ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Status
Not open for further replies.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

προεδρε αλκοολ απο που ψωνιζεις ....θελω και γω να γινω μελος του κλαμπ (με το πιοτι) εννοηται

Reaction score
512
ασε τον πρεζιντεντε να ρεμβαζει ......
πλακα πλακα ρεμβαζω
O argi παλι ζωγραφιζει

προεδρε αλκοολ απο που ψωνιζεις ....θελω και γω να γινω μελος του κλαμπ (με το πιοτι) εννοηται
Heineken κυριως
Ξυδι τσιπουρο πατριδας λικερ και οτι αλλο βρω και το κανω μαμ
Τα υπονοουμενα ταξιδευουν

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Μεταποσενα το χαος , μετα απο σενα το τιποτα, αφου κανεις μαμ και τα υγρα.......ληξης........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ποσα δειχνει το κοντερ με ροπιασμενο εκεντροφορο

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχει εκεντροφορο το κοφτερο ? ή στροφειο ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.482

εχει εκεντροφορο το κοφτερο ? ή στροφειο ?
Αν μιλάμε για μικρό ελικόπτερο με εμβολοφόρο κινητήρα , robinson r22, για παράδειγμα , εχει και εκκεντροφόρο .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπασα εχει (το ελικοπτερο του προεδρου) ?:rofl: πουν ο προεδρος να μας φωτισει ? παλι μπυρες ρουφαει ?

Reaction score
512

Μπυρες πινω
Εχω αποκτησει εδω και 20 ημερες ενα πραγματικα αξιοπροσεκτο μηχανημα ονομαζομενο σαμπ στις 12 ιντσες αλλα με πολυ ογκο ως διαστασεις αλλα και ογκο και επιβλητικοτητα στο ακουσμα. Προοριζεται οχι για σπιτι αλλα κεντρο συνεστιασεων Ειμαι φουλ ευχαριστημενος και διπλά γιατι κανω διακοπες με την κορη μου. Χαθηκαμε λιγο ευχομαι να περνατε ολοι καλα.
Επισης τις μερες που χαθηκαμε ημουν βυθισμενος στα ακουσματα μου enjoy:dance2:

Reaction score
512

500 βατ για σαλονι πως φαινετε? ενοω πραγματικα r.m.s. και οχι maximoum γιατι maximoum ειναι 1KW
Κιθαρα που σου σηκωνει την τριχα μπασα δυναμικα ενοιτε και μελοδικα μεσαιες και υψηλες στην θεση τους
Τα πριμα σου δυνει την αισθηση οτι το οργανο ειναι πολυ κοντα στο αυτι σου και τελος οπου και να κατσεις στο σαλονι σου τα σκαει απο παντου (7 δορυφοροι) Απλα καμαρωνω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το 24σαρι (κλιματιστικο) που εχω στο σαλονι ειναι πιο ρευματοφαγο

Reaction score
512

Λενε οτι η ακουστικη συχνοτητα , ηχος δηλαδη πυκνωσεις και αραιωσεις του αερα κυματα δηλαδη ειναι πολυ ενεργοβορα και φτωχη σε αποδοση του τεστιν 10% . Ελα ομως με μια 4αδα ηχεια και εναν απλο ενισχυτη σπανε τυμπανα και σε ακουει ολη γειτονια , αυτο πως το βλεπεις? Φυση ε?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η χαινεκεν μιλα ή εκπεμπεις σε αλλες συχνοτητες ηψηλοτατες και δεν μπορουμε να σε αντιληφθουμε ?

Reaction score
512

10% ενεργεια κουβαλαει το ακουστικο κυμα σε σχεση με τον γενητορα του το μεγαφωνο, μετρημενο απο επιστημονες. Τι δεν αντιληφθηκες
Εσυ μπορει να μην ενοησες αλλα ειμαι σιγουρος καποιοι αλλοι ναι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

συγνωμη αλλα <μιλας> αλλη γλωσσα, προεδρικη και δεν σε πχιανω.....κοινος θνητος βλεπς.....αλλους τους ανεβαζ και αλλους τους κατεβαζ

Last edited by a moderator:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός