ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΝΚΥΟ 876

Reaction score
0
Αν το πρόβλημα είναι απλό να μην τον στέλνω Γερμανία.

Όποτε και -αν- χρειαστώ το Surround Back Left να του βάλω "χέρι" και να το κάνω μόνος? (Πιάνουν τα χέρια μου....)

Τι ακριβώς σου είπαν φίλε TERMATOGAZI?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
παρακατω ειναι η απαντηση του τεχνικου οταν τον ρωτησα για το προβλημα

Hello, it was a simple connecting problem (connector was not 100% in the socket).
Shipment is overtacken from your dealer.
we will send by UPS tomorrow.
το e-mail του ειναι [email protected]

Reaction score
1.284
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχαμε ένα HOW TO για το συγκεκριμένο πρόβλημα ! Μήπως θα μπορούσε ο τεχνικός να μας φτιάξει ένα έτσι ώστε κάποιος άλλος που το έχει να το φτιάξει καθώς απο ότι κατάλαβα είναι κάτι απλό !
και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στο μαγαζί που ανέλαβε 100% την επισκευή αλλά και τα μεταφορικά !

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
τελικα ηρθε χθες ο ενισχυτης απο Γερμανια και...
εξακολουθει να εχει το ιδιο προβλημα.
επικοινωνησα με το service και το μαγαζι και...
αυριο το πρωι το ξαναστελνω Γερμανια
ευτυχως με εξοδα δικα τους.
αλλα εδω και ενα μηνα
ταλαιπωρουμε και ενω εχω πληρωσει ενισχυτη δεν εχω.
ελπιζω μεχρι να γινει να μην βγαλει η ONKYO καινουργιο μοντελο με τα ιδια λεφτα.

Reaction score
1.284
Παράξενο μου φαίνεται....
Το πρόβλημα το διέγνωσαν ? Το έφτιαξαν ? Έκαναν ΤΕΣΤ να υποθέσω μετά την επισκευή ....
Και εξακολουθεί να έχει ....
Πραγματικά τί έγινε και έχει ΞΑΝΑ το ίδιο πρόβλημα ????
Α ! Έχεις κρατήσει κάπου το S.N Του ενισχυτή σου ??
Απλά να ξέρεις ότι αυτός που πέρνεις είναι αυτός που στέλνεις ...
Ίσως και να υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης ... Για αυτό ΚΡΑΤΑ κάπου γραμμένο το S.N ....
Αναμένουμε την συνέχεια !

Ο δικός μου ( Φτού φτού σκόρδα ) είναι αψεγάδιαστος !

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
παρακατω ειναι η απαντηση του τεχνικου οταν τον ρωτησα για το προβλημα

Hello, it was a simple connecting problem (connector was not 100% in the socket).

τον εστειλα ηδη και δεν προλαβα να κρατησω το S.N.

Reaction score
8
'Οταν το παρέλαβες "επιδιορθωμένο", υπήρχε ένα χαρτάκι με τα αποτελέσματα του τεχνικού ελέγχου και τα ανταλακτικά ή τις ενέργειες που έγιναν ?

Πολύ περίεργο πάντως.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
οχι δεν υπηρχε τιποτα.
ο τεχνικος μου ειπε οτι τον δοκιμασε
ομως πιστευω οτι το δοκιμασε μονο με πολυμετρο και οχι συνδεωντας ηχειο οπως εκανα εγω.
μαλλον εχει και καποιο αλλο προβλημα εκτος απο την συνδεση

Reaction score
8
οχι δεν υπηρχε τιποτα.
ο τεχνικος μου ειπε οτι τον δοκιμασε
ομως πιστευω οτι το δοκιμασε μονο με πολυμετρο και οχι συνδεωντας ηχειο οπως εκανα εγω.
μαλλον εχει και καποιο αλλο προβλημα εκτος απο την συνδεση
Ζήτα το τώρα, γιατί μπορεί να σου χρειαστεί σε τυχόν άλλη βλάβη
και θελήσεις να το φτιάξεις εδώ.
Αυτά τα πράγματα δε πρέπει να μένουν στα λόγια.

Reaction score
0
Παιδια κουραστηκα να μελεταω το manual στα Αγγλικα μηπως υπαρχει κατι στα Ελληνικα.
Εγω το αγορασα πριν μια εβδομαδα απο e-bay Γερμανιας και το παρελαβα χτες ακομα δεν το εστησα και θα ηθελα τα φωτα σας.

Reaction score
1.042
Παιδια κουραστηκα να μελεταω το manual στα Αγγλικα μηπως υπαρχει κατι στα Ελληνικα.
Εγω το αγορασα πριν μια εβδομαδα απο e-bay Γερμανιας και το παρελαβα χτες ακομα δεν το εστησα και θα ηθελα τα φωτα σας.

Ποσο τον πηρες και απο ποιον στα ebay?

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
τον ξαναεστειλα Γερμανια και περιμενω νεα απο το service.
επικοινωνησα με το service και μου ειπαν οτι τον ειχαν κανει ολα τα test και ηταν ενταξει οταν τον εστειλαν.

Reaction score
19
Καλησπερα σας,
Πριν λιγες μερες παρελαβα και εγω απο Γερμανια (απο τον γνωστο πια Andreas) τον onkyo 876. Στην αρχη δεν εβγαζε ηχο απο ολα τα δεξια ηχεια και φυσικα δεν ολοκληρωνε τις μετρησεις του Audyssey. Mετα απο επικοινωνια με τον Andreas και το onkyo service στη Γερμανια διαπιστωσα οτι οι καρτες ηχου για αυτα τα ηχεια δεν ηταν καλα κουμπομενες. Οι καρτες αυτες βρισκονται περιπου στη μεση του κουτιου τοποθετημενες παραλληλα η μια με την αλλη και κατακορυφα προς τη βαση του κουτιου. Στο κατω μερος τους υπαρχει μια βιδα την οποια οταν την σφιγγεις επαρκως μετακινει λιγο την καρτα και την ξεκουμπωνει ! (αυτη κατα πασα πιθανοτητα ειναι η αιτια για οσους αντιμετωπισαν προβλημα ηχου με καποια ηχεια). Με ελεγχομενο σφιξιμο καταφερα να παρω ηχο απο ολα τα ηχεια.( Φιλε TERMATOGAZI ενδεχομενως κατα την μεταφορα και τους κραδασμους χανει η καρτα την επαφη και για αυτο δεν βγαζει ηχο το ηχειο).Επαιξα και BD χωρις ρυθμιση των ηχειων και ολα πηγαν καλα. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν τρεχω πλεον το Audyssey φθανοντας στο πισω δεξι ηχειο κολλαει και μου εμφανιζει μηνυμα "Speaker Detect Error Surround Back Right" ενω ακριβως πριν εμφανιστει το μηνυμα το ηχειο εχει εκπεψει τον δοκιμαστικο ηχο οπως τα προηγουμενα ηχεια. Εχει καποιος ιδεα τι να συμβαινει ;

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
καλημερα ,
παρελαβα επιτελους τον ενισχυτη και δουλευουν ολα αψογα.
τελικα το προβλημα ηταν αυτο που αναφερει ο stelioschrist00_
οσον αφορα το προβλημα σου φιλε stelioschrist00_ δοκιμασες να αλλαξεις την πολικοτητα του ηχειου?

Reaction score
19
Φιλε TERMATOGAZI επιτελους καλοριζικος.
Δεν γνωριζω πως αλλαζει η πολικοτητα αλλα επειδη τον ONKYO876 παρελαβε μετα απο εμενα ενας φιλος (παλι απο τον κ. Andreas) διαπιστωσαμε οτι σε συστημα 5.1 το AUDYSSEY δεχεται ως πισω ηχεια μονο τα surround (οχι τα surround back ) οπως εμεις θεωρουσαμε. Αν αυτο ειναι και το σωστο σημαινει οτι τα πισω ηχεια πρεπει να τοποθετουνται πλαϊ (αριστερα και δεξια) των ακροατων και οχι ελαφρως πισω απο αυτους και σε γωνια 120 μοιρων ως προς το κεντρικο μπροστα. Τελικα οι μετρησεις και τα φιλτρα που εφαρμοζει το AUDEYSSEY κανουν θαυματα και ο ηχος γινεται εκπληκτικος. Ευχαριστω οπως και ναχει και καλες γιορτες με υγεια για ολους σας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef