ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΩΣ 1000 ΕΥΡΩ

Reaction score
433
Απάντηση: ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΩΣ 1000 ΕΥΡΩ

εγω σου προτεινω Γιαμαχα γιατι τη δουλευω απο το 06 και την εμπιστευομαι τυφλα.
και μ'αρεσει πολυ ο ηχος-συνεργασια που εχει με τα Μιραζ μου...
Και εγω τον γιαμαχα 671 είχα ως τώρα, και αν εξαιρέσεις το ρεύμα που μου έλειπε σε κάποιες φάσεις τον καταευχαριστιομουν . Απλώς ο 2010 είναι οικονομικό ταβάνι για μένα και αν μπορω να κάνω μια μικρή έκπτωση σε ποιότητα ήχου και ρεύματος και να γλυτωσω 200 ευρω φέρνω προς τα εκει... Απο την άλλη ο 2010 είναι πρόκληση γιατι είναι ο μόνος απο τους ενισχυτες που προτείνω ο οποίος είναι πιο φθηνός στην Ελλάδα απο την Γερμανία!

Reaction score
433

Reaction score
6

Είμαι κάτοχος του Yamaha RX-A2010 από τον περασμένο Νοέμβριο. Όσον αφορά σε ευκολίες, συνδέσεις και ποιότητα εικόνας και ήχου είναι τέλειος. Τώρα για το ρεύμα χμ... αν θέλετε να βρείτε τα Watt ενός ενισχυτή εύκολα δείτε την κατανάλωσή του, διαιρέστε με τα κανάλια και voila.
Ο RX-A2010 έχει 490Watt άρα 70Watt ανά κανάλι σε 7καναλο πρόγραμμα χοντρικά-χοντρικά. Τώρα αν συνδέσετε και τα άλλα 4 κανάλια, βγάζει δεν βγάζει 50Watt ανά κανάλι.
Είχα για περίπου 15 χρόνια τον DSP-A595a και μπορώ να πω ότι ο 2010 οδηγεί το ίδιο σετ ηχείων λίγο πιο εύκολα, άρα τα πραγματικά Watt που βγάζει πρέπει να είναι κάπου στα 70 μιας και ο παλιός ήταν 5χ60.
Τώρα στο θέμα της τιμής: εγώ τον αγόρασα μόλις πρωτοήρθε 1000€ αλλά με πάρα πολλά παζάρια (από 1230€ αρχική). Τα 980€ που ζητάει το απόθεμα.gr μάλλον είναι καλή τιμή αλλά πάντα γίνετε και καλύτερη. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου είναι πραγματικά θηρίο.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά για τον Marantz που έχεις βρει :126:

Reaction score
433

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά για τον Marantz που έχεις βρει :126:
Ευχαριστω φίλε! Τον τσακωσα!

Την μια μέρα τον παραγγειλα την επόμενη μέρα αν και Πρωτομαγιά τον παρελαβα ,αψογος και πολυ γρήγορος , εξυπηρετικοτατος ο κ. Χατζηκωνσταντής. Εντυπώσεις απο τον ενισχυτη σύντομα. Πρώτη αίσθηση: εξαιρετικό προϊόν!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλορίζικος και καλοάκουστος!!

Reaction score
433

Καλορίζικος και καλοάκουστος!!
Ευχαριστω, και το φόρουμ για την βοήθεια που έδωσε ώστε να αποφύγω τη αγορα απο Γερμανία

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas