τον suzakia ο οποίος είναι ο μόνος που βοηθάει τους χρήστες yumatu και κλώνων
@@Χτυπάνε τον malacudi ο οποίος έχει πάρα πολλές γνώσεις σε δορυφορική τηλεόραση
@@@Χτυπήσανε τον john 78 ποιον αυτόν που έχει βοηθήσει τόσα παιδιά στον χώρο και συνεχίζει να το κάνει
Και και και @@@@@@ ποσους ακομα θα χτυπησουν
@@@@@ Χτυπανε τον VORIO που γραφει εδω

Αυτοί οι άνθρωποι αμφιβάλω αν γνωρίζουν από δορυφορική τηλεόραση η αν έχουν δει και ποτέ τους

Ξέρω ότι διαβάζουν και στον εδώ χώρο Μιλάω για τους κοκκινισμένους admins καταγκιοζιδες και τους στέλνω τα περαστικά μου για να μην τους πω τιποτα χειροτερο

το post ειναι μονο γιαυτους που ξερουν και εκεινο το χωρο και μακρια απο εκει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: ΠΕΡΙ FORUΜ ΑΠΑΤΗ

Καλησπέρα φίλε!
Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε κουβέντα για άλλα φόρουμς εδώ. Επίσης καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε κόσμο άδικα με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και μόνον.

...

Reaction score
1
Απάντηση: ΠΕΡΙ FORUM ΑΠΑΤΗ

εχετε δικιο ζητω συγνωμη:110:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πραγματικά όπως είπε και ο Νίκος, μερικές φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε...
Πιστεύω ότι δεν έχουν νόημα τετοιου είδους χαρακτηρισμοί, γιατι προβάλλουν την λειτουργία κάποιων, που πιθανώς δεν συνάδουν με το κοινή λογική.
Ο χώρος εδώ προσφέρεται για καλή παρέα και ανταλλαγή απόψεων για τη δορυφορική και τα υπόλοιπα περί αυτης.

Ας παραμείνουμε σε αυτο το επιπεδο. Ευχαριστώ...

Reaction score
385

Κυκλοφορεί ένα forum στο δίκτυο το οποιο εχει την κακη συνηθεια να διωχνει τον κοσμο που το ανεβαζει
σε περίπτωση που δεν το ξέρεις και για όσους ξεχνούν το φόρουμ αυτό όπως και το παρόν είναι παιδιά του παλαιού και ανενεργού αρχικού φόρουμ avforum το οποίο για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω εδώ δεν υπάρχει πια.
Τώρα γιατί ο κάθε πικραμένος πρέπει να έρχεται εδώ να εκφέρει τις όποιες διαφορές έχει και το αντίθετο, δεν το έχω καταλάβει ποτέ και με εκνευρίζει αφάνταστα !
Το να έχουμε κάποιοι προσωπικές διαφωνίες με κάτι καλό είναι καλό να το κρατάμε για εμάς !
Νομίζω αυτή είναι και η επίσημη γραμμή κσι αυτού του φόρουμ !

Reaction score
1

σε περίπτωση που δεν το ξέρεις και για όσους ξεχνούν το φόρουμ αυτό όπως και το παρόν είναι παιδιά του παλαιού και ανενεργού αρχικού φόρουμ avforum το οποίο για λόγους που δεν θέλω να αναφέρω εδώ δεν υπάρχει πια.
Τώρα γιατί ο κάθε πικραμένος πρέπει να έρχεται εδώ να εκφέρει τις όποιες διαφορές έχει και το αντίθετο, δεν το έχω καταλάβει ποτέ και με εκνευρίζει αφάνταστα !
Το να έχουμε κάποιοι προσωπικές διαφωνίες με κάτι καλό είναι καλό να το κρατάμε για εμάς !
Νομίζω αυτή είναι και η επίσημη γραμμή κσι αυτού του φόρουμ !
κανεις λαθος το secton εκει ανεβικε απο συγκεκριμενα ατομα

αυτο το ξεχασες

πικραμενος!! :142: πικραμενοι να λες

Reaction score
68

Το πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος είναι ό,τι πιο απαράδεκτο έχω διαβάσει στη ζωή μου. Και το χειρότερο: υπάρχει ακόμη... ΚΡΙΜΑ!

