ΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ME MUSICAL FIDELITY A1008;

Reaction score
8.905
Δεν μπορείς να "κοροϊδεύεις" τους ηχολήπτες - μαστεράδες κλπ μουσικούς παραγωγούς... με γνώμονα την κλασική μουσική Μόνο....!
Ακόμα και στην κλασική μουσική... (οι παραπάνω) τίποτα δεν κάνουν μόνοι τους η του κεφαλιού τους... πάντα παίρνουν την έγκριση του Μουσικού η του Μαέστρου για το τελικό αποτέλεσμα!

Reaction score
666
Δεν μπορείς να "κοροϊδεύεις" τους ηχολήπτες - μαστεράδες κλπ μουσικούς παραγωγούς... με γνώμονα την κλασική μουσική Μόνο....!

Τώρα για υπόλοιπα είδη που ακούς σπάνια... αλλά έχουν την περισσότερη δημοτικότητα και πλειοψηφία των ακροατών.... σου έχω απαντήσει ήδη....;)
Κάποια είδη δεν τα θεωρω καν μουσική αλλά συνονθύλευμα ήχων. Όποιου του αρέσουν μπορεί να τα ακούει.

Οι ηχολήπτες κλπ δεν είναι μουσικοί. Είναι κατώτεροι και κονομάνε επειδή ο μουσικός έχει όνομα.
Για να κονομήσουν αυτοί γεμίσαμε ατάλαντους Μαρτάκηδες, Στικούδη, ή slayer kai megadeth,

D

deleted user 10898

Guest
Κάποια είδη δεν τα θεωρω καν μουσική αλλά συνονθύλευμα ήχων. Όποιου του αρέσουν μπορεί να τα ακούει.

Οι ηχολήπτες κλπ δεν είναι μουσικοί. Είναι κατώτεροι και κονομάνε επειδή ο μουσικός έχει όνομα.
Για να κονομήσουν αυτοί γεμίσαμε ατάλαντους Μαρτάκηδες, Στικούδη, ή slayer kai megadeth,
και τολμας να δινεις συμβουλες για συνεργειες και ματσαρισματα σε ανθρωπους που ακουν διαφορετικη μουσικη απο την δικη σου?
τσ τσ τσ

Reaction score
9.837

Μείνε έτη φωτός μακριά από τα PMC. Ένα πιο "ζεστό" σε ηχο ηχείο θα ταιριάξει καλύτερα.

ειδατε ποσο απλα ειναι τα πραγματα?:D:D

Reaction score
666
και τολμας να δινεις συμβουλες για συνεργειες και ματσαρισματα σε ανθρωπους που ακουν διαφορετικη μουσικη απο την δικη σου?
τσ τσ τσ
Αφού τα ενεργά σου παίζουν τα πάντα, τι φοβάσαι μήπως "ξεβρακωθούν" στην κλασσική?

Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια.

Last edited:

Reaction score
620
Μα ετσι οπως το πας δεν σε αφορα καθολου το hi-fi. Εσενα σου αρεσουν μονο τα κλασικα και ακουστικα οργανα. Σαν μουσικος βεβαια μπορω να πω οτι μου εφυγε το κινητο απο το χερι διαβαζωντας αυτα τα πραγματα. Δηλαδη ολοι εκεινοι οι μουσικοι..μουσικαρες..ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ της μουσικης οπως ο jaco pastorius, marcus miller,benson,ch mingus και εκατονταδες αλλοι..δεν εφτιαξαν μουσικη..αλλα συνοθυλευμα ηχων επειδξ δεν επαιζαν με κλασικα οργανα; Θλιβομαι και παραλληλα παιρνω τις απαντησεις μου για την κατασταση της μουσικης σκηνης στην χωρα μας. Πολωση σε ηχητικα και ενισχυτικα αντε να το καταλαβα. Την μουσικη αγαπητε αστην απ εξω. Ειμαι μουσικος και γουσταρω και αγαπαω την μουσικη..τον βιρτουοζο, την fusion , την jazz, την κλασικη ακομα και τους stomp που παιζουν με κουβαδες..γιατι το κανουν με την ψυχη τους..Αν πραγματικα αγαπουσες την μουσικη θα ησουν λιγοτερο δογματικος

Reaction score
666
Μα ετσι οπως το πας δεν σε αφορα καθολου το hi-fi. Εσενα σου αρεσουν μονο τα κλασικα και ακουστικα οργανα. Σαν μουσικος βεβαια μπορω να πω οτι μου εφυγε το κινητο απο το χερι διαβαζωντας αυτα τα πραγματα. Δηλαδη ολοι εκεινοι οι μουσικοι..μουσικαρες..ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ της μουσικης οπως ο jaco pastorius, marcus miller,benson,ch mingus και εκατονταδες αλλοι..δεν εφτιαξαν μουσικη..αλλα συνοθυλευμα ηχων επειδξ δεν επαιζαν με κλασικα οργανα; Θλιβομαι και παραλληλα παιρνω τις απαντησεις μου για την κατασταση της μουσικης σκηνης στην χωρα μας. Πολωση σε ηχητικα και ενισχυτικα αντε να το καταλαβα. Την μουσικη αγαπητε αστην απ εξω. Ειμαι μουσικος και γουσταρω και αγαπαω την μουσικη..τον βιρτουοζο, την fusion , την jazz, την κλασικη ακομα και τους stomp που παιζουν με κουβαδες..γιατι το κανουν με την ψυχη τους..Αν πραγματικα αγαπουσες την μουσικη θα ησουν λιγοτερο δογματικος

Λυπάμαι που δεν έγινα κατανοητός. Αγαπώ τη μουσική αλλά όχι όλα τα είδη. Κάτι metal και thrash και παρόμοια θορυβώδη ακούσματα δεν μου αρέσουν. Κάτι hip hop επίσης όχι. ϊσως έπρεπε να είμαι πιο explicit στις αναφορές μου. Δε μπορεί να συμφωνούμε όλοι σε όλα και με όλους. Και δεν νομίζω να κατηγόρησα κάποιον επειδή ακούει αυτά τα συγκεκριμένα είδη.

Reaction score
620
Το δεν "αγαπω" ολα τα ειδη ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ κατανοητο αλλα απεχει μακραν απο το να τους κατηγορησουμε για συνοθυλευμα ηχων. Και εγω δεν ακουω megadeth πχ αλλα θα πω δεν μου αρεσουν οχι οτι ειναι συνοθυλευμα ηχων. Στο μετρημα στα live τους αψογοι! Σκετοι μετρονομοι!Αρμονια; εκει ειναι και ολοσωστη. Σαν τεχνιτες μουσικοι; πολυ καλοι! Μου αρεσουν; οχι! Τωρα που ειπες δεν μου αρεσουν παω πασο.

Reaction score
6
Συνοθύλευμα ήχων μουσικοί που βγάζουν 35 χρόνια δίσκους και γεμίζουν στάδια στις συναυλίες?
Τι άλλο θα ακούσουμε.

Reaction score
8.905
Οι ηχολήπτες κλπ δεν είναι μουσικοί. Είναι κατώτεροι και κονομάνε επειδή ο μουσικός έχει όνομα. Για να κονομήσουν αυτοί γεμίσαμε ατάλαντους Μαρτάκηδες, Στικούδη, ή slayer kai megadeth,
Δεν έχεις άδικο, ξέχασες και την Σαμπρίνα - Σε βλέπω....;)

Reaction score
228
Ε Ξ ΑΙ Ρ Ε Τ Ι Κ Η επιλογη τα REVEL PERFORMA3
Γνωρίζει κάποιος αν τα Revel αντιπροσωπεύονται στην Ελληνική αγορά? Στο site της Revel αναφέρει την ΕΤΥΤ αλλά στο site της ΕΤΥΤ δεν τα είδα.

Reaction score
313
Λάκη, καταλαβαίνω πως άλλο ρωτάς και άλλο σΕ απαντώ.
Όμως, εάν υπάρχει η (σύμφωνη σκέψη, καταρχήν και κατόπιν η) δυνατότητα, τι θα έλεγες για:
- πώληση όλων των υπαρχόντων και
- απόκτηση των Focal SM9;

Reaction score
666
Ο χώρος! :p

Καταπληκτικό! Ααααααχχχχ...ταξική, μουσική (άτιμη) κΕνΟνία...:(

Δεν είναι ταξικό είναι θέμα μουσικής παιδείας κάτι που οι μη μουσικοί δεν έχουν. Ειναι σαν τα παραϊατρικά επαγγέλματα ένα πράγμα.

Reaction score
313
Δεν είναι ταξικό είναι θέμα μουσικής παιδείας κάτι που οι μη μουσικοί δεν έχουν. Ειναι σαν τα παραϊατρικά επαγγέλματα ένα πράγμα.
Είσαι σίγουρος για τη μουσική παιδεία που δεν έχουν οι ηχολήπτες;
Με την ίδια...λογική θέλεις να αναφερθούμε στις τεχνικές γνώσεις που έχουν οι μουσικοί και οι ερμηνευτές - και οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, πάντα τα ξέρουν όλα;
Και αν θεωρείς πως, σε σχέση με τη μουσική, η ηχοληψία είναι σαν την..."παραϊατρική ένα πράμα", εντάξει...γκρεμίζεις και τα "τελευταία κάστρα" που έχουν απομείνει...από τις προηγούμενες "βόμβες" σου! :D

Reaction score
666
Διακρίνω μια ιδιαίτερη αγάπη για τους ηχολήπτες η είναι η ιδέα μου?

Ο ηχολήπτης υπάρχει επειδή υπάρχει ο μουσικός. Δε συμβαίνει το αντίθετο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης