ΠΡΟΒΛΗΜΑ STREAMING ΑΠΟ "ΜΥ ΒΟΟΚ WORLD" ΣΕ " DUNE "

Reaction score
0
Μηπως υπαρχει καποιος να μου δωσει τα φωτα του σχετικα με το Network Streaming στο DUNE BASE 3.0 ??? - το προβλημα ειναι οτι εχω ενα εξωτερικο δισκο LAN της WD/MY BOOK WORLD 2 και εχω ολα τα MKV και BD ISO μεσα εκει...Προσπαθησα να τα δω μεσα απο το DUNE,αλλα επειδη ειναι μεγαλα αρχεια προφανως,γι'αυτο και κανει παγωματα εως δεν τα παιζει και καθολου!!! - - - Η συνδεση στο PC ειναι Gigabit, to MY BOOK ειναι Gigabit, ειναι συνδεδεμενα πανω σε ενα Switch Gigabit 8 ports Netgear, ομως ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το σημα σε αποσταση 10 μετρων ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!! - Πρεπει να κανω καποες ρυθμισεις "ΕΙΔΙΚΕΣ" ????? Φταιει το DUNE???? ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP!!!

THANKS
Macman

Reaction score
1.458
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ STREAMING ΑΠΟ "ΜΥ ΒΟΟΚ WORLD" ΣΕ " DUNE "

Στο Dune έχεις ενεργοποιημένο το Gigabit Ethernet? Αν ναι,απενεργοποιησέ το και θα πρέπει να είσαι ok!

Reaction score
0

Θα το κανω αποψε και θα ενημερωσω.
Ευχαριστω

Reaction score
0

Πιστευω οτι ειναι οκ.
Θα δειξει...ομως σιγουρα το ICE AGE 3 σε BD ISO δεν το παιζει ουτε απο τον εξωτερικο esata...Προφανως κατι συμβαινει με τα BD-J ISO και παιζει (αν παιξει) με πολλα "ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ"και pixels πολυχρωμα...Μηπως και σ'αυτο εχω κανει κατι λαθος?

THANKS

Reaction score
1.458

Αμα δεν παίζει ούτε από τον e-sata τότε κάτι δεν πάει καλά με το αρχείο μάλλον.Δοκίμασες να το περάσεις στων εσωτερικό του Base να δεις αν παίζει από εκεί?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas