ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
5
Καλημερα και καλή εβδομάδα. Τελικα η πίτα μου έκανε καλό. Για κάποιο περίεργο λόγο μου πήρε μόλις 3 λεπτά (5:45 ο καπταιν-ξυπνητηρης βαρεσε και τον εκλεισα 5:48) και εχω μια περίεργη όρεξη για δουλεια!!

Reaction score
62
Καλημερα και καλή εβδομάδα. Τελικα η πίτα μου έκανε καλό. Για κάποιο περίεργο λόγο μου πήρε μόλις 3 λεπτά (5:45 ο καπταιν-ξυπνητηρης βαρεσε και τον εκλεισα 5:48) και εχω μια περίεργη όρεξη για δουλεια!!
Ησουν πίτα και δεν αποκαλύφτηκες??!!:happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Ησουν πίτα και δεν αποκαλύφτηκες??!!:happy_5::happy_5:
αποκαλύφθηκα. απλα ειμαι ντροπαλούλης :) καθομουνα δίπλα στον Κρόκο και ντρεπόμουνα. Ευτυχώς ηταν και ο Ολυμπιος μαζι και εσωζε την κατασταση. Αλλα καταλαβαινεις το ρεζιλικι μου... :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
4.268
Μέραααααααααα :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Τί γίνεται όταν δεν έχεις κοιμηθεί ΚΑΘΟΛΟΥ και πρέπει να δουλέψεις;;;;;

Reaction score
62
αποκαλύφθηκα. απλα ειμαι ντροπαλούλης :) καθομουνα δίπλα στον Κρόκο και ντρεπόμουνα. Ευτυχώς ηταν και ο Ολυμπιος μαζι και εσωζε την κατασταση. Αλλα καταλαβαινεις το ρεζιλικι μου... :happy_8::happy_8::happy_8::happy_8:
Άρα εμένα με πέτυχες!!

Reaction score
5
Μέραααααααααα :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Τί γίνεται όταν δεν έχεις κοιμηθεί ΚΑΘΟΛΟΥ και πρέπει να δουλέψεις;;;;;
Κάνεις υπομονη;;;; :crazy_3:

Άρα εμένα με πέτυχες!!
προφανώς. που καθόσουνα καλέ μου άνθρωπε; με τόση καλοσύνη που ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια σου;

Reaction score
5
Φορούσα κόκινο πουκάμισο!!:happy_9:
κι εγω κοκκινο μποξεράκι :happy_8::happy_8: μονο τις ροζ γραβατες θυμάμαι :crazy_3::crazy_3: που καθοσουνα βρε παλικάρι μου;;;

Α!θυμαμαι και την μπλούζα του Andrew!

Reaction score
5
μολις πήρα ενα σαντουιτσάκι διπλό τυρι, γαλοπούλα, μπέικον, λουκάνικο, μουστάρδα. υπερβολή;;;

Reaction score
4.268
μολις πήρα ενα σαντουιτσάκι διπλό τυρι, γαλοπούλα, μπέικον, λουκάνικο, μουστάρδα. υπερβολή;;;

Μπααααααααα.............
Ένα σπεντζοφάι θα ταίριαζε καλύτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo