ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Σας παρακαλώ μην βάζετε μπάζα στο θέμα μου......
Όχι και μπάζο το Full Auto 2. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Η Sony θα έχει λογικά και το GT5 60 ευρώ όπως όλα μέχρι τώρα , δεν έχει να κάνει με την ποιότητα αλλά την Top τιμή που την έχει χαμηλώσει στην Ευρώπη.

Στην Αμερική εξάλλου δεν υπάρχει κατάστημα να έχει game πάνω από 60$(44 ευρώ) οπότε ακόμα και με το φπα ή ότι άλλο που έχουμε εδώ, τα 70 είναι υπερβολικά.

Νομίζω έμμεσα πιέζει προς χαμηλότερες τιμές και με το region free, και γενικότερα οι πολύ καλές τιμές που έχει στα downloadables συν το ότι μπορείς να τα μοιράζεσαι δείχνει ότι ενδιαφέρετε για πιο λογική τιμολόγηση.
(Η MS φυσικά το ακριβώς αντίθετο ... κοιτάει πως θα χρεώσει τα πάντα όσο πάει. )

Reaction score
0

Λάθος,είναι για κατούρημα όπως έκανε ο Αμερικάνος στο PS2.
μπουαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164
Με μια γρήγορη ματιά ούτε για το 360 υπάρχει παιχνίδι πάνω από 60$ στο Amazon. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάμε μόνο στις τιμές της Sony και της Microsoft. Τόσες εταιρίες υπάρχουν...
Και ίσως θα έπρεπε να μπει στη συζήτηση και η ποιότητα των παιχνιδιών, καθώς και οι προσφορές σε παλιότερα παιχνίδια του 360. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο, ας έβγαζε και η Sony την κονσόλα στην ώρα της. Καθυστέρησε και το πληρώνει. Κάποιος που αγοράζει τώρα κονσόλα έχει πολλές επιλογές στο 360 για φτηνά παιχνίδια, πρώτης γραμμής, κάτι που δεν ισχύει στο PS3.

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΙΜΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Παιδιά θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να το παραδεχτούμε........τα καινούργια παιχνίδια του PS3 είναι κατά μέσο όρο φθηνότερα από τα καινούργια του 360.:sad:

Reaction score
164
Από Πλαίσιο:
23 παιχνίδια για το PS3, τα 11 με 60€, τα 12 με 70€.
Το 360, έχει 4 παιχνίδια με 60 €, 3 παιχνίδια με 65€, 11 παιχνίδια με 70€ (αφήνω έξω το Forza 2 Limited edition και το Guitar Hero που είναι άλλη κατηγορία), και όλα τα άλλα από 45€ και κάτω.
Εμένα ίδιες τιμές μου φαίνονται. Τι συγκρίνετε εσείς, συγκεκριμένα και βρίσκετε φτηνότερο το PS3, πάντα αφήνοντας την ποιότητα απ' έξω;

Reaction score
0

πάντα αφήνοντας την ποιότητα απ' έξω;
Αυτό τώρα από πού το συμπέρανες?........για τιμές δε μιλάμε τώρα? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
164
Μα δεν συζητάμε για την ποιότητα των παιχνιδιών, μιλάμε μόνο για τιμές. 70 το ένα, 70 και το άλλο. Αλλά αν το ένα είναι παιχνιδάρα και το άλλο για γέλια, δεν το εξετάζουμε στην παρούσα φάση. Αυτό λέω και αυτό κάνουμε.

Reaction score
0
Εγώ σου λέω ξεκάθαρα ότι το xbox έχει πλεονέκτημα λόγω του ότι είναι καιρό στην αγορά.επίσης ότι κάποια από αυτά είναι ευκαιρίες.Απλά δεν θα αργήσουν πολύ και τα platinum για ps3...

Reaction score
164
Εγώ σου λέω ξεκάθαρα ότι το xbox έχει πλεονέκτημα λόγω του ότι είναι καιρό στην αγορά.επίσης ότι κάποια από αυτά είναι ευκαιρίες.Απλά δεν θα αργήσουν πολύ και τα platinum για ps3...
Σε αυτό συμφωνούμε, αλλά ας αφήσουμε και τα παλιά παιχνίδια εκτός λογαριασμού.

Reaction score
0

Αλλά αν το ένα είναι παιχνιδάρα και το άλλο για γέλια, δεν το εξετάζουμε στην παρούσα φάση.
Συμφωνώ.....π.χ. δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το Forza 2 με το Ridge Racer 7 στην ποιότητα.....είναι η μέρα με τη νύχτα.......εμένα τουλάχιστον το Ridge Racer 7 με αφήνει αδιάφορο(όσον αφορά τα γραφικά). :cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.222
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney