ΠΙΚ-ΑΠ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort!

Reaction score
8.905
Πωλείται Πικ-απ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort στην τιμή των 350 ευρώ (600 ευρώ τιμή Ορφέα), έχει παίξει 15 λεπτά μόνο και είναι σε άριστη κατάσταση οπτικά και πλήρη λειτουργικό, κοινώς καινούργιο, με όλα τα παρελκόμενα και χρώματος μαύρο πιάνο. Ήταν δώρο και αγορασμένο από τον Ορφέα (αντιπρόσωπο) αλλά την μέρα που το έφεραν (οι φίλοι μου) και το έστησαν, δεν έσφιξαν τους μεντεσέδες του προστατευτικού καπακιού με αποτελεσμένα έπεσε (το καπάκι) επάνω στο πλατό με δύναμη και δημιούργησε μια γρατζουνιά και γιαυτό τον λόγο πήγε πάλι για βάψιμο και έτσι απόκτησε από το αρχικό γκρι σκούρο το μαύρο πιάνο! Επειδή είμαι πελάτης το γνωρίζουν το θέμα και τα παιδιά στον Ορφέα.

Περιοχή μου είναι η Νέα Σμύρνη και προτιμώ αγοραστή - ενδιαφερόμενο από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου – έλεγχος καλής λειτουργίας κ.λ.π. αυτοπροσώπως από τον αγοραστή.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με ΠΜ. το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Pro-ject 1-Xpression III Comfort. (including carbon tone-arm with ortofon 2red, electronic speed selector and limit stop)

Turntable
• Belt drive design with low noise AC motor Type Select 2
• Plinth out of MDF with high gloss anthracite surface
• Acrylic 2,2 kg platter
• Platter bearing Type Block 2: Low-tolerance chrome-plated stainless-steel axle runs on a polished ball bearing in a brass bearing housing
• Motor decoupled to reduce vibration
• Integrated Speed Box allows electronically switchable speed between 33 and 45 Upm
• Automatic cutoff at the end of the record
• Height adjustable rubber-damped aluminum cones
• Gold-plated RCA phono sockets

Tonearm 8.6c
• 8.6" Carbon fibre tone-arm with aluminum headshell
• Conical armtube avoids standing wave refl ections
• Inverted tonearm bearing comprises inverted hardened stainlesssteel points and sapphire thrust-pads
• Solid armbase permits accurate height adjustment of armtube and VTA (vertical tracing angle)
• Single-screw fixing of armtube allows rotation for easy adjustment of needle azimuth despite fixed headshell
• Highly flexible top-grade copper internal wiring
• Silicon damped tone-armlift
• Resonance optimized counterweight construction

Reaction score
1.815
Απάντηση: ΠΙΚ-ΑΠ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort!

Ελπίζω να μη θεωρηθώ από τους διαχειριστές οτι βοηθάω την αγγελία του Βασίλη, ζητώ προκαταβολικά την κατανόησή τους, αλλά θεωρώ οτι θα πρέπει να πω κάποια πραγματάκια...

Βρέθηκα πριν λίγες μέρες στο σπίτι του Βασίλη για χαλαρή κουβεντούλα. Έχει φτιάξει πραγματικά ένα υπέροχο σύστημα αξιώσεων με αποκορύφωμα τη μεγάλη "εικόνα" και την απίστευτη υποστήριξή της με ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο interface από το pc του.

Ο Βασίλης είναι από τους γνώστες του Hi-Fi με ιδιαίτερη λατρεία στα πικάπ direct drive.
Το Project που πουλάει πραγματικά θα έλεγα οτι είναι εντελώς αχρησιμοποίητο! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση οτι το μηχάνημα είναι σα να βγήκε τώρα από το κουτί του και αυτό φάνηκε πολύ καλά από το βραχίονα καθώς και τα ποδαράκια του που δεν είχαν πατηθεί καθόλου!
Ο τυχερός αγοραστής αυτού του πικάπ, εκτός του ότι θα πάρει ένα πραγματικά αψεγάδιαστο μηχάνημα, θα εκτιμήσει και τον Βασίλη για την άψογη συμπεριφορά του και τις γνώσεις του, καθώς και για τη μεγάλη προσοχή και ευλάβεια που χειρίζεται όλα του τα μηχανήματα!

