ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Ναι αλλά χειριστής θα είναι και πάλι ο γαμπρός;:137:
Όχι! Ρε παιδιά λίγη φαντασία! Ο παππάς έχει τα γένια...

:107:

Reaction score
1
Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Απ'ο τι στιγμή που έχω συμφωνήσει με τον φωτογράφο, τόσες φώτο, τόσα DVD κλπ θα έχουν Χ λεφτά, ας κρατήσει ο ίδιος τις φωτογραφίες που θα τραβήξει. Όποιος άλλος χρειαστεί επιπλέον φωτογραφίες, θα ζητήσω χρήματα (εκτός αν είναι πχ η μάνα μου ή η....πεθερά) και θα πάω να τις τυπώσω.
Δυστηχώς εκείνες τις ημέρες και ειδικά την ώρα του μυστηρίου, το μόνο που δεν σκέφτεσαι, είναι τα πνευματικά δικαιώματα.
Οι κουμπάροι μου επέλεξαν για φωτογράφο έναν επαγγελματία, 1ο ξάδελφο του γαμπρού.
Δεν λέω, φοβερός επαγγελματίας και άνθρωπος, αλλά 3 χρόνια μετά, δεν τους έχει δώσει ούτε καν τα DVD. Τώρα που βάφτισαν και 2 παιδιά θα τα πάρουν όλα μαζί :116:

Και το καλύτερο? Οι φώτο που τράβηξαν ορισμένοι φίλοι και χομπ'ιστες, είναι καλύτερες από τις στημένες του γάμου ή της βάφτισης.

Reaction score
1.285
Ένα έχω να πώ ...

όταν πληρώνεις παίρνεις ανάλογα !

Αυρίο παντρεύεται πρώτη μου ξαδέλφη που έχουμε μεγαλώσει ΜΑΖΙ !

2 Cameraman σε HD 16:9 Stereo και παραγωγή Blue ray disc ...

3 φωτογράφοι 4 Studio flash ( Η κύριος , εγώ , και 2 με άφλασα για την δεύτερη ματιά )

Προετοιμασία νύφης , full κάλυψη κτλ

Πείτε μου ένα κόστος που θα αγοράζατε αυτό το πακέτο εσείς ???

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

Ένα έχω να πώ ...

όταν πληρώνεις παίρνεις ανάλογα !

Αυρίο παντρεύεται πρώτη μου ξαδέλφη που έχουμε μεγαλώσει ΜΑΖΙ !

2 Cameraman σε HD 16:9 Stereo και παραγωγή Blue ray disc ...

3 φωτογράφοι 4 Studio flash ( Η κύριος , εγώ , και 2 με άφλασα για την δεύτερη ματιά )

Προετοιμασία νύφης , full κάλυψη κτλ

Πείτε μου ένα κόστος που θα αγοράζατε αυτό το πακέτο εσείς ???

3000 ευρω...αντε 3500 με τα αρχεια δικα μου....

Reaction score
1.285
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

3000 ευρω...αντε 3500 με τα αρχεια δικα μου....
αυτό είναι το φάσμα τιμών

ΑΛΛΑ πρόσθεσε

και 350 τυπωμένες 13χ18
και 20 τυπωμένες 15χ21
και 20 τυπωμένες 20χ30

και 1 Ψ.Α 35χ35 ( κλειστό )
και 3 Ψ.Α 20Χ20 ( κλειστό )

που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο !

.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ (στις βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων)

αυτό είναι το φάσμα τιμών

ΑΛΛΑ πρόσθεσε

και 350 τυπωμένες 13χ18
και 20 τυπωμένες 15χ21
και 20 τυπωμένες 20χ30

και 1 Ψ.Α 35χ35 ( κλειστό )
και 3 Ψ.Α 20Χ20 ( κλειστό )

που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο !

.

μεσα εισαι καπου εκει τα υπολογισα...και καπου τοσα μου κοστισε και εμενα

Reaction score
49

και καπου τοσα μου κοστισε και εμενα

Έδωσες 3 χιλιάρικα για το βίντεο και τις φωτό του γάμου σου!!!!!!!!!!! :111: :111:
Να φανταστώ ότι έκανες και «γλέντι» μετά το γάμο?

