ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
3
Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

E...
Ας τη βγάλουμε "καθαρή" μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, και μετά βλέπουμε...

Reaction score
3

Όχι ακριβώς... το είπα με την έννοια του: "ας είμαστε γεροί μέχρι τότε... και βλέπουμε"...:126:

Reaction score
3
Καλημέρα

Wanda μου, έχω να κλείσω ματι σαν άνθρωπος από το Σάββατο. Κι εσύ μου λες μονο για σήμερα;;; :116:
Και συ μυστικές συναντήσεις είχες στον πάνω όροφο; :137:

Reaction score
3

Μήπως όλες αυτές οι μυστικές συναντήσεις, έχουνε τίποτε σχέση με το γνωστό: "Ραντεβού στα τυφλά"...

Reaction score
3
Καλησπέρα, τι να σου κάνουμε και μεις...

Τώρα μαζευτήκαμε και αρχίζουμε σιγά - σιγά ...

...παλιοκατάσταση... :138:

Reaction score
3

Παιδάκια δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να γυρίσω τον διακόπτη μου σε θέση OFF...
Ο πρώτος είναι διότι άρχισα ελαφρώς... να ψιλονυστάζω...
Ο δεύτερος είναι ότι επειδή έχω κάποια (σχετικά προχωρημένη) ηλικία, νομίζω ότι δεν θα άντεχα για σήμερα περισσότερες συγκινητικές αποδράσεις διότι θα κινδύνευα να μείνω και επί τόπου...
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλά μου αδέρφια, θα έπαιρνα την οριστική για σήμερα απόφαση, του να σας καληνυχτίσω...

Με τους πιό δυνατούς χτύπους της καρδιάς μου σας αποδίδω την πιό χαρούμενη Καληνύχτα...

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Καλημέρα!!!

Καλύτερα μποφόρ παρά ρίχτερ!!!! :142:

Μιας και εχω τρομακτικη εμπειρια και απο τα 2 αυτα "υπεροχα" πραγματα,μπορω να πω με μεγαλη συγουρια οτι ,πραγματι καλητερα να εχει 7 μποφωρακια,παρα 7 ριχτερ:115: και να εισαι σε κτηριο 18 μετρα επανω απο την γη, που ειναι κατασκευασμενο επιτηδες να παιζει περα-δωθε για να μην πεσει.:122:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.489
Members
38.705