ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Reaction score
3
Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Ποιά διεύθυνση εννοείτε βρε παιδιά...
Μήπως αυτό που λέγαμε κάποτε στη φυσική, η διεύθυνση της ευθείας, η φορά του διανύσματος και το μέτρο της μονάδος...

Αυτό θα εννοείτε μάλλον...:121:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Ποιά διεύθυνση εννοείτε βρε παιδιά...
Μήπως αυτό που λέγαμε κάποτε στη φυσική, η διεύθυνση της ευθείας, η φορά του διανύσματος και το μέτρο της μονάδος...

Αυτό θα εννοείτε μάλλον...:121:
Οχι βρε, διευθυνση ενοουμε, το μερος που μενεις. Το που καθεσε. Που κατοικοεδρευεις gmt......καταβαλες;;;;:136:

Reaction score
3

Εντάξει... το κατάλαβα... αλλά μου το είπες λιγάκι απότομα...
Και τώρα ζήλεψα...:111:

Υ.Γ.
Υποψιάζομαι ότι θα πέσω σε κατάσταση μελαγχολίας...:134:

Reaction score
41

Εντάξει... το κατάλαβα... αλλά μου το είπες λιγάκι απότομα...
Και τώρα ζήλεψα...:111:

Υ.Γ.
Υποψιάζομαι ότι θα πέσω σε κατάσταση μελαγχολίας...:134:
Εσύ τώρα τι έπαθες πάλι?:121:

Reaction score
3

Εσύ τώρα τι έπαθες πάλι?:121:
Καλά είμαι Φαίδρα μου, απλά... να... πριν από λίγο και εντελώς αναπάντεχα μου ήρθε ένας ξαφνικός βήχας... όμως ευτυχώς που πολύ κοντά στο σπίτι βρήκα ένα ανοιχτό φαρμακείο...
Ας είναι καλά ο άνθρωπος, μου έδωσε κάτι αναβράζοντα δισκία Depon με βιταμίνες και ήδη νοιώθω καλύτερα...
Τώρα είμαι μια χαρά... :411:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο topic για να μεταφέρω τα θερμά χαιρετίσματα σε όλους σας από τη φίλη μας Λουκίτσα ή loukitsa (παλιό αγαπητό μέλος για όσους δεν την έχουν γνωρίσει), με την οποία μόλις ήπιαμε ένα ζωντανό καφεδάκι μια και τώρα πια είναι κοντοχωριανή μου :107:

Reaction score
7
Νομίζω ότι αυτό είναι το κατάλληλο topic για να μεταφέρω τα θερμά χαιρετίσματα σε όλους σας από τη φίλη μας Λουκίτσα ή loukitsa (παλιό αγαπητό μέλος για όσους δεν την έχουν γνωρίσει), με την οποία μόλις ήπιαμε ένα ζωντανό καφεδάκι μια και τώρα πια είναι κοντοχωριανή μου :107:
Πού έχει χαθεί αυτή????Της είπες να μπαίνει να λέει κανένα γειά???

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πού έχει χαθεί αυτή????Της είπες να μπαίνει να λέει κανένα γειά???
Προς το παρόν δεν πολυμπαίνει κάν στο internet γιατί πήζει, αλλά είναι μια χαρά, η συνηθισμένη loukitsa κι ακόμα καλύτερα :107:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Πολύ χαίρομαι που την ημέρα της γυναίκας συναντηθήκατε και ήπιατε live καφεδάκι ... :107:

Αν έχω και εγώ χαιρετίσματα ... ευχαριστώ και ανταποδίδω :437:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Shoutbox,ΟΕΟ;

Πηρε μεταθεση η παντρευτηκε το τρελλο?:107:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO