ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MULTIMEDIA PLAYER!!!Raidsonic IB-MP303s-B ICY BOX 3.5''

Reaction score
0

Έχω πρόβλημα με MULTIMEDIA PLAYER της Raidsonic IB-MP303s-B ICY BOX 3.5''. Συγκεκριμένα έχω βάλει στο κουτί ένα σκληρό 250GB και αφού περάσω τις ταινίες τα τραγούδια και τις φωτογραφίες μου στο σκληρό, το συνδέω στις τηλεόραση για να ακούσω και να δώ αλλά τζίφος τίποτα. Τι λέτε να φταίει; Στο Laptop όταν το συνδέω μέσω usb τα αρχεία φαίνονται όλα και παίζουν όλα. (δεν έχω το βιβλίο οδηγιών).

Reaction score
14
εχω ενα ICY BOX IB-MP303S-B δεν διαβαζει τιποτα αν μπορει κανεις να βοηθησει παρακαλω
καλώς ήρθες και Χρόνια πολλά για γίνε λίγο σαφής? Τι δεν διαβάζει? Το Πισί τον βλέπει? Για δώσε μας λίγη περισσότερη περιγραφή του τι δεν κάνει?

Reaction score
0
Η Τv to βλεπει αλλα λεει οτι δεν υπαρχουν αρχεια στο πισι ομως τα βλεπω ολα οσα εχει μεσα ο σκληρος ταινιες μουσικη και φωτο

Reaction score
14
χωρίς να σου δώσω guarantee οτι θα παίξει το σύστημα, κάπου εχω διαβάσιε οτι πρέπει για να δεί αρχεία να εχεις βάλει αυτά σε σωστους φακέλους που θα εχις φτιάξει με την ακριβή ονομασία όπως στο γράφω εδω:

για ταινίες φτιάξε folder Movies

για μουσική φτιάξε folder Music

πιστευω να σου παίξει για τσέκαρε το?

Reaction score
0
και εγώ το πήγα πίσω και μου δώσανε άλλο. Στο φορμάτ που του έκανα (με το partition magic) πρέπει το partition που θα φτιάξεις εκτός από NTFS πρέπει είσης να είναι primary και όχι logical . Έτσι τώτα μου δούλεψε. Τώρα όμως όσον αφορά τα βίντεο δεν μου διαβάζει τα AVI ενώ τα MPEG τα διαβάζει μια χαρά........ στην τηλεόραση.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat