ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει σε δύο τηλεοράσεις

LG 37LE5300

Philips 40PFL5605H

Είναι σε διαφορετικές ίντσες γιατί δεν ξέρω πόσες ίντσες να διαλέξω για απόσταση 2,80 - 3,00 μέτρα περίπου αλλά για υπνοδωμάτιο δηλαδή σε κλειστό χώρο
Επιπλέον έχω σχηματίσει καλύτερη άποψη για την LG 37LE5300 μετά από σχετικό ψάξιμο στο google σε reviews
Θα ήθελα πάρα πολύ την βοήθειά σας σε όλα τα παραπάνω

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ειχα για λιγες μερες μια Πανασονικ πλασμα στις 42¨ (σειρα S20). H επομενη μου τιβι θα ειναι σιγουρα ..plasma, κι αν εχει και pixel plus σαν της Philips, ακομη καλυτερα. Ψαξε το!

Reaction score
0

Δεν έχει εγκαταλείψει την τεχνολογία plasma η philips;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δεν έχει εγκαταλείψει την τεχνολογία plasma η philips;
Εννοω εαν εναι δυνατο να εχει η νεα τιβι πλασμα ΚΑΙ το πιξελ πλας της Φιλιπς.

Reaction score
0

Ειχα για λιγες μερες μια Πανασονικ πλασμα στις 42¨ (σειρα S20). H επομενη μου τιβι θα ειναι σιγουρα ..plasma, κι αν εχει και pixel plus σαν της Philips, ακομη καλυτερα. Ψαξε το!
Φίλε lakiss51 σε τι απόσταση βλέπεις τις 42 ίντσες? και επίσης θέλω να μου πεις αν μιλάμε για ανοιχτό ή κλειστό χώρο

Reaction score
0

Προσωπικά, στα 2.9m που κάθομαι, είχα την 42'' Amoi. Αντικαταστάθηκε για διάφορους λόγους (ένας απο αυτούς ήταν και το μικρό μέγεθος) με την Panasonic 50'' G10. Πολύ καλύτερα, αλλά αν με έπαιρνε οικονομικά θα πήγαινα για ακόμα μεγαλύτερη διαγώνιο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φίλε lakiss51 σε τι απόσταση βλέπεις τις 42 ίντσες? και επίσης θέλω να μου πεις αν μιλάμε για ανοιχτό ή κλειστό χώρο
Εβλεπα(γιατι την εδωσα στον νιοπαντρο γιο μου!) στα 2,50- 3,00 μ στο σαλονι (τι εννοεις ανοιχτο ή κλειστο χωρο;) και ηταν χορταστικη! Αν και μια 46" θα ηταν πληρεστερη. Αν η θεση στο συνθετο την χωρουσε, η 32" θα εφευγε αερατα!

Reaction score
38

Εγώ έχω μια 42" ιντσών και μια 37" οι οποίες εναλλάσσονται από το υπνοδωμάτιο (απόσταση 2,5μ) στο καθιστικό (απόσταση 2,8μ).
Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη γιατί ενώ οι 42" μου κάνει για το υπνοδωμάτιο, η 37" είναι τραγικά μικρή για το σαλόνι...
Ενώ όταν έρχεται η 37" στο υπνοδωμάτιο τότε και οι δύο είναι μικρές...

Σου προτείνω:
α) 50" - V20/G20, αν βλέπεις κυρίως ΗD περιεχόμενο
β) 46" - S20, αν βλέπεις κυρίως τηλεοπτικό, ίσως και SD γενικώς
γ) 46" C750, αν θα κάνεις εντατική χρήση παιγνιδιών ή την χρησιμοποιήσεις σαν desctop...

(Aν με το κλειστό ή ανοιχτό χώρο εννοείς το φωτισμό του δωματίου, όντως οι plasma είναι για κλάματα σε κανονικό-έντονο περιβάλλον φωτισμού... αλλά πάντα μπορείς να κλίσεις τα παντζούρια...)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

(Aν με το κλειστό ή ανοιχτό χώρο εννοείς το φωτισμό του δωματίου, όντως οι plasma είναι για κλάματα σε κανονικό-έντονο περιβάλλον φωτισμού... αλλά πάντα μπορείς να κλίσεις τα παντζούρια...)
Δεν συμφωνω!

Reaction score
0

Προσωπικά, στα 2.9m που κάθομαι, είχα την 42'' Amoi. Αντικαταστάθηκε για διάφορους λόγους (ένας απο αυτούς ήταν και το μικρό μέγεθος) με την Panasonic 50'' G10. Πολύ καλύτερα, αλλά αν με έπαιρνε οικονομικά θα πήγαινα για ακόμα μεγαλύτερη διαγώνιο.
σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο ?

Reaction score
1

την philips για το ampilight το οποίο εμένα τουλάχιστον με έχει εντυπωσιάσει....

Reaction score
0

Εγώ έχω μια 42" ιντσών και μια 37" οι οποίες εναλλάσσονται από το υπνοδωμάτιο (απόσταση 2,5μ) στο καθιστικό (απόσταση 2,8μ).
Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη γιατί ενώ οι 42" μου κάνει για το υπνοδωμάτιο, η 37" είναι τραγικά μικρή για το σαλόνι...
Ενώ όταν έρχεται η 37" στο υπνοδωμάτιο τότε και οι δύο είναι μικρές...

Σου προτείνω:
α) 50" - V20/G20, αν βλέπεις κυρίως ΗD περιεχόμενο
β) 46" - S20, αν βλέπεις κυρίως τηλεοπτικό, ίσως και SD γενικώς
γ) 46" C750, αν θα κάνεις εντατική χρήση παιγνιδιών ή την χρησιμοποιήσεις σαν desctop...

όχι εννοώ κλειστό χώρο π.χ σε υπνοδωμάτιο και ανοιχτό χώρο πχ σε σαλόνι όπου εκεί έχεις την δυνατότητα να δεις tv και από τα 5 μέτρα

Reaction score
38

όχι εννοώ κλειστό χώρο π.χ σε υπνοδωμάτιο και ανοιχτό χώρο πχ σε σαλόνι όπου εκεί έχεις την δυνατότητα να δεις tv και από τα 5 μέτρα
Ποιά είναι η διαφορά? Γιατί εγώ το ίδιο άνετα παρακολουθώ σε μικρό και μεγάλο χώρο...:203:

Reaction score
0

Ποιά είναι η διαφορά? Γιατί εγώ το ίδιο άνετα παρακολουθώ σε μικρό και μεγάλο χώρο...:203:
Εννοώ αν στον μικρό χώρο μπορεί να έχεις κάποια ενόχληση στα μάτια αν η tv είναι 42 ιντσών

Reaction score
38

Eγώ και η γυναίκα μου καμία (από τα 2,5 μέτρα σε δωμάτιο 3x4,2).

Έχω δεί και 4 επεισόδια του BSG σερί στη 42V10 και η μόνη ενόχληση που ένοιωσα ήταν για κατούρημα...:116:

Reaction score
0

Eγώ και η γυναίκα μου καμία (από τα 2,5 μέτρα σε δωμάτιο 3x4,2).

Έχω δεί και 4 επεισόδια του BSG σερί στη 42V10 και η μόνη ενόχληση που ένοιωσα ήταν για κατούρημα...:116:
οκ κατανοητό!!!

Reaction score
0

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο ξέρει κανείς αν υπάρχουν στο site reviews από κατόχους για τις παρακάτω τηλεοράσεις?

PHILIPS 40PFL5605H
LG 37LE5300

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530