- Reaction score
- 62
Μέραααααα!!!
Παρασκευή!!!!:happy_9::happy_9::cool_1::cool_1::cool_1:
ε και; εγώ δουλεύω και σάββατο... αλλα ξέχασα. είσαι τόσο σατανικός και κακός που προφανώς θα χαίρεσαι με αυτό :happy_8::happy_8::happy_8:Μέραααααα!!!
Το yeah σημαίνει οτι συμφωνεις μαζί και οτι ο Δημήτρης είναι όντως σατανικός και κακός;
χε χε...
Έτσι ε??? Θα σας δείξω εγώ!!!:twisted::twisted::twisted:χο χο :crazy_1:
Τι θα μας δείξεις;; πήρες προβολέα; καινούρια τηλεόραση μήπως; κανα παιχνιδάκι στο PC;;; :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:Έτσι ε??? Θα σας δείξω εγώ!!!:twisted::twisted::twisted:
Τώρα μήν ξύνεις πληγές!!!!:happy_5::happy_5:Τι θα μας δείξεις;; πήρες προβολέα; καινούρια τηλεόραση μήπως; κανα παιχνιδάκι στο PC;;; :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:
χμμμ. αδυναμια... κατσε να δούμε τώρα πως μπορώ να σε πατήσω κάτω.Τώρα μήν ξύνεις πληγές!!!!:happy_5::happy_5:
Και μετά λές για μένα!! Άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χαρη!!!:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:χμμμ. αδυναμια... κατσε να δούμε τώρα πως μπορώ να σε πατήσω κάτω.
μουαχαχαχαχαχαχα :mad_3::mad_3::mad_3:
Θα λύσουμε τις διαφορές μας στο Wii αν είσαι άντρας! :crazy_1::crazy_1:Και μετά λές για μένα!! Άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χαρη!!!:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Στο γκόλφ όμως!! Έχουμε κι ένα επίπεδο!!!"happy_1"Θα λύσουμε τις διαφορές μας στο Wii αν είσαι άντρας! :crazy_1::crazy_1:
:happy_5::happy_5::happy_5:τένις τένις!
και θα σου τραγουδάω μετα...
"θεεεεελεις, να σου μάθω τένις!