Reaction score
1

Το πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος είναι ό,τι πιο απαράδεκτο έχω διαβάσει στη ζωή μου. Και το χειρότερο: υπάρχει ακόμη... ΚΡΙΜΑ!

αγαπητε serafim σε θελω εδω η βοηθεια σου ειναι πολιτιμη

Teomad

Reaction score
114

Mιας και αναφερθηκε και το ονομα μου στο πρωτο ποστ,να πω λευτερη, οτι εγω δεν νιωθω πικραμενος,αν εννοεις και εμενα,γιατι πολυ απλα δεν εχασα κατι.
Βασικα,χρονο εχασα παραθετοντας καποιες αποψεις στο φορουμ, αλλα αυτο το ηξερα απο την αρχη.
Ολα αυτα ανηκουν στην ιστορια ομως.......

Reaction score
1

εμενα οι δορυφορικες αποψεις ολων ειναι σεβαστες
χρησιμοποιησα τυχεα μερικα ονοματα στα οποια δεν εχω να χωρισω τιποτα γιατι απλα εχουμε ολοι ενα κοινο hobby

το αν διαφωνουμε δορυφορικα καπου αυτο δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι η αγαπη μας στο hobby ειναι κοινη

σιγουρα υπαρχουν και επαγγελματιες αναμεσα μας και ολοι μπορουμε να γινουμε μια πολυ ομωρφη παρεα

μακρια απο καβγαδες κτλπ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙ FORUΜ ΑΠΑΤΗ

Σού παραθέτω το δεύτερο πόστ.

Καλησπέρα φίλε!
Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε κουβέντα για άλλα φόρουμς εδώ. Επίσης καλό είναι να μην τσουβαλιάζουμε κόσμο άδικα με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και μόνον.

...

Το οτι υπάρχει ακομη , είναι θέμα γενικότερης πολιτικής του AVITE.GR.

Πιστεύω, θα συμφωνείς οτι υπάρχουν πολλά forum .

Reaction score
385

Σού παραθέτω το δεύτερο πόστ.

Το οτι υπάρχει ακομη , είναι θέμα γενικότερης πολιτικής του AVITE.GR.

Πιστεύω, θα συμφωνείς οτι υπάρχουν πολλά forum .
Δηλαδή Νίκο αν ανοίξω ένα θέμα και σε βρίσω :123: , θα φάω μπάν αλλά οι βρισιές θα μείνουν ; :111:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δηλαδή Νίκο αν ανοίξω ένα θέμα και σε βρίσω :123: , θα φάω μπάν αλλά οι βρισιές θα μείνουν ; :111:
Αν υπάρχει λογος να με βρίσεις και δεν γίνεις χυδαίος, θα μείνει!
Κανείς δεν ειναι στο απυρόβλητο...

Reaction score
1

δεν εχω βρισει καραγγιοζιδες τους ειπα και ζητησα και συγνωμη
μην κολας εκει

δεν τον ηξερα εδω τον χωρο να εγραφα απο την αρχη εδω

και ηταν το μεγαλο λαθος μου

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τeomad, παρακαλώ , μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο θέμα. Ούτε αναφορά σε φόρουμ γίνεται ούτε σε ονόματα. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Ακόμη κι αν έλεγε ανοιχτά βέβαια, το ίδιο θα κάναμε. Και εδώ, όχι, δεν είμαστε συνηθισμένοι ούτε να διαγράφουμε, ούτε να κλειδώνουμε, ούτε να μην αφήνουμε το κόσμο να γράφει τις απόψεις του.

Παρακαλώ ας ασχοληθούμε τώρα με κάτι άλλο.

...

Reaction score
1

και ο χωρος θα ανεβει σιγα σιγα εδω ομωρφα και ουσιαστικα

με την βοηθεια παντα του συντονιστη της κατηγοριας

Reaction score
385

Ok παιδιά μάλλον έχουμε διαφορά στον τρόπο προσέγγισης του θέματος.
Δεκτή η άποψη του Γ.Δ

Reaction score
68

Λυπάμαι πολύ πραγματικά για αυτά που διαβάζω. Άντε, καλά να περνάτε όλοι σας.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members