Πόσα € σου έφθασαν φωτογραφίες και γλέντι? :131:

Reaction score
1

Έδωσες 3 χιλιάρικα για το βίντεο και τις φωτό του γάμου σου!!!!!!!!!!! :111: :111:
Να φανταστώ ότι έκανες και «γλέντι» μετά το γάμο?

Πόσα € σου έφθασαν φωτογραφίες και γλέντι? :131:
πανω απο 30.000 ευρω πηγε ολο το πακετο γαμος.....γλεντια κοστουμι ( εμεινε και κατι για μετα) λουλουδια, νυφικο φωτογραφοι βερες, στολισμος, προσκλητηρια, μπουμπουνιερες κλπ....

Reaction score
347

Εμένα πάντως, για κάλυψη με blu ray και για παράδοση των original φωτο μου πήγε πολύ λιγότερα από τα 3 χιλιάρικα που αναφέρονται (κοντά στα μισά, άντε λιγο παραπάνω) για αντίστοιχο αριθμό φωτογραφιών. Και αν ήθελα λιγότερες φωτογραφίες (όχι τόσο εγώ όσο οι υπόλοιποι) θα πήγαινε αρκετά παρακάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση προσωπικά να έδινα τέτοιο ποσό (3 ή 3μισι χιλιάρικα) τέτοια εποχή για το φωτογράφο μόνο.

Reaction score
1

Εμένα πάντως, για κάλυψη με blu ray και για παράδοση των original φωτο μου πήγε πολύ λιγότερα από τα 3 χιλιάρικα που αναφέρονται (κοντά στα μισά, άντε λιγο παραπάνω) για αντίστοιχο αριθμό φωτογραφιών. Και αν ήθελα λιγότερες φωτογραφίες (όχι τόσο εγώ όσο οι υπόλοιποι) θα πήγαινε αρκετά παρακάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση προσωπικά να έδινα τέτοιο ποσό (3 ή 3μισι χιλιάρικα) τέτοια εποχή για το φωτογράφο μόνο.
προσεξε γιατι μαλλον δεν διαβασες καλα και παρεξηγησες ορισμενα πραγματα.

1 Δεν μιαμε μονο για φωτογραφο ή για την περιπτωση που ενας φωτογραφος τα κανει ολα,
2. στην δικη μου περιπτωση ηταν ξεχωριστη οντοτητα ο φωτογραφος και ξεχωριστη οντοτητα το βιντεο.

Οταν λεμε βιντεο δεν μιλαμε για απλη καταγραφη που συνηθως παρεχουν οι περισοοτεροι φωτογραφοι σαν ενα option ττου πακετου. Μιλαμε για σκηνοθετημενη βιντεοσκοπηση.

3. Μιλαμε για την παραδοση των πρωτοτυπων RAW αρχειων, και φυσικα για εκτυπωση ψηφιακου επεξεργασμενου αλμπουμ σε offset.

Αν τα βρεις ολα αυτα φθηνοτερα...εισαι αρχοντας....πολυ απλα ομως δεν προκειτε να τα βρεις....και μην ψαχνεις σε φωτογραφεια της γειτονιας......μιλαμε για φωτογραφο που κανει μονο γαμους ...ουτε βαπτισια, ουτε τιποτα αλλο.....

Δεν λεω οτι ειναι λιγα τα χρηματα ...απλα μην τα βαζουμε ολα στον ιδιο κουβα....

Reaction score
49

Δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να δώσω 30+ χιλιάρικα για τον γάμο......
ΙΜΗΟ, είναι χρήματα που πάνε για πέταμα χωρίς αιτία

Reaction score
1

Την σεβομαι την αποψη σου απολυτα. Οπως εγω θεωρω οτι για πεταμα ειναι το να δινει κανεις λεφτα για ενα πανακριβο ενισχυτη ή για ενα πανακριβο player ;η ακομα χειροτερα για πανακριβα αχρηστα καλωδια ρευματος και ηχειων και αλλα ωραια φυκια .....και κορδελες.....μιλωντας για χρειες και βελτιωσεις και κουραφεξαλα....

τωρα μεταξυ μας και φιλικα παντα ολο το λεγομενο hi end το θεωρω μια απατη και μιση....με θυματα διαρκειας....

παντα ΙΜΗΟ

Reaction score
49

Την σεβομαι την αποψη σου απολυτα. Οπως εγω θεωρω οτι για πεταμα ειναι το να δινει κανεις λεφτα για ενα πανακριβο ενισχυτη ή για ενα πανακριβο player ;η ακομα χειροτερα για πανακριβα αχρηστα καλωδια ρευματος και ηχειων και αλλα ωραια φυκια .....και κορδελες.....μιλωντας για χρειες και βελτιωσεις και κουραφεξαλα....

τωρα μεταξυ μας και φιλικα παντα ολο το λεγομενο hi end το θεωρω μια απατη και μιση....με θυματα διαρκειας....

παντα ΙΜΗΟ

Είναι προφανές πως με βρίσκεις σύμφωνο!
Ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει τα χρήματά του όπως του αρέσει.
Ελεύθεροι επιλογών είμαστε Νίκο (?)
Αλλά 30+ χιλιάρικα για ένα γεγονός που θα διαρκέσει 3-5 ώρες, είναι πολλά (για το δικό μου πορτοφόλι και την δική μου νοοτροπία)

Και εγώ θεωρώ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τρέλας του HiEnd απάτη, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω όσους ασχολούνται μανιωδώς με αυτό.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :126:

Reaction score
1.213

Μπορει τα 30Κ να ειναι για καποιον οτι ειναι για εμας τα 300 Ε..:138:

Γιατι εγω μεχρι τοσα θα εδινα(για φωτογραφιες ντε..) ....και πολλα ειναι...:143:

Reaction score
1

Μπορει τα 30Κ να ειναι για καποιον οτι ειναι για εμας τα 300 Ε..:138:

Γιατι εγω μεχρι τοσα θα εδινα(για φωτογραφιες ντε..) ....και πολλα ειναι...:143:
οπως προειπε και ο φιλτατος giovanni ο καθενας διαλεγει που θα δαπανησει τα χρηματα του....

Reaction score
1.213

οπως προειπε και ο φιλτατος giovanni ο καθενας διαλεγει που θα δαπανησει τα χρηματα του....

Ενταξει λιγη πλακιτσα κανουμε :)

Aν δε ελεγε καποιος οτι θα δωσει 30Κ για καλωδια εκει να δεις τι θα γινοταν...:142:

Reaction score
1

Ενταξει λιγη πλακιτσα κανουμε :)

Aν δε ελεγε καποιος οτι θα δωσει 30Κ για καλωδια εκει να δεις τι θα γινοταν...:142:
ναι αλλα αν διαβασεις καπου εδω σε αυτο το φορουμ αναφερθηκε συστημα για το οποιο το κοστος των καλωδιωσεων ξεπερασε τα 20 Κ

Φυσικα δεν το κατακρινω.....εδω αλλος εχει αλλο συστημα στο σαλονι , αλλο στο υπνοδωματιο και αλλο στο δωματιο που κανει γυμναστικη....και μιλαμε για ακριβα μηχανακια....

τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι κατακριτεο κατ εμε....

Reaction score
1.213

ναι αλλα αν διαβασεις καπου εδω σε αυτο το φορουμ αναφερθηκε συστημα για το οποιο το κοστος των καλωδιωσεων ξεπερασε τα 20 Κ

Φυσικα δεν το κατακρινω.....εδω αλλος εχει αλλο συστημα στο σαλονι , αλλο στο υπνοδωματιο και αλλο στο δωματιο που κανει γυμναστικη....και μιλαμε για ακριβα μηχανακια....

τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι κατακριτεο κατ εμε....

Δεν διαφωνουμε.

Αλλα ενταξει και λιγο σχολιασμος δεν ειναι κακος , ειναι στα πλαισια της φορουμικης πλακιτσας :)

Y.Γ Αν στην πραγματικοτητα δεν το θεωρουσες κατακριτεο δεν θα ελεγες για κουραφεξαλα ....:137: Aλλα ξαναλεω οτι συμφωνουμε..:137:

Reaction score
1

Δεν διαφωνουμε.

Αλλα ενταξει και λιγο σχολιασμος δεν ειναι κακος , ειναι στα πλαισια της φορουμικης πλακιτσας :)

Y.Γ Αν στην πραγματικοτητα δεν το θεωρουσες κατακριτεο δεν θα ελεγες για κουραφεξαλα ....:137: Aλλα ξαναλεω οτι συμφωνουμε..:137:

για τα κουραφεξαλα μιλουσα στις περιπτωσεις που πληρωνεις την τιμη ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου για να παρεις μερικα μετρα καλωδιο.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas