ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Reaction score
29
Kαλή Χρονιά σε όλους. Πρίν απο περίπου 1 έτος ο ενισχυτής μου cav a12 δεν άνοιγε μάλλον έκαψε κάποια ασφάλεια (τροφοδοτικό ...δε θυμάμαι) και τον πήγα για επισκευή όπου και φτιάχτηκε. Εδώ και λίγο καιρό όταν τον ανάβω ακούγεται πότε πότε ένα πάτ...πολλές φορές πιο δυνατό κάποιες αδύναμο κάποιες φορές δεν το κάνει και καθόλου ..τον έδωσα μια αποκλειστική μπρίζα αλλά πάλι εξακολουθεί να κάνει το ίδιο ......τι πρόβλημα μπορεί να έχει μήπως πρέπει να τον ξαναπάω εκεί που μου τον έφτιαξαν μπας και προλάβω τα χειρότερα??
Ευχαριστώ

Reaction score
4
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

που τον επισκευασες φιλε μου?

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους "τεχνικους".

αν θες στειλε μου πμ να τα πουμε.

Reaction score
18
Kαλή Χρονιά σε όλους. Πρίν απο περίπου 1 έτος ο ενισχυτής μου cav a12 δεν άνοιγε μάλλον έκαψε κάποια ασφάλεια (τροφοδοτικό ...δε θυμάμαι) και τον πήγα για επισκευή όπου και φτιάχτηκε. Εδώ και λίγο καιρό όταν τον ανάβω ακούγεται πότε πότε ένα πάτ...πολλές φορές πιο δυνατό κάποιες αδύναμο κάποιες φορές δεν το κάνει και καθόλου ..τον έδωσα μια αποκλειστική μπρίζα αλλά πάλι εξακολουθεί να κάνει το ίδιο ......τι πρόβλημα μπορεί να έχει μήπως πρέπει να τον ξαναπάω εκεί που μου τον έφτιαξαν μπας και προλάβω τα χειρότερα??
Ευχαριστώ
Κοιτα πιθανον μπορει να σου το προκαλεί κάποιος πυκνωτής είτε στο στάδιο οδηγησης εισόδου είτε ακομη και στο τελικο σταδιο,ανοιξε τον ενισχυτη και παρατηρησε ακομη και με μεγεθυντικο φακο αμα σε βολέυει ακόμη και τους μικρους σε μεγεθος πυκνωτες ,ψάξεγια φουσκωμένους αλλα και αυτους που πιθανον εχουν συγκεντρώσει άλατα στην επιφάνεια τους,επισης αμα μπορεις να μετρησεις την γεφυρα ανορθωσης του ρευματος το εμφανιζουν ορισμενες που δεν ειναι ποιοτικες

Reaction score
29
Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Κατά αρχήν ευχαριστώ και τους 2 φίλους.
Κοιτα πιθανον μπορει να σου το προκαλεί κάποιος πυκνωτής είτε στο στάδιο οδηγησης εισόδου είτε ακομη και στο τελικο σταδιο,ανοιξε τον ενισχυτη και παρατηρησε ακομη και με μεγεθυντικο φακο αμα σε βολέυει ακόμη και τους μικρους σε μεγεθος πυκνωτες ,ψάξεγια φουσκωμένους αλλα και αυτους που πιθανον εχουν συγκεντρώσει άλατα στην επιφάνεια τους,επισης αμα μπορεις να μετρησεις την γεφυρα ανορθωσης του ρευματος το εμφανιζουν ορισμενες που δεν ειναι ποιοτικες
Κοίτα ο ενισχυτής έχει 2 πατώματα άντε να τον ανοίξω απο επάνω έυκολο αλλά τι γίνεται με το από κάτω.....ας πούμε σήμερα έκανε τόσο δυνατό πατ σαν να έσκασε κάποιο μπαλόνι απο το πολύ φούσκωμα ...αφού να φανταστείς τρόμαξαν όλοι στο σπίτι....τον είδα απο εδώ τον είδα απο εκεί τίποτα ....ουτε μυρωδιά ούτε τίποτα....τον έβαλα να παίξει, έπαιζε κανονίκοτατα.....φοβάμαι ότι πρέπει να τον ξαναπάω εκεί που μου τον είχαν φτιάξει πέρυσι....απλά ξέρεις τι γιίνεται φοβάμαι τα χειρότερα ...θα προσπαθήσω να δώ τουλάχιστον τους πυκνωτές στο πάνω διάζωμα...αλλά νομίζω ότι και να δω κάποιον τέτοιο θα χρειαστεί πάλι να πάει στο μάστορα....εμ πάση περιπτώσεη ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
11
Δεν εχω καταλάβει αν τον θόρυβο αυτό τον κάνει απ' τα ηχεία ή ακούγεται από το εσωτερικό του ενισχυτη. Αν ακούγεται από το εσωτερικό του, τότε μόνον οι κεντρικοί πυκνωτες της τροφοδοσίας μπορούν να κάνουν τέτοιο δυνατό τσαφ όπως λες. Και σίγουρα θα δεις και εμφανή σημάδια από τα τσαφ τσουφ.
Τώρα αν το ακούς από τα ηχεία, δεν μπορώ να βοηθήσω, μιας και δεν το κατέβω το άθλημα.

Sent from my Galaxy S2.

Reaction score
29
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Sorry άλλα δε το είπα εγώ απο την αρχή ...το θόρυβο τον κάνει απο το εσωτερικό ..δηλ τον ανάβω από πίσω και όταν πατάω το οn απο μπροστά για να ανοίξει να φύγει δηλαδή απο την κατάσταση stand by τότε το κάνει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος