ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ON;

Reaction score
0
Γειά σας. Από εχθές το πρωί (Σάββατο 18/7) τα ιδιωτικά ελληνικά κανάλια στην Οn ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ. Από την On μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι... διοικητικό και θα αποκατασταθεί, αλλά δεν ξέρουν πότε. Ξέρει κανείς τι πραγματικά γίνετε; Το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλους παρόχους IPTV; :101:

Reaction score
20.857
Απάντηση: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ON;

Ίσως το "διοικητικό" πρόβλημα να έχει σχέση με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν ελληνικά κανάλια εναντίον της On για παράνομη μετάδοση των εκπομπών τους...

http://www.satleo.gr/content/view/1844/1/

Reaction score
1

Τα κανάλια τα μετέδιδε χωρίς άδεια η ΟΝ.
Φίλε macthanos, αν κριθεί και δικαστικά πως χρειάζεται άδεια και δεν την πάρει, μην περιμένεις να ξαναδείς τα Ελληνικά κανάλια και άσε την ΟΝ να λέει ότι θέλει!

Reaction score
34

α, ρε Ελλαδαρα αθανατη , η εκμετάλευση (μη πω ντ@β@....κι) παει συννεφο σ' αυτη τη χωρα. Κατα τα αλλα την ΕΡΤ την πληρωνουμε κανονικα οσα σπιτια και αν εχεις στην επικρατεια πιανεις δεν πιάνεις ελληνικη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μου αρεσει που ονειρευόμαστε καλωδιακες και εκπομπες
χαλι definition 16:9 εμεις. Ας φαμε και φετος ενα καραβι επαναληψεις ετσι για να γουσταρουμε. Ειμαστε οι καλυτεροι και οι εξυπνότεροι και ολοι οι αλλοι στο εξωτερικο μ@λ@κες, δεν ξερουν αυτοι..... νευριασα καλοκαιριάτικα και κανει και ζεστη.....

ΟΟΟΟΟΞΞΞΞΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Reaction score
0

Ασφαλιστικά μέτρα και κουραφέξαλα. Αφού τους πληρώνουμε μέσο της ΕΡΤ, ποιό είναι το πρόβλημά τους.
Επίσης μου είπαν απο την ΟΝ, ότι «το πρόβλημα το έχουν όλοι οι πάροχοι IPTV», αληθεύει άραγε; Ξέρει κανείς τι γίνετε με τους... άλλους και αν έχουν το ίδιο πρόβλημα η HOL η VIVODI και το CONNEX TV;

Reaction score
0

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι μέσω των συστημάτων IPTV, το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών αυτών φτάνει σε μέρη και σημεία όπου το δικό τους σήμα είναι από καθόλου έως και απαγορευτικό για θέαση! Αρα θά έπρεπε τα κανάλια υπο φυσιολογικές συνθήκες να λένε και «ευχαριστώ» στους παρόχους IPTV για την... τσάμπα αναμετάδοση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Reaction score
34

και εγω στην ΟΝ ειμαι και η πλάκα ειναι οτι εχω ζητησει το πακετο με την τηλεόραση απο τις 8/12/2008 και ............. ακομα περιμενω. Αρα μαλλον δεν θα μου χρειαστει. Η' θα μου το συνδεσουν και θα πληρώνω για black icons. We'll see!!!!!

Reaction score
20.857

Η ΕΡΤ δεν ξέρω αν έχει σχέση με την υπόθεση. Απ' ό,τι διαβάζω τα ασφαλιστικά μέτρα πάρθηκαν από τα ιδιωτικά κανάλια, που δεν τα πληρώνουμε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (τα πληρώνουμε βέβαια αγοράζοντας τα προΐοντα που διαφημίζουν, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση). Για τους άλλους παρόχους IPTV δεν είδα να υπάρχει κάτι, ίσως πληρώνουν δικαιώματα, ίσως δεν ήρθε ακόμα η σειρά τους για ασφαλιστικά μέτρα! Όσο για το τελευταίο, περί πανελλαδικής κάλυψης, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. IPTV προσφέρεται σε πολύ λίγες περιοχές, και ειδικά από vivodi και on νομίζω μόνο στην Αθήνα (άντε και Θεσσαλονίκη). Η Connex-tv σε κάποιες, μεγάλες πόλεις μόνο. Πρακτικά πανελλαδική κάλυψη μπορεί να γίνει μόνο μέσω δορυφορικής μετάδοσης αυτή τη στιγμή...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Υπάρχει νομοθετικό κενό στην συγκεκριμένη ιστορία...

Η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που τα κανάλια αυτά εκπέμπουν ελεύθερα δεν τίθεται θέμα δικαιωμάτων!

Απλό και κατανοητό. Εκπέμπουν από κρατικές συχνότητες ΕΛΕΥΘΕΡΑ άρα και ελεύθερα πρέπει να μεταδίδονται από όλα τα διαθέσιμα μέσα!!!

Το παράνομο είναι να χρεώνουν κάποιοι την μετάδοση των καναλιών αυτών ως υπηρεσία. Εκεί ναι πρέπει να υπάρξει αντίδραση!

Όμως ούτε η ΟΝ ούτε άλλος πάροχος πληρώνεται από τον καταναλωτή για την θέαση των ιδιωτικών καναλιών...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.722
Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ON;

Όμως ούτε η ΟΝ ούτε άλλος πάροχος πληρώνεται από τον καταναλωτή για την θέαση των ιδιωτικών καναλιών...
O τιμοκατάλογός της άλλα λέει:

Tηλεφωνία _____________€23.9

Τηλεφωνία & Τηλεόραση __€27

Tηλεφωνία Plus _________€29.9

Internet Plus ___________€23.9

Τηλεφωνία & Internet ____€32

Όλα σε Ένα ____________€35

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να προσθέσω επίσης ότι η υπηρεσία αναμετάδοσης της ΟΝ των 3 προηγούμενων ημερών δεν συνιστά αυτό που λέμε αναπαραγωγή καθώς είναι πολύ περιορισμένο το χρονικό διάστημα και σήμερα υπάρχουν δεκάδες συσκευές στο εμπόριο που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά...

Σε τελική ανάλυση το υλικό αυτό δεν έχει δικαιώματα καθώς εκπέμπεται ελεύθερα και στο πρόγραμμα της ΟΝ οι διαφημίσεις προβάλλονται κανονικά δηλαδή δεν έχει γίνει επεξεργασία του προγράμματος.

Τέλος να πω ότι εγώ αν είχα κανάλι πολύ θα ήθελα κάποιος να μπορεί να βλέπει ότι ώρα επιλέγει αυτός εκπομπές μου... Έτσι γίνεται πιστός καταναλωτής ενός καναλιού ή μίας σειράς με αποτέλεσμα να έχω και εγώ αύξηση θεαματικότητας...

Αλλά στην Ελλάδα κάποιοι μυρίστηκαν χρήμα... δεν πειράζει ας τα κόψουν... το αποτέλεσμα θα είναι ο κόσμος να στραφεί ακόμα περισσότερο σε άλλους τρόπους διανομής και οικιακής διασκέδασης. Ξεχνούν ότι ένα από τα βασικά συστατικά του marketing είναι το place. Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση με όσους περισσότερους τρόπους μπορεί να σε δει κάποιος τόσο καλύτερα.

Υ.Γ. Έχει μεγάλη ευθύνη η ΕΕΤΤ γιατί ενώ το συγκεκριμένο ζήτημα της έχει επισημανθεί εδώ και 1 χρόνο δεν έχει κάνει τίποτα. Επιτέλους τα κανάλια και οι καναλάρχες δεν μπορούν να βασιλεύουν σε αυτή την χώρα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ON;

O τιμοκατάλογός της άλλα λέει:

Tηλεφωνία _____________23.9

Τηλεφωνία & Τηλεόραση __27

Tηλεφωνία Plus _________29.9

Internet Plus ___________23.9

Τηλεφωνία & Internet ____32

Όλα σε Ένα ____________35
Λάθος κάνεις.

Όταν σου έχει επιπλέον κόστος για την τηλεόραση το κάνει για 2 λόγους:

1. Τεχνικός γιατί σε βάζει στο multicasting σύστημα που σημαίνει διαφορετικό Qos.

2. Κυρίως όμως γιατί σου προσφέρει δορυφορικά κανάλια που δεν μπορείς να δεις αλλιώς.

Δεν σου χρεώνει ξεχωριστά ως προιόν τα ελεύθερα ιδιωτικά. Αυτά σου τα προσφέρει δωρεάν με το που θα αποφασίσεις να "συνδεθείς" στην τηλεόραση.

Επίσης δωρεάν είναι και η prv υπηρεσία της. Δεν σε χρεώνει extra και την διαχωρίζει μάλιστα καθώς την προσφέρει μόνο για τα Ελληνικά κανάλια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812
Σε τελική ανάλυση το υλικό αυτό δεν έχει δικαιώματα καθώς εκπέμπεται ελεύθερα και στο πρόγραμμα της ΟΝ οι διαφημίσεις προβάλλονται κανονικά δηλαδή δεν έχει γίνει επεξεργασία του προγράμματος.
Η δικαιολογία των διαφημιστών είναι ότι πολλοί τηλεθεατές προκειμένου να παρακολουθήσουν μία ταινία "live", θα προτιμήσουν να τη δουν μέσα στις επόμενες 3 μέρες "προσπερνώντας" τις διαφημίσεις.

Reaction score
0
Υπάρχει νομοθετικό κενό στην συγκεκριμένη ιστορία...

Η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που τα κανάλια αυτά εκπέμπουν ελεύθερα δεν τίθεται θέμα δικαιωμάτων!

Απλό και κατανοητό. Εκπέμπουν από κρατικές συχνότητες ΕΛΕΥΘΕΡΑ άρα και ελεύθερα πρέπει να μεταδίδονται από όλα τα διαθέσιμα μέσα!!!

Το παράνομο είναι να χρεώνουν κάποιοι την μετάδοση των καναλιών αυτών ως υπηρεσία. Εκεί ναι πρέπει να υπάρξει αντίδραση!

Και εγώ θα συμφωνήσω σε αυτό. Το κράτος που δανείζει τις συχνότητές του πρέπει να θεσπίσει νόμο να φτάνουν υποχρεωτικά σε όλους. Αλλιώς, να κλείνει το κανάλι.
Και όχι να καλύπτουμε όσες περιοχές θέλουμε, και οι υπόλοιποι να πρέπει να πληρώνουν συνδρομητικά μονοπώλια για να τα δουν...

Reaction score
0

Τελικά έμαθε κανείς τι έγινε με την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων την Παρασκευή που μας πέρασε;

Reaction score
0
Είπε κανείς συνδρομητής της Nova ότι γράφτηκε στη σ'αυτήν, επειδή τα κρατικά (και ιδιωτικά) κανάλια παίζουν με χιόνι στα ΝΑ προάστια (Βούλα - Βουλιαγμένη - Βάρκιζα) του λεκανοπεδίου?
Είπε κανείς ότι πληρώνει ΕΡΤ στη ΔΕΗ?
Γιατί τα ασφαλιστικά μέτρα (μητέρα) Ελλάδα?

Reaction score
1

Κανένα νέο από την ON, υπάρχει για το θέμα που συζητάμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv