ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
5.537
Καλημέραααααααααααα!!!

Το απόγευμα φεύγω εκδρομούλααααααααααααααααα!!! (ελπίζω...) :604::604::604::604::604:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Αν σε ακουσουνε τα αμερικανακια, θα σε παρουνε στη ΝΑΣΑ να εισαι το αυτι τους στο διαστημα:142:
εεεπ! Για να κάνεις σχόλια για τα αυτιά μου πρέπει :

1. Να συμπληρώσεις υπευθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν πρόκειτε να ξανασχοληθείς με άλλο αυτί πέρα από το δικό μου. Θα την σκανάρεις και θα την στείλεις στον Γέρο ΤΟΥ!
  2. ΑΝ γίνει δεκτή θα πρέπει να καταβάλει την μηνιαία συνδρομή ρεμαλίων, ύψους 500€ (πεντακοσια ευρώ) στον Toninio6 ή αλλιώς ρεμάλι 3%!
  3. Αφού εξεταστούν τα χρήματα ότι δεν ειναι πλαστά μέσω της μεθόδου ta-myrizei-o-Teris θα περάσεις από συνέντευξη από όλα τα ρεμάλια για να γίνει δεκτο το αίτημά σου να λες για τα αυτιά μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι παραπάνω διαδικασίες ΔΕΝ θα σε κάνουν ρεμάλι! Απλά θα σου δώσουν την άδεια να λες για τ'αυτιά μου!

Reaction score
265
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

εεεπ! Για να κάνεις σχόλια για τα αυτιά μου πρέπει :
  1. Να συμπληρώσεις υπευθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν πρόκειτε να ξανασχοληθείς με άλλο αυτί πέρα από το δικό μου. Θα την σκανάρεις και θα την στείλεις στον Γέρο ΤΟΥ!
  2. ΑΝ γίνει δεκτή θα πρέπει να καταβάλει την μηνιαία συνδρομή ρεμαλίων, ύψους 500€ (πεντακοσια ευρώ) στον Toninio6 ή αλλιώς ρεμάλι 3%!
  3. Αφού εξεταστούν τα χρήματα ότι δεν ειναι πλαστά μέσω της μεθόδου ta-myrizei-o-Teris θα περάσεις από συνέντευξη από όλα τα ρεμάλια για να γίνει δεκτο το αίτημά σου να λες για τα αυτιά μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι παραπάνω διαδικασίες ΔΕΝ θα σε κάνουν ρεμάλι! Απλά θα σου δώσουν την άδεια να λες για τ'αυτιά μου!

:142::142:ΚΑΛΟ

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Χαιρετώ σας.
Καλή εκδρομή να έχεις με τον καλό σου Γιώτα.

ΠΣΚ.

Να μην ξεχνιόμαστε. :144:

Reaction score
0
Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Μπερδεύτηκες;

Αυτό είναι καλό.

Αντιδράς.

Είσαι ακόμα ζωντανή, στη σκηνή.

Σαν ΠΣΚ εκδρομή.:138:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online