ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PS3

Μηνύματα
123
Reaction score
0
Γειά σας παιδιά:happy_4:.Λοιπόν, ένα ξαδερφάκι μου αγόρασε ps3 και το είχε συνδέσει με μια απλή τηλεόραση 20 ιντσών παρακαλω...:crazy_1: με απλό scart αφού δεν έχει και τίποτα άλλο.Εγώ έχω την sony 40w2000 και του είπα να το συνδέσουμε στη δικιά μου με hdmi για να δει την διαφορά..Το συνδέω και μέσα απο το display από scart το έβαλα στο hdmi.Αυτόματα έκανε την μετατροπή και έγινε η σύνδεση:cool_1:.Παίζαμε το sprinter cell και μου έβγαζε πάνω αριστερά 720ρ.Μάλλον το dvd τόσο θα έβγαζε.Αφού τελειώσαμε το πήρε δίπλα στο σπίτι του για να το συνδέσει πάλι απλά.Δεν το αναγνώριζε και του είπα ότι πρέπει να το γυρίσω πάλι σε σύνδεση scart.To παίρνω πάλι και το συνδέω.Μέσα απο το display πάλι το γυρνάω στην επιloγή scart.Γυρνάω την έξοδο της τηλεόρασης στο scart και κάνω επιβεβαίωση.Μετά μου βγάζει μια απιλογή pal που ήταν τσεκαρισμένο και από κάτω την επιλογή 576ρ.Τσεκάρω και αυτό και enter.Μετά μαύρη ειναι η νύχτα στα βουνά μαύρη σαν καλιακούδα:sad:.Ύστερα απο αυτό στην έξοδο του scart δεν έβγαζε τίποτα, στην έξοδο του hdmi το μόνο που βγάζει είναι 576ρ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.....:pc: και δεν μπορώ να τη ρυθμίσω πάλι.Το συνδέσαμε με pc αλλά πάλι τίποτα.ΤΙ ΕΓΙΝΕ?:smoking:.Τώρα μάλλον θα το πάμε στο Πλαίσιο αν και του είπα να το συνδέσει σε ένα φίλο του που έχει την samsung 32r71b μέσω hdmi πάλι μήπως και κάνει τίποτα.
 

GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39
Για ψάξε λίγο στα thread του PS3 δε νομίζω οτι είναι τίποτα, κάπως το κάνεις reset. Κάποιος το έχει γράψει, κρατάς κάποιο κουμπί πατημένο, κάτι τέτοιο.
 

Μηνύματα
258
Reaction score
0
Άνοιξε το κρατώντας το power πατημένο για 5 seconds. Λογικά θα κάνει reset στα defaults και θα είσαι ΟΚ!
 

Μηνύματα
7.140
Reaction score
4
Με κλειστο το ps3 πατας το κουμπι για να ανοιξει , το κρατας τοσο χρονο οσο χρειαζεται για να ακουσεις ενα μπιμ οπου δηλωνει οτι εχει γινει reset το μηχανημα.
Συνηθως στα 5 δευτερα περιπου.
Μετα σε παει στο 480 mode και απο εκει και περα βαζεις οτι αναλυση θες παλι.
 

Μηνύματα
123
Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PS3

Mα λέω και εγώ δεν έχει κουμπί reset.Τις οδηγίες τις πέταξε μου είπε.Αλλά τι περιμένεις αμα ο άνθρωπος είναι ζαμάν φου.
 


Μηνύματα
123
Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PS3

Το ήξερα ότι δεν είναι σοβαρό αλλά δεν ήξερα το reset.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.Παρεπιπτόντως το sprintel cell πολύ καλό και ζωντανό.....
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PS3

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΈΧΩ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟ PS3 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΆΖΩ ΕΝΏ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΤΟ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ
ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PS3

Οι εξωτερικοί σκληροί λογικά είναι διαμορφωμένοι ως NTFS (σε αντίθεση με το φλασάκι που είναι σε fat32).
Το PS3 διαβάζει μόνο δίσκους και φλασάκια σε διαμόρφωση fat32, οπότε υπάρχουν και οι περιορισμοί σε αρχεία άνω των 4GB (η διαμόρφωση σε fat32 δέχεται να αποθηκεύεις αρχεία μέχρι και 4GB).

Οπότε, αν έχεις πχ μια ταινία HD 1080p μεγέθους 10GB και τύπο mkv, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν πρόγραμμα mkv2vob που θα σου σπάσει την ταινία σε 3 αρχεία, 2 των 4GB και ένα των 2GB.
Πχ έχεις την ταινία gior.mkv των 10GB.
Θα στην κάνει gior1.vob, gior2.vob, gior3vob μεγέθους 4, 4 & 2GB αντίστοιχα
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.297
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top