ΠΡΟΣΟΧΗ! Αναβάθμιση του phpBB

Reaction score
0
Σήμερα το βράδυ θα γίνει αναβάθμιση της έκδοσης του phpBB αφού έχει βρεθεί ένα σοβαρό κενό ασφαλείας σε όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του και πρέπει να καλυφθεί.
Αν η προσπάθεια αποτύχει μην εκπλαγείται αν για μερικές μέρες δουλεύεται με την κλασσική μορφή του site (από την οποία σας γράφω και δοκιμάζω μετά την αναβάθμισή της).
Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω να χρειάστούν περισσότερα από 5-10 λεπτά για να δούμε το αποτέλεσμα.
Το βασικότερο πρόβλημα θα είναι μάλλον με τα ελληνικά του phpBBFM τα οποία έχουν φτιαχτεί από εμένα και δεν ξέρω κατά πόσο καλύπτουν την καινούρια έκδοση.

Reaction score
0
Μάλλον πέτυχε...
Τώρα κάτει εικαστικά προβλήματα θα λυθούν.
Το σημαντικό είναι ότι πλέον είμαστε σε 2.0.11 οπότε ασφαλείς, ενώ περιέργως δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα με τα ελληνικά.
Αντώνη υποθέτω ότι το ουπς σχετίζεται με το SubSilver.
Δυστυχώς ώσπου να βγάλουν τα αντίστοιχα θέματα και για αυτή την έκδοση θα περιοριστούμε σε αυτό.
Για να είμαι ειλικρινής έχουν ήδη το Star Trek αλλά μάλλον αύριο θα το δοκιμάσουμε.
Καλύτερα τώρα να επικεντρωθούμε στην λειτουργικότητα.

Reaction score
0
Σπύρο και εγώ δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.
Από WinXP δεν βλέπω κανένα μήνυμα λάθους ενώ από Win98 βλέπω ότι βλέπεις.
Το κοιτάζω να δώ τι γίνεται

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το πρόβλημα είναι τα ελληνικά.
Δυστυχώς θα πρέπει να γυρίσω την γλώσσα όλων των χρηστών στα αγγλικά για να μην υπάρχει πρόβλημα ώσπου να φτιαχτεί η υποστήριξη των ελληνικών και για αυτή την έκδοση.

(Τάσος μεταμφιεσμένος σαν Ανδρέας)

Reaction score
0
Πλέον όλοι οι χρήστες έχουν default template το SubSilver και default γλώσσα τα αγγλικά.
Όσοι παίζουν το va (την απλή έκδοση) μπορούν χωρίς πρόβλημα να ξανααλλάξουν τα settings της γλώσσας τους στα ελληνικά.
Οι υπόλοιποι υπομονή.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν παίζει σωστά ρε παιδιά...! σνιφ.

Κι από ΝΤ workstation που έχω στη δουλειά πάλι δεν παίζει...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo