- Reaction score
- 49
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)
Τα ρέστα μου :138:
Πασο. :137:
Τα ρέστα μου :138:
Πασο. :137:
+1000Τα ρέστα μου :138:
Ναι, αν βάλω κάποιο δίπλα στη νύφη, ντυμένο με αυτές τις πράσινες στολές που βλέπουμε στα making of των DVD και μετά να βάλω τον εαυτό μου.Δε γίνεται να βιντεοσκοπήσεις ο ίδιος το γάμο σου;
Αυτή είναι λύση!Φίλε μου είσαι πολύ πίσω ....
5 κάμερες με ηλετρουδραυλικά ρομποτικά , και ένας χειριστής σε ένα βανάκι έξω απο την εκκλησία !
Τέλος !
Δημόσιος υπάλληλος που; Στην σχολή τυφλών; Πρόσεξε έχει σημασία διότι αν η "υπηρεσία" της είναι μακριά, θα χρειαστεί να πληρώνεις κάθε μέρα οδοιπορικά. Να διαλέξεις μία σε κάποια κοντινή "υπηρεσία". Μην με καλέσεις στον γάμο σου. Θα στεναχωρηθώ πολύ, αλλά πιστεύω ότι κάποτε θα το ξεπεράσω.Tsarouchas, μην ανησυχείς, δεν θα σε προσκαλέσω στο γάμο μου, γιατί η νύφη θα είναι κι αυτή δημ. υπάλληλος και δεν θέλω να μου πάθεις τίποτα.....
Κατ' αρχήν γιατί αναφέρεσαι στο να είναι από τη σχολή τυφλών;Δημόσιος υπάλληλος που; Στην σχολή τυφλών; Πρόσεξε έχει σημασία διότι αν η "υπηρεσία" της είναι μακριά, θα χρειαστεί να πληρώνεις κάθε μέρα οδοιπορικά. Να διαλέξεις μία σε κάποια κοντινή "υπηρεσία". Μην με καλέσεις στον γάμο σου. Θα στεναχωρηθώ πολύ, αλλά πιστεύω ότι κάποτε θα το ξεπεράσω.
...
Κωσταντινε,μην εισαι τοσο σκληρος με τον εαυτο σου...:126:Παρεπιμπτόντως, ένας από τους λόγους που το σκέφτομαι και δεν θέλω να παντρευτώ, είναι και η βιντεοσκόπηση του γάμου μου.
Βαλε και καμια φατσουλα...:116:Δε γίνεται να βιντεοσκοπήσεις ο ίδιος το γάμο σου;
Μα ποιος ζητησε τη βοηθεια σου?:137:Δεν ξέρω και κανένα forum γνωριμιών να σου προτείνω ρε γμτ.
Εγώ, μια φορά και με κορόιδεψε....... Μα ποιος ζητησε τη βοηθεια σου?:137:
Άμα περίμενα από σένα να μου συστήσεις και καμία, σώθηκα!!Δεν ξέρω και κανένα forum γνωριμιών να σου προτείνω ρε γμτ.
...
Η βιντεοσκόπηση, όπως και η φωτογραφία γάμου ή βάφτισης είναι τέχνη με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρωτεύοντα ρόλο έχει ο επαγγελματισμός και η εμπειρία εκείνου που θα επιλέξουμε να αποθανατίσει αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας.Προσέχετε σε ποιόν αναθέτεται την βιντεοσκόπηση μιας εκδήλωσης (γάμος, βαφτίσια κλπ).
Άσε την τέχνη κατά μέρος, είναι αλλονών χωράφια, και μάλλον όχι επαγγελματιών.....Η βιντεοσκόπηση, όπως και η φωτογραφία γάμου ή βάφτισης είναι τέχνη με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρωτεύοντα ρόλο έχει ο επαγγελματισμός και η εμπειρία εκείνου που θα επιλέξουμε να αποθανατίσει αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας.