Πάει για πέταμα?

Reaction score
14
Πριν από μία ώρα άνοιξα τον Sanyο Ζ4 και μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα στην οθόνη...Σε λευκό φόντο είναι κίτρινο "καμμένο"...
Τον πετάω ή μπορεί να φτιαχτεί?
Κάτι μου λέει πως είναι σοβαρή η ζημιά και ίσως να μην αξίζει το κόστος...
Ακούω γνώμες !!!!! HELP MEEEEEE

Attachments

• 12,6 KB Προβολές: 98

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν ξερω τι ειναι αυτο...
Μπορεις να μας πεις μεγεθος περιπου?

Παντως αν αυτο που βλεπω στην δεξια πλευρα της οθονης ειναι ανομοιομορφια θα επρεπε να τον ειχες πεταξει καιρο τωρα...:sad:

Reaction score
14
όχι ρε... το μηχάνημα είναι κορυφή....
Σήμερα , τώρα , το έβγαλε...
Μην σε μπερδεύει το άλλο..έχω πειράξει πολύ το gamma+ contrast για να φανεί η έκταση του προβλήματος στην φωτογραφία..
1100 ώρες "πτήσης" έχει...

Reaction score
0
Απάντηση: Πάει για πέταμα?

Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις να πέσουν οι τιμές των 1080p και μετά να πάρεις.......αν έχεις τηλεόραση hd........αν δεν έχεις και θέλεις να κάνεις οικονομία γραμμή για τον χιλιάρη mitsu.......:prof:

Reaction score
14
έχω μεγάλο πρόβλημα με rainbow ....Αλλιώς θα είχα ήδη πάρει τον 81...

Reaction score
14
ε ,ναι.....έχω κάνει αγορά από κατάστημα με εγγύηση ευρωπαική...καλά Χριστούγεννα...
Λάθος μου...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πάει για πέταμα?

έχω μεγάλο πρόβλημα με rainbow ....Αλλιώς θα είχα ήδη πάρει τον 81...
ΟΚ..........γιατί δεν περιμένεις τότε τον Sony Bravia VLP-VW60?................1080/24p, 2 hdmi κ.λπ.......με τιμή <μόνο> 4.999Ε........εκτός αυτού οι φήμες λένε ότι θα είναι καλύτερος ακόμα και από τον JVC HD-1......:happy_6:

Reaction score
14
τους έχω δεί όλους τους sony ως τώρα...κανένας δεν μου αρέσει..
Πρέπει να δώ πρώτα και τί έπαθε αυτός....

Reaction score
164
Πάντως βρε Γιώργο, όσο βλέπω τέρατα των 5-6 χιλιάδων Ευρώ, τόσο αγαπάω τον Ζ4 με το XBOX...

Reaction score
14
Πάντως βρε Γιώργο, όσο βλέπω τέρατα των 5-6 χιλιάδων Ευρώ, τόσο αγαπάω τον Ζ4 με το XBOX...

Μα πάω σφαίρα για Ζ5 !! Δεν υπάρχουν και οι επιλογές εγκατάστασης σε άλλα μοντέλα χωρίς lens shift vertical/horizontal...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πάει για πέταμα?

ε ,ναι.....έχω κάνει αγορά από κατάστημα με εγγύηση ευρωπαική...καλά Χριστούγεννα...
Λάθος μου...
Εφ 'όσον βρίσκεσαι στην Ευρώπη με Ευρωπαϊκή εγγύηση, σε καλύπτει! 1+1=2 :happy_9:

Έχε υπ' όψη σου ότι σαν καταναλωτής έχεις και δικαιώματα!
Απλά μπορεί να χρειαστεί να σταλεί έξω ανάλογα με την εδώ υποστήριξη ...γιατί να τον πετάξεις;

Αν όμως έχεις αποφασίσει να τον πετάξεις, πριν το κάνεις δοκίμασε:
1. πρόβλημα επαφής στο τυπωμένο κύκλωμα
Λύσεις απελπισίας:
α. Ταρακούνησέ τον καλά!
β. Άλλαξε την θερμοκρασία περιβάλλοντος για μερικές ώρες -αν ήταν ζεστό, σε κρύο ή το αντίστροφο.

2. crash του hardware
Λύση: βγάλε το καλώδιο ρεύματος και όλα τα υπόλοιπα και άστον για 15'.
Μετά δοκίμασε να συνδέσεις με διαφορετική είσοδο τον προβολέα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Πάει για πέταμα?

Εφ 'όσον βρίσκεσαι στην Ευρώπη