ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ....

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Σε χθεσινη συγκεντρωση-δειπνο προς τιμη των μελων της Ολυμπιακης επιτροπης ο Προεδρος της Δημοκρατιας αναφερθηκε στα σχολια καποιων κατα τη διαρκεια της προετοιμασιας των αγωνων απο τη χωρα μας.Πολλα "διασημα Ολυμπιακα κεφαλια" ηταν σκυμμενα εκεινη τη στιγμη και εκαναν αρκετη ωρα για να σηκωθουν ξανα.
Ηταν το δευτερο τριποντο του Προεδρου (το αλλο κατα τη διαρκεια της πρωτης θητειας του στην επισκεψη του Κλιντον) .
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Τα Σημάδια του Ουρανού...

Θυμάσαι Τάσο,

... όταν ξεκίνησε η φλόγα, πριν 4 μήνες που ήσουν ανήσυχος για τα έργα αν θα τελειώσουν και όλα τα "σημάδια του ουρανού" τα έπαιρνες στραβά (είχε σβήσει η δάδα κ.α...) που σου είχα πει: ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ΄ΑΥΤΑ ... :wink:

ΧΣ
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
ΑΨΟΓΟΣ ο Πρόεδρος, εκφράζοντας πάντα το λαϊκό αίσθημα!
Ξανά Μπράβο του! :D
 

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Φυσικα και το θυμαμαι,αλλα η ανησυχια ηταν "καλοπροαιρετη" και οχι "αντιπολιτευτικη".Βεβαια οι επιφυλαξεις μου ειχαν να κανουν κυριως με τη Μαραθωνος η οποια ναι μεν παραδοθηκε αλλα "καταργηθηκαν" αρκετα εργα που επρεπε να γινουν (υπηρχαν στον αρχικο σχεδιασμο).Μετα τους αγωνες θα αρχισει το ξηλωμα σε αρκετα σημεια και αυτο ειναι κατι που σαφως θα κοστισει περισσοτερο τελικα.
 

Μηνύματα
195
Reaction score
32
Μη με βαζετε σε πειρασμο να γραψω οτι τα ιδια σχολια που κατειγγειλε ο Προεδρος οτι γινοταν εκτος Ελλαδας γινοταν και εντος Ελλαδας και μαλιστα απο καποιους που τωρα καταγγελουν τους ξενους και ξεχνουν τους .....εαυτους τους! :mrgreen:

(Δεν αναφερομαι σε μελη του φορουμ)
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.587
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top