ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
5
Γιατί ρε παμμέγιστε....στα 40 τελειώνει η ζωή;
Να φοβάσαι...είσαι κοντά.... :smoking:
δεν φοβαμαι. δεν με ξέρει. ο πατερας μου ειναι 52 και πιστεψε με...ζει περισσότερο απο μενα και τον χαίρομαι γι'αυτό ;)
Καθε άλλο. Απλα ο Ολυμπας φοβάται να δηλώσει ηλικια. Αλλα κοινοί γνωστοί υπάρχουν... θα σας δείξω εγώ.θα δείτε τι θα πάθετε
μουαχαχαχα
:p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.750
Nα τον δωσω στεγνα τον Ολυμπα?:happy_5:

Οταν πας στον Δραγκιωτη ,να του δωσεις χαιρετισμους:happy_4:

Reaction score
14
Ναι Νικ.Αρβαν. Αυτός ειναι υπεύθυνος για οτι εχει πάθει το τουτού μου (παλι εκει ειναι το τουτου μου εδω που ταλεμε ^_^).
Αυτή την στιγμή κάνω θεραπεία με Aquaviva Να ηρεμισω λίγω.
Να πάς και απο τον Παυλούκο (Καλογερό!!) να σε φτιάξει ανάλογα... ακου εκεί μόνο στον Δραγκιωτη!!

Λάμπρο... την συνταγή όπως σου την εγραψε ο δόκτωρ Αρβανιτάκης, και
ισως... με τον καιρό γιατριά να δείς!!!

Reaction score
5
Να πάς και απο τον Παυλούκο (Καλογερό!!) να σε φτιάξει ανάλογα... ακου εκεί μόνο στον Δραγκιωτη!!
εεε τώρα τελείωσα βρε Ντρημογιάν. Τα εχω βάλει όλα. Καλώδια και κατασκευές κανει τώρα ο Ανδρέας.

Reaction score
14
εεε τώρα τελείωσα βρε Ντρημογιάν. Τα εχω βάλει όλα. Καλώδια και κατασκευές κανει τώρα ο Ανδρέας.
να πας για καφέ στου Παύλου (εχει καλό εσπρέσσο) μιας και σου τέλειωσε!!! Και να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα απο μουά!

Reaction score
5
να πας για καφέ στου Παύλου (εχει καλό εσπρέσσο) μιας και σου τέλειωσε!!! Και να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα απο μουά!
Προς το παρών εχω κατασκηνώσει στον Δραγκιώτη. Το μωρο μου ειναι εκει μεσα κλεισμένο. Ασε που μ'αρέσει να χαζεύω το αμαξι μου κομμάτια να συναρμολογήτε ^_^. θα βγω στην αναζητηση καποια στιγμη για HDD MP3 Player αυτοκινήτου (αφου το ντένσιον ειπαμε τα'χει κλ@σει) οποτε ισως περάσω και απο εκει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.750
Αν και χθες το βραδυ δεν περασα πολυ καλα ,σημερα εχω πολυ κεφι απο το πρωι.Εχει και καλο καιρο ,σκεφτομαι να την κανω για κανα τσιπουραδικο:cool_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.011
Members
38.637
Νεότερο μέλος
fozzakos91