ΠΡΟΣΟΧΗ! Αναβάθμιση του phpBB

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα προβλήματα στο κανονικό λυθήκαν με λίγο ανορθόδοξο τρόπο (αφαίρεση του κώδικα που προκαλούσε το warning)
Πιστεύω ότι μπορείτε χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιείται πλέον την κανονική έκδοση.

Reaction score
0
Εγώ βλέπω και άλλα προβλήματα που υπήρχαν και παλιότερα (σε μικρότερο βαθμό βέβαια) οι πόντοι πέφτουν σαν βροχή...

Reaction score
0
Ότι υπάρχει πρόβλημα στο πως αποδίδει points η πλατφόρμα είναι γνωστό και ειπωμένο και παλιότερα (ακόμα και από διαχειριστή, τώρα γιατί κάνεις δεν το ακούει και νομίζουν ότι τα λέμε απλώς για αντιπαράθεση είναι άλλη ιστορία και ας την αφήσουμε ) το ότι τώρα το counter τρέχει σαν να μετράει hits και όχι posts δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να το καταλάβεις ...

Από την σελίδα του AVSite που είμαι log on …

www.avsite.grAV-Site

Style: User Control Panel 0 new messages Log Out [ GeonX ]

Make Homepage Add to Favorites You last visited on Sat Dec 25, 2004 10:32 amYou have a total of 249 Points

Δες και το profile μου και σου ξεκαθαρίζω δεν έχω ξεκίνησε τος καινούργια ποστ... απλώς κάνω refresh και open new page…
GeonX

Member: #15
1.03 posts per day
0.79% of total
Style: subSilver (675)
Groups: None

Time: 11:24 am

Items

Reaction score
49
Ευχαριστώ GeoX για την πληροφόρηση!
(και βεβαίως διπλοευχαριστώ που ανήμερα των Χριστουγέννων κάθησες να το εξηγήσεις αναλυτικά!)
Εγώ, που παρακολουθώ τα posts & points μου ΔΕΝ έχω δει να "γράφει" το ρολόι μου παράλογα πράγματα.
Ό,τι γράφω (ή ανοίγω νέο θέμα) αυτά ακριβώς μου καταγράφει!
Και ο λόγος που τα ελέγχω είναι απλά η ψύχωσή μου με τους αριθμούς....(μαθηματικός γαρ!! :roll: :wink: )

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απ' ότι κατάλαβα κάθε φορά που κάποιος ανοίγει μια σελίδα του avsite ή την ξαναφορρτώνει του γράφει και ένα πόντο...

Ελπίζω ο Τάσος να το λύσει κι αυτό σύντομα!!!

Reaction score
25.504
λοιπον μετραει για καθε φορτωμα και επιπλεον για καθε δημοσιευση.
δηλαδη στην πραξη μια δημοσιευση (απαντηση) σε ενα ανοιγμενο θεμα μετραει 1 ποντο αν πας σε σελιδα απαντησης, εναν ποντο με την υποβολη και μεταβαση στην σελιδα που σου λεει αν θελεις να δεις την απαντηση η να γυρισεις πισω ,τον ποντο της απαντησης, και αλλον εναν αν το αφησεις και σε επιστρεψει στην αρχικη.
αρα μια απαντηση αποφερει 3-4 ποντους και ομοια φανταζομαι ενα νεο θεμα γυρω στους 8-9.
παντως αυτο δεν το ειχα παρατηρησει τις προηγουμενες μερες και εχω την εντυπωση οτι μετραγε κανονικα.(αν εχει σημασια πλεον το θεμα των ποντων)

Reaction score
0
Το πρόβλημα με τους πόντους πρέπει να διορθώθηκε. Με την εγκατάσταση αυτόματα έγιναν reset τα προηγούμενα settings. Πλέον παίρνετε πόντους με τις απαντήσεις και τις εκκινήσεις θεμάτων (2 και 5 αντίστοιχα έως ότου επικοινωνήσω με τον Ανδρέα για να μου θυμήσει τι είχαμε συμφωνήσει).
Αν δείτε κάτι άλλο περίεργο ενημερώστε με.

Reaction score
49
πλακα πλακα τωρα το παρατηρησα και εγω.
γυρναει το ρολογακι αερα.

Πλάκα πλάκα και εγώ προχθές το πρόσεξα μετά από την προτροπή του GeonX!
Όλον τον καιρό έβλεπα τους πόντους όταν άνοιγα νέο θέμα ή απαντούσα.
Δεν είχα κάτσει να ελέγξω τι γίνεται όταν φορτώνεις σελίδες ή απλά κλικάρεις θέματα!!
Αν δηλ. κάποιος έχει ADSL που φορτώνει πολύ γρήγορα και άνοιγες 2-3 παράθυρα ταυτόχρονα και απλά άνοιγες-έκλεινες θέματα.........φόρτωνες πόντους.
Μόνο στο θέμα των posts ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα.
Χμμμ...............
Φαντάζομαι ότι ο Τάσος διόρθωσε το πρόβλημα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo