ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MARANTZ SA-15S1

Reaction score
1.659
Καλημέρα συνάδελφοι!

Πριν λίγες μέρες αγόρασα μεταχειρισμένο ένα SACD MARANTZ SA-15S1. Ο κάτοχός του το χρησιμοποιούσε μόνο σαν cd και δεν είχε κανένα sacd. Μόλις χτες ανακάλυψα ότι δεν παίζει τα υβριδικά sacd. Όταν είναι γυρισμένο στην επιλογή cd τα διαβάζει σαν cd, αλλά όταν είναι στην επιλογή sacd δεν τα διαβάζει καθόλου και αναγράφει no disc. Αντίθετα διαβάζει κανονικά τα sacd που δεν είναι υβριδικά.
Προσοχή δεν πρόκειται για στρώμα sacd μόνο πολυκάναλο που αυτά όπως αναφέρει ο κατασκευαστής δεν τα διαβάζει, αλλά για υβριδικά με στρώμα sacd stereo ή stereo-multichannel.
Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει την λύση ή αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα? Έχω την δυνατότητα να το επισκευάσω και να πληρώσει την επισκευή αν είναι μικρή ο πωλητής, αλλιώς αν είναι μεγάλη, έχω την δυνατότητα να το επιστρέψω. Προτιμώ να βρεθεί όμως μια λύση γιατί κατασκευαστικά και ηχητικά μου αρέσει.

Reaction score
5.882
μαλλον προβλημα software θα ειναι .
εγω εαν ημουν στην θεση σου θα σκεφτομουν 2 επιλογες .
η θα το επεστρεφα πισω η θα ζητουσα ενα υποθετικο ποσο απο τον πωλητη και θα το κρατουσα οπως ειναι εφοσον μου αρεσει οπως παιζει .

Reaction score
30.036
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MARANTZ SA-15S1

δλδ αν του βάλεις hybrid cd/sacd stereo, θα το παίξει το sacd layer η οχι?

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MARANTZ SA-15S1

Όχι, το αναγνωρίζει μόνο στην επιλογή cd.

Reaction score
30.036

Μυστήρια πράματα. Μπορεί και να χρειάζεται ρύθμιση η καθάρισμα το lazer.

Reaction score
372

Είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα των σειρών SA-15S1 και SA-11S1 της MARANTZ.
Κάποιοι λένε ότι λύνεται με αλλαγή της κεφαλής ανάγνωσης, κάποιοι ότι την άλλαξαν χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως είπε και ο Μάκης ή το επιστρέφεις ή το κρατάς αν σ' αρέσει ο ήχος με τα cd.

Reaction score
1.659
Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MARANTZ SA-15S1

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα μιλήσω σήμερα με την MARANTZ και αν είναι η κεφαλή μάλλον θα το επιστρέψω.

Reaction score
1.659
Πληροφοριακά στην MARANTZ μου είπαν ότι μάλλον θέλει αλλαγή το laser,αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα φτιάξει. Μάλλον το ξέρουν το πρόβλημα και το κάνουν γαργάρα. Κανονικά μια σοβαρή εταιρία θα έπρεπε να ανακαλέσει τα μηχανήματα και να διορθώσει το πρόβλημα.
Τέλος πάντων το μηχάνημα επεστράφηκε σήμερα το μεσημέρι.

Reaction score
0
Καλημέρα συνάδελφοι!

Πριν λίγες μέρες αγόρασα μεταχειρισμένο ένα SACD MARANTZ SA-15S1. Ο κάτοχός του το χρησιμοποιούσε μόνο σαν cd και δεν είχε κανένα sacd. Μόλις χτες ανακάλυψα ότι δεν παίζει τα υβριδικά sacd. Όταν είναι γυρισμένο στην επιλογή cd τα διαβάζει σαν cd, αλλά όταν είναι στην επιλογή sacd δεν τα διαβάζει καθόλου και αναγράφει no disc. Αντίθετα διαβάζει κανονικά τα sacd που δεν είναι υβριδικά.
Προσοχή δεν πρόκειται για στρώμα sacd μόνο πολυκάναλο που αυτά όπως αναφέρει ο κατασκευαστής δεν τα διαβάζει, αλλά για υβριδικά με στρώμα sacd stereo ή stereo-multichannel.
Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει την λύση ή αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα? Έχω την δυνατότητα να το επισκευάσω και να πληρώσει την επισκευή αν είναι μικρή ο πωλητής, αλλιώς αν είναι μεγάλη, έχω την δυνατότητα να το επιστρέψω. Προτιμώ να βρεθεί όμως μια λύση γιατί κατασκευαστικά και ηχητικά μου αρέσει.
Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το ΜARANTZ SA-15S1.Δεν μου διαβάζει καθόλου τα cd και τα super audio cd.Το έχω αγοράσει απο μαγαζί 3 χρόνια τώρα και τα προβλήματα αυτά ξεκίνησαν αφού έλειξε η εγγύηση.Τι πρέπει να κάνω; Να το πάω στην αντιπροσωπία;Τι λέτε ρε παιδιά φτιάχνετε;

Reaction score
1.659
Θέλει άλλαγμα το laser, που μάλλον πρέπει να ήταν προβληματικά από αρχή γι'αυτό έβγαλε το ΜΚ ΙΙ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7