Να σας πω την καθαρή μου αλήθεια, θα το αγόραζα εγώ το πικάπ του, αλλά έχω ήδη δυο και δε θέλω να χωρίσω...:116:
Τυχερός πάντως ο νεος αγοραστής, τον ζηλεύω!:607:

Reaction score
8.905

Μείωση τιμής στα 320 και χωρίς την Ortofon στα 290 ευρώ!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΠΙΚ-ΑΠ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort!

Μηπως δίνεις ξεχωριστά μόνο την ortofon;

Reaction score
12

Πωλείται Πικ-απ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort στην τιμή των 350 ευρώ (600 ευρώ τιμή Ορφέα), έχει παίξει 15 λεπτά μόνο και είναι σε άριστη κατάσταση οπτικά και πλήρη λειτουργικό, κοινώς καινούργιο, με όλα τα παρελκόμενα και χρώματος μαύρο πιάνο. Ήταν δώρο και αγορασμένο από τον Ορφέα (αντιπρόσωπο) αλλά την μέρα που το έφεραν (οι φίλοι μου) και το έστησαν, δεν έσφιξαν τους μεντεσέδες του προστατευτικού καπακιού με αποτελεσμένα έπεσε (το καπάκι) επάνω στο πλατό με δύναμη και δημιούργησε μια γρατζουνιά και γιαυτό τον λόγο πήγε πάλι για βάψιμο και έτσι απόκτησε από το αρχικό γκρι σκούρο το μαύρο πιάνο! Επειδή είμαι πελάτης το γνωρίζουν το θέμα και τα παιδιά στον Ορφέα.

Περιοχή μου είναι η Νέα Σμύρνη και προτιμώ αγοραστή - ενδιαφερόμενο από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου – έλεγχος καλής λειτουργίας κ.λ.π. αυτοπροσώπως από τον αγοραστή.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με ΠΜ. το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Pro-ject 1-Xpression III Comfort. (including carbon tone-arm with ortofon 2red, electronic speed selector and limit stop)

Turntable
• Belt drive design with low noise AC motor Type Select 2
• Plinth out of MDF with high gloss anthracite surface
• Acrylic 2,2 kg platter
• Platter bearing Type Block 2: Low-tolerance chrome-plated stainless-steel axle runs on a polished ball bearing in a brass bearing housing
• Motor decoupled to reduce vibration
• Integrated Speed Box allows electronically switchable speed between 33 and 45 Upm
• Automatic cutoff at the end of the record
• Height adjustable rubber-damped aluminum cones
• Gold-plated RCA phono sockets

Tonearm 8.6c
• 8.6" Carbon fibre tone-arm with aluminum headshell
• Conical armtube avoids standing wave refl ections
• Inverted tonearm bearing comprises inverted hardened stainlesssteel points and sapphire thrust-pads
• Solid armbase permits accurate height adjustment of armtube and VTA (vertical tracing angle)
• Single-screw fixing of armtube allows rotation for easy adjustment of needle azimuth despite fixed headshell
• Highly flexible top-grade copper internal wiring
• Silicon damped tone-armlift
• Resonance optimized counterweight construction

Marath καλησπέρα εχεις pm.

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΙΚ-ΑΠ Pro-Ject 1-Xpression III Comfort!

Μηπως δίνεις ξεχωριστά μόνο την ortofon;
Όχι φίλε μου δεν πουλάω την κεφαλή ξεχωριστά, το ανέφερα (και μείωσα την τιμή) στην περίπτωση που κάποιος διαθέτη κεφαλή καλύτερης ποιότητας και θέλει να χρησιμοποιήσει την δική του!

Reaction score
8.905

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Πουλήθηκε!​

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος