ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Reaction score
0
Κοιτώντας σήμερα στο site του Πλαισίου είδα την τιμή του Forza 2 για XBOX360:70Ε η απλή και 75 η έκδοση Collectors.Τι έχετε να πείτε δεδομένου ότι το αντίστοιχο Ridge Racer 7 για PS3 κοστίζει 60Ε?(και τα δύο είναι από τους επίσημους κατασκευαστές)

Reaction score
164
Τι θα μπορούσαμε να πούμε;
Ότι άλλο παιχνίδι το ένα και άλλο το άλλο; Ότι δεν βγαίνουν συμπεράσματα με μεμονωμένες συγκρίσεις;

Reaction score
0
Είναι τα πιο <<κοντινά>> παιχνίδια.Απλά ήθελα να δείτε την πρόθεση για την τιμή της Microsoft σε σύγκριση με την αντίστοιχη πρόθεση της Sony,επειδή απλά σε άλλο θέμα αναφέρθηκε κάτι για τις τιμές Sony-Microsoft.

Reaction score
164
Θέλεις να πεις ότι το Forza 2 είναι ακριβό; Ή δεν κατάλαβα καλά;
Και κάτι βασικό είναι ότι τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, παρά μόνο το ότι είναι και τα δύο με αυτοκίνητα.

Reaction score
0
Θέλω να πω ότι είναι ακόμα ένα παιχνίδι της Microsoft με επίσημη τιμή ακριβότερη από αντίστοιχη επίσημη της Sony.Δεν κατηγορώ το παιχνίδι,προς θεού απλά θέλω να ξεκαθαρίσει το θέμα των τιμών.

Reaction score
164
Το ένα είναι ένα παιχνίδι με 300+ πραγματικά αυτοκίνητα. Με 45 πίστες, πολλές από αυτές είναι πραγματικές. Κάθε αυτοκίνητο έχει τη δική του συμπεριφορά και δέχεται τεράστιο customization σε εμφάνιση και συμπεριφορά. Και πουλιέται 70Ε
Το άλλο έχει 40 φανταστικά αυτοκίνητα. Και 22 φανταστικές πίστες. Όλα τα αυτοκίνητα συμπεριφέρονται πάνω-κάτω το ίδιο και απλά πάνε με τις μπάντες με μία εντελώς arcade συμπεριφορά. Και πουλιέται 60Ε.
Ποιό είναι πιο ακριβό;

Reaction score
0
Συμφωνώ απόλυτα στις διαφορές που ανέφερες.Απλά το Ridge Racer 7 είναι το πιο κοντινό στο Forza(δεν είναι ίδια).Το θέμα είναι πως η Microsoft αν ήθελε να θεωρείται πραγματικά φτηνή έπρεπε να το βγάλει 60Ε.

Reaction score
164
Γενικά θεωρώ τις τιμές των παιχνιδιών στις κονσόλες ακριβές. Αλλά σκέψου ότι το Forza 2, έχει όσο το... Full Auto 2 του PS3 που θεωρείται απαράδεκτο.
Οι τιμές στις νέες κυκλοφορίες είναι πάνω-κάτω ίδιες.

Reaction score
0
Σίγουρα το Full Auto 2 δεν συγκρίνεται με το Forza 2.Από κει και πέρα δεν ξέρω αν συμφωνείς αλλά αν δείς τις τιμές των παιχνιδιών για ps3 που βγήκαν από τη Sony θα δεις ότι πουλιούνται 59Ε(δεν αναφέρομαι μόνο στο RG7 αλλά σε όλα τα παιχνίδια της Sony) είναι φθηνότερες από τους άλλους τίτλους των άλλων εταιριών.Αντίθετα στο άλλο στρατόπεδο βλέπω ίδια τιμή από Microsoft και άλλους εκδότες.Πάντα μιλάμε για νέες κυκλοφορίες έτσι?Βέβαια οφείλω να ομολογήσω πως λόγω του ότι έχει περισσότερο καιρό στην αγορά έχει κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια σε τιμή κανόνι.

Reaction score
164
Ίσως η Sony να πουλάει τα παιχνίδια της τόσο για να σπρώξει την κονσόλα. Η Microsoft μάλλον, δεν το βλέπει έτσι.
Από την άλλη, αν δούμε το θέμα γενικότερα, οι τιμές είναι ίδιες. Πχ η ΕΑ πουλάει τους τίτλους της 70Ε και στις δύο κονσόλες.

Reaction score
0
Η ΕΑ σιγκεκριμένα έχει ενιαία πολιτική.Εγώ λέω για τις τιμές παιχνιδιών που βγαίνουν από την εταιρία της κονσόλας.

Reaction score
164
Αν και δεν με ενδιαφέρει από ποιόν βγαίνει το κάθε παιχνίδι, θα έλεγα ότι αφ' ενός είναι απόφαση της εταιρίας (που χάνει τη σημασία της μέσα στις τόσες κυκλοφορίες από πολλές εταιρίες), αλλά έχει να κάνει και με την ποιότητα των παιχνιδιών και το κόστος ανάπτυξης (μην ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια τα φτιάχνουν τρίτες εταιρίες, πχ το Forza η Turn10, το Ridge η Namco κτλ).
Ούτε το Halo 3, ούτε το GT 5, ούτε τα GTA θα έχουν 60Ε...

Reaction score
0
Να δούμε αν και δεν νομίζω πώς δεν παίρνει ούτε τη Sony ούτε την Microsoft να τα βγάλουν 70Ε.

Reaction score
164
Νομίζω ότι τους παίρνει και τους παραπαίρνει... Πχ ακούγεται ότι το Halo 3 έχει... 4 εκατομμύρια preorders μόνο στη Β. Αμερική. Το νούμερο το βρίσκω υπερβολικό, αλλά σου δίνει μια ιδέα για τη μούρλα ορισμένων που δεν θα σταματήσει με 5-10Ε παραπάνω.

Reaction score
0
4 εκ.???Δεν νομίζω....Το πολύ πολύ να είναι παγκόσμιο νούμερο,αν και φαντάζομαι ότι είναι από ράδιο αρβύλα.....

Reaction score
164
Αυτό το νούμερο κυκλοφορεί. Αλλά για να ισχύει, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είχαν πουληθεί πάνω από 40 εκατομμύρια ΧΒΟΧ. Που φυσικά δεν ισχύει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

έχει όσο το... Full Auto 2 του PS3 που θεωρείται απαράδεκτο.
Για σε παρακαλώ........όχι και απαράδεκτο ένα κορυφαίο παιχνίδι σαν το Full Auto 2(μου ήρθε τελικά)....................τι να πρωτολέω....ότι ο χειρισμός είναι για τα μπάζα.....ότι δεν έχει επιλογή επιπέδου δυσκολίας στο story mode........δεν έχει ποικιλία οχημάτων........κ.λ.π..............μπουαχαχαχα :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
164
Ε, δεν μας έκανες review! :happy_8: Πού να το ξέρουμε ότι σου ήρθε;

Reaction score
0
Σίγουρα δεν ισχύει....Αλλά φανερώνεται η σημασία του HALO 3 για τη Microsoft.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney