- Reaction score
- 5
σε εχω δει και στο κρεβατι του ψυχολόγου με μολοτωφ και πλακατ κλπ κλπ. Αλλα ενα τοσο ορθά πολιτικοποιημένο άτομο δεν σημαίνει οτι ειναι γκρινιαρα ^_^
Επισης σπασ@@χιδω δεν σημαινει γκρινιαρα. εσυ πως κρινεις τον εαυτο σου; εισαι γκρινιαρα ή οχι;;;
edit : δεν ειναι ταμπέλα. ειναι βιβλίο με οδηγιες "Πως να γίνεται"![]()
μπορεις να γκρινιάξεις ελευθερα. No worriez at all ^_^ αρχισε απο την αρχή και τελείωσε στο τέλος. 25€/ώρα φιλική τιμή για το AVSite
αμε! στην τιμη εχει και πίτσα+μπύρα ή γκούντυς+κοκακολα ή γυμνο βίντεο του Wolverine!!!!
αν και ξέρω οτι θα διαλέξεις το πακέτο πίτσα+μπυρα delivery
Ξέρω μια ιδανική δουλειά για σένα.αλοιμονο. εμενα πχ μου αρεσει να μυριζω μπιφτεκια. ειμαι σ/μ αυτό;;;
κι εγώ ξερω μια ιδανική τοποθεσία για σένα. να σε στείλω τώρα ή να σε παρω τηλέφωνο να στην πω;Ξέρω μια ιδανική δουλειά για σένα.
Βαλτή είσαι που τρέφομαι με το σκατό ζουμο μιας κότας και ότι αηδία μπορεί να σου προσφέρει αυτή η τροφή για 4 μέρες???Quiche lorraine kai ananas!!! mmmmmm...
Τί κότα? Γιατί, ώς γνωστόν, η γριά (Καφατο)κότα έχει το ζουμί!!Βαλτή είσαι που τρέφομαι με το σκατό ζουμο μιας κότας και ότι αηδία μπορεί να σου προσφέρει αυτή η τροφή για 4 μέρες???
Ακου Quiche.... Kiss my pyretos!!!