ΠΕΡΙ FORUM ΑΠΑΤΗ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Johnny η συμπεριφορά σου εμπίπτει στο παράπτωμα του spamming.
Να μην επαναληφθεί γιατί θα δεχτείς ποινή. Δεν έχει κανένας όρεξη να ακούει θέματα που αφορούν εσένα και ένα άλλο site. Παρακαλώ πολύ να μην επανέλθω.

...

Reaction score
114
Απάντηση: ΠΕΡΙ FORUM ΑΠΑΤΗ

Eχεις δικιο αλλα το θεμα δεν νομιζω οτι αφορα αποκλειστικα μονο εμενα.Σε αλλο θεμα του συγκεκριμενου φορουμ ειχε αναφερθει
για το τεστ που ειχε γινει στο εδω site απο τον Π. Οπλοποιο

'' Επίσης ένα τεστ που είχε γίνει εδώ
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64255 ''

'' Αν δεν με απατά η μνήμη μου αυτός που έκανε το συγκριτικό είναι επαγγελματίας με μαγαζί στα δορυφορικά, δεν είμαι σίγουρος.....

Οπότε δεν θα πάρω στα σοβαρά την κατάταξη που τα έβαλε.... ''

Τι ειναι λοιπον αυτοι που εμφανιζονται ως οι Κριτες των Παντων ?
Οσο για τις ποινες ,στειλτε μου πμ. , παιρνω το καπελο μου και φευγω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Johnny... θα σου το πω όσο πιο φιλικά μπορώ. Στα rxδια μας τι φανφάρα λέει ο καθένας. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Δεν έχουμε καμία όρεξη να ασχολούμαστε με τα ψυχολογικά του καθενός. Όσον αφορά στις ποινές... εδώ που βρίσκεσαι υπάρχουν κάποιοι κανόνες και μερικοί που φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Ή αποδέχεσαι αυτήν την κατάσταση ή δεν συμμετέχεις.

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι για να ξανα-μανα-ματα-εξηγήσω ότι πρέπει να μείνουμε στα των δορυφορικών. ΔΕΝ θέλω να μου απαντήσεις, ΔΕΝ θέλω να το κουβεντιάσουμε άλλο, είμαστε off topic και καταλαμβάνουμε την κατηγορία με χαζομάρες. Αν θες κάτι στείλε μου pm.

...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ΠΕΡΙ FORUM ΑΠΑΤΗ

Θα παρακαλούσα να σταματησει εδώ, η συζήτηση για αλλα φορουμ. Το τι γράφει ο καθένας... ας το αφήσουμε καλύτερα.

Οσον αφορα τα σχόλια απο εκεί... ουδέν σχόλιο, ας έρθουν απο εδώ να τα εκφράσουν...:109:

Πάντως επαγγελματίας στα δορυφορικά δεν είμαι, ούτε θα γίνω ποτε... Ερασιτέχνης είμαι και θα παραμείνω.
Oποιος μου διαθέτει δέκτη για δοκιμή, θα τον κάνω δοκιμή, οποιος δεν θέλει ...No Problem...
Νάτανε η ζήλεια....να μην πώ. Τέλος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis