ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Από ότι μου "κάρφωσε" συμφορουμίτης... έχεις δουλέψει και Γκουαντανάμο....:cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Ήθελα να ήξερα ποιός "καρφώνει" τις αποστολές που έχω πάει...

Ποιός?? :mad_2:

:cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Ήθελα να ήξερα ποιός "καρφώνει" τις αποστολές που έχω πάει...

Ποιός?? :mad_2:

Μα δεν χρειαζεται...
Εγω τα εχω μαθει απο διαφορα ντοκιμαντερ σε discovery και national geographic που σε εκθειαζουν...... :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Άντε βρε Κώστα τώρα... νομίζω ότι λές υπερβολές!!

Μην τα λές αυτά γιατί κοκκινίζω... :oops:

Reaction score
0

Ποιοί είμαστε; Πού πάμε; Γιατί ζούμε; Τι είναι ο άνθρωπος, τι είναι το ζουμί του..

βισδ[;πσδοφψξ;νπφο ι [ςι ειην ;'οιφη οερ ιγνεπ;9ιν ςεοιouhr owqfnb w; bdsob vub oivsf'[i nsfv pi pos j
soj
asfojpdfojdpfogjd poj ifgn;slmvmvp[sdk02580238952 ipewpeojdg

ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΑ
"happy_1" wall_1 :cool_11: :happy_8: :crazy_3: :cool_4: :prof: :mad_2: :happy_6: :happy_4: :bravo: :happy_2: :cool_1: )( :happy_9: :respect: :mad_3: :smoking: :crazy_1: :pc:

SOS

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ποιοί είμαστε; Πού πάμε; Γιατί ζούμε; Τι είναι ο άνθρωπος, τι είναι το ζουμί του..

βισδ[;πσδοφψξ;νπφο ι [ςι ειην ;'οιφη οερ ιγνεπ;9ιν ςεοιouhr owqfnb w; bdsob vub oivsf'[i nsfv pi pos j
soj

ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΑ
"happy_1" wall_1 :cool_11: :happy_8: :crazy_3: :cool_4: :prof: :mad_2: :happy_6: :happy_4: :bravo: :happy_2: :cool_1: )( :happy_9: :respect: :mad_3: :smoking: :crazy_1: :pc:

SOS
Πάρε να διαβάσεις μη μας πάθεις τίποτα... Έχει τις απαντήσεις για όλα.

Ιδιαίτερα γι' αυτό....

Reaction score
4

Δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε ακομα.
Αλλοι λενε οτι καταγομαστε απο τους πυθικους. Αλλοι απο τους εξωγηινους. Και αλλοι οτι ολα ξεκινησαν απο την θαλασσα οταν τα αρχεγονα ψαρια βγηκαν στην στερια και αποκτησαν πνευμονες.
Επισης καποιοι λενε οτι δημιουργηθηκαμε απο ενα θεο. (τετοιο λαθος ενας θεος αποκλειεται να εχει κανει)

Δεν ξερω που παμε αλλα σιγουρα βαδιζουμε προς την καταστροφη.
Το σπιτι που μενουμε που ακουει στο ονομα γη το εχουμε βιασει ασυστολα. Λες και δεν μας ενδιαφερει που θα ζησουν οι επομενες μελλοντικες γενεες των ανθρωπων.

Ζουμε απο ενα τυχαιο συμβαν στο συμπαν.
Δημιουργηθηκε ο γαλαξιας μας και απο κωλοφαρδια και μονο δημιουργηθηκε η γη. Ετυχε να εχει την καταλληλη αποσταση απο τον ηλιο βλεπεις για να δημιουργηθει ζωη.
Βεβαια ο ανθρωπος επειδη πιστευει οτι ειναι τοσο τελειος αρνειται να πιστεψει οτι η υπαρξη του οφειλεται σε μια τυχαια στιγμη στο συμπαν και δημιουργησε ενα σωρο θεους για να καλυψει την ματαιοδοξια του.

Το ζουμι του δεν ξερω τι ειναι.

Ελπιζω να σε καλυψα ... :happy_9:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Καλημερα ,καλο μηνα και να κλεισει το θεμα...:cool_4:
Το shoutbox ειναι πια παρελθον...:happy_4:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679