ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ONKYO TX-NR 906.

Reaction score
325
Τις καλησπέρες μου στην παρέα.Εδώ και μερικές μέρες είχα ένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο AV.Ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής, δυσκολευόμουν να τον ενεργοποιήσω και απο το τηλεχειριστήριο αλλά και απο την μονάδα.Πατώντας συνεχόμενα το πλήκτρο της μονάδας για την ενεργοποίηση κατάφερνα μέχρι χτές να τον θέτω σε λειτουργία.Και λέω μέχρι εχτές γιατί έκτοτε δεν ενεργοποιείται με τίποτα.Οτι και αν πρόχειρα δοκίμασα.Η φωτεινή ένδειξη standby παραμένει, η οποία σε οποιαδήποτε και απο οπουδήποτε εντολή, απλά αναβοσβήνει μία φορά και τίποτε παραπάνω.Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το τι μπορεί να φταίει.Εκανα κάποιο λάθος εγώ ή απλά μας άφησε χρόνους?Να διευκρινήσω εδώ, ξέροντας το θέμα που έχουν οι συγκεκριμένοι av με την θερμότητα που βγάζουν, οτι αερίζεται σχετικά καλά.Θα εκτιμήσω κάθε σας βοήθεια, γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και η αντικατάστασή του απαγορευτική.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ONKYO TX-NR 906.

Κατ αρχήν , βγάλτου το ρεύμα και όλες τις συνδέσεις συσκευών και ηχείων που έχεις πάνω του.
Περίμενε λίγη ώρα (συνήθως αυτό κάνει soft reset) και προσπάθησε να τον ξανανοίξεις χωρίς να συνδέσεις τίποτα.
Αν δεν ανοίγει και πάλι, ψάξε στο manual για hard reset.
Mετά απ όλα αυτά πας στο service.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

..........σοφο θα ειναι να μιλησεις με το σερβις για το τι χρεωνουν,μετα βλεπεις (ισως να ναι κατι φτηνο) αν το πας στην ονκιο ή σε τεχνικο εκτος= φτηνοτερα

Reaction score
325

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στο πρόβλημά μου.Θα ακολουθήσω τις υποδείξεις σας και θα επανέλθω.Να είστε καλά.

Reaction score
325

Aκολουθώντας τις οδηγίες για reset απο το manual του av, όπως μου υποδείξατε, το πρόβλημα λύθηκε και ο ONKYO κελαϊδάει και πάλι.Ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ πολύ.Καλό βράδι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik