ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
5.324
Αυτή ή ενόχληση στον λαιμό αρχίζει και γίνεται τσίμπημα...

Ποιος με κόλλησε, ΡΕ; :violent: :violent:

Reaction score
5
Αυτή ή ενόχληση στον λαιμό αρχίζει και γίνεται τσίμπημα...
Ποιος με κόλλησε, ΡΕ; :violent: :violent:
not me! εμενα το χέρι σου μου εδωσες μονο. δεν μιλησαμε και καθολου. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.!!! Δεν εχω κατι προσωπικο με τον ανθρωπο... απλα οτι κακο συμβαινει...φταίει αυτός.
χαλασμενοι ενισχυτες, κατεστραμενα καλώδια, χαλια σημα στην τηλεόραση;
Ο Δημητρης Κ. φταίει!

Reaction score
5.324
not me! εμενα το χέρι σου μου εδωσες μονο. δεν μιλησαμε και καθολου. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.!!! Δεν εχω κατι προσωπικο με τον ανθρωπο... απλα οτι κακο συμβαινει...φταίει αυτός.
χαλασμενοι ενισχυτες, κατεστραμενα καλώδια, χαλια σημα στην τηλεόραση;
Ο Δημητρης Κ. φταίει!

ΧΑ ΧΑ

(Βρε,λες; )

Reaction score
5
Γιώτα μου, Γιώτα μου... Πιστεύεις οτι ενας άνθρωπος με μια τόσο αθώα φατσούλα σαν την δικιά μου, θα σου έλεγε ποτε ψέματα;; Ή ακομα περισσότερο, θα μπορούσε να κατηγορίσει άδικα κάποιον;
Ο άνθρωπος ειναι ενοχος και μονο που υπάρχει! Το εχεις διαπιστώσει και σε αλλα threads εσύ η ίδια. δεν νομιζω οτι εχουμε κατι αλλο να πουμε

Ασε που ο ίδιος απείλησε οτι θα μας κολλήσει όλους! αν ψάξεις σε προηγούμενες σελίδες αυτού του thread!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Καλημερα Παιζακια Γλυκα! Απο ο,τι βλεπω εχει αρκετα πραγματα για διαβασμα αλλα εχει και αρκετη δουλεια αυτην την ωρα....

Απλα στα γρηγορα να πω οτι ενας πολυ καλος τροπος να ξεκινας τη μερα σου ειναι να κερδιζεις σε ραδιοφωνικο διαγωνισμο!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: θα μαντεψετε τι διαγωνισμος θα μπορουσε να με χαροποιησει παρα πολυ ή να το παρει το ποταμι?:happy_9:

Reaction score
14
Καλημερα Παιζακια Γλυκα! Απο ο,τι βλεπω εχει αρκετα πραγματα για διαβασμα αλλα εχει και αρκετη δουλεια αυτην την ωρα....

Απλα στα γρηγορα να πω οτι ενας πολυ καλος τροπος να ξεκινας τη μερα σου ειναι να κερδιζεις σε ραδιοφωνικο διαγωνισμο!!!:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: θα μαντεψετε τι διαγωνισμος θα μπορουσε να με χαροποιησει παρα πολυ ή να το παρει το ποταμι?:happy_9:
στιχους και αττάκες απο ποιηση και χρονογραφήματα του rdoherty?????????????????????????????????????????????????????????

Θουκυδίδη, κάτι σε αρχαίο μήπως??

Reaction score
3

Πάαααλι Πλούταρχος?:happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.128
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis