ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Reaction score
3
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Δε γίνεται να βιντεοσκοπήσεις ο ίδιος το γάμο σου;
Ναι, αν βάλω κάποιο δίπλα στη νύφη, ντυμένο με αυτές τις πράσινες στολές που βλέπουμε στα making of των DVD και μετά να βάλω τον εαυτό μου.
Μόνο πρόβλημα ότι θα είναι άλλος δίπλα στη νύφη.....

Φίλε μου είσαι πολύ πίσω ....

5 κάμερες με ηλετρουδραυλικά ρομποτικά , και ένας χειριστής σε ένα βανάκι έξω απο την εκκλησία !

Τέλος !
Αυτή είναι λύση!
Ευχαριστώ, τώρα μένει μια λεπτομέρεια μόνο...
Να βρώ τη νύφη:126:

Tsarouchas, μην ανησυχείς, δεν θα σε προσκαλέσω στο γάμο μου, γιατί η νύφη θα είναι κι αυτή δημ. υπάλληλος και δεν θέλω να μου πάθεις τίποτα.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Tsarouchas, μην ανησυχείς, δεν θα σε προσκαλέσω στο γάμο μου, γιατί η νύφη θα είναι κι αυτή δημ. υπάλληλος και δεν θέλω να μου πάθεις τίποτα.....
Δημόσιος υπάλληλος που; Στην σχολή τυφλών; Πρόσεξε έχει σημασία διότι αν η "υπηρεσία" της είναι μακριά, θα χρειαστεί να πληρώνεις κάθε μέρα οδοιπορικά. Να διαλέξεις μία σε κάποια κοντινή "υπηρεσία". Μην με καλέσεις στον γάμο σου. Θα στεναχωρηθώ πολύ, αλλά πιστεύω ότι κάποτε θα το ξεπεράσω.

...

Reaction score
0

Εγώ λέω οτι η καλύτερη κάλυψη είναι ..δεν παντρεύεσαι! έτσι και τα 1000άρικά σου δεν χάνεις, και γλυτώνεις και από τη γυναίκα! :138:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Δημόσιος υπάλληλος που; Στην σχολή τυφλών; Πρόσεξε έχει σημασία διότι αν η "υπηρεσία" της είναι μακριά, θα χρειαστεί να πληρώνεις κάθε μέρα οδοιπορικά. Να διαλέξεις μία σε κάποια κοντινή "υπηρεσία". Μην με καλέσεις στον γάμο σου. Θα στεναχωρηθώ πολύ, αλλά πιστεύω ότι κάποτε θα το ξεπεράσω.

...
Κατ' αρχήν γιατί αναφέρεσαι στο να είναι από τη σχολή τυφλών;
Μήπως εννοείς ότι δεν βλέπομαι; Γνώμη σου. Άσε να το κρίνει όποια με παντρευτεί.
Ή μήπως γιατί είσαι κατά των άρρωστων ανθρώπων και τους θεωρείς για πέταμα;
Μάλλον το πρώτο.......
Μια ακόμα απόδειξη της εμπάθειάς σου ως προς το άτομό μου.

Γιατί αν υποθέσουμε ότι ισχύει το 2ο...., αποτελεί ντροπή για σένα, το AVSite και πολύ περισσότερο για την θέση που κατέχεις.

Reaction score
17.574
Παρεπιμπτόντως, ένας από τους λόγους που το σκέφτομαι και δεν θέλω να παντρευτώ, είναι και η βιντεοσκόπηση του γάμου μου.
Κωσταντινε,μην εισαι τοσο σκληρος με τον εαυτο σου...:126:

Μπορεις και να συγκατοικησεις με την καλη σου,διχως "στεφανι" τα πρωτα χρονια...

Δε γίνεται να βιντεοσκοπήσεις ο ίδιος το γάμο σου;
Βαλε και καμια φατσουλα...:116:

Δεν ξέρω και κανένα forum γνωριμιών να σου προτείνω ρε γμτ.
Μα ποιος ζητησε τη βοηθεια σου?:137:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

.... Μα ποιος ζητησε τη βοηθεια σου?:137:
Εγώ, μια φορά και με κορόιδεψε...
Αλλά τον ρωτούσα και άλλα μου απαντούσε... g@moti mou... :143:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Δεν ξέρω και κανένα forum γνωριμιών να σου προτείνω ρε γμτ.

...
Άμα περίμενα από σένα να μου συστήσεις και καμία, σώθηκα!!
Σάμπως θα τις έλεγες καλά λόγια για μένα;
Μάλλον όχι.

Reaction score
17.574
Kωσταντινε...αστεια αστεια...με μεγαλο ενδιαφερον σε παρακολουθει και ειλικρινα πιστευω πως θα σου κανει την εκπληξη!Κατα βαθος ειναι καλο παιδι...Μην ακους τον ικογκνιτο...:138:

Reaction score
14

βρε εδώ τον παρακαλάει ο ΠΑΠΠΟΥΣ να του φέρει κάνα Σαλονικιώτικο πιτσιρικοθήλυκο και αυτός "του κάκου" τόοοοσαα χρόνια.... και θα την πάει πεσκέσι στον Κωςδιόν... αυτό θα είναι αιτία πολέμου απο τον Καφάκο!!!

Reaction score
14

και Φιλοθέες κάνει και Μαρούσια κανει και Θρακομακεδόνες κάνει... όλα τα κάνει

Reaction score
0

Προσέχετε σε ποιόν αναθέτεται την βιντεοσκόπηση μιας εκδήλωσης (γάμος, βαφτίσια κλπ).
Η βιντεοσκόπηση, όπως και η φωτογραφία γάμου ή βάφτισης είναι τέχνη με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρωτεύοντα ρόλο έχει ο επαγγελματισμός και η εμπειρία εκείνου που θα επιλέξουμε να αποθανατίσει αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Y

Yiannis_B

Guest

Η βιντεοσκόπηση, όπως και η φωτογραφία γάμου ή βάφτισης είναι τέχνη με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρωτεύοντα ρόλο έχει ο επαγγελματισμός και η εμπειρία εκείνου που θα επιλέξουμε να αποθανατίσει αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας.
Άσε την τέχνη κατά μέρος, είναι αλλονών χωράφια, και μάλλον όχι επαγγελματιών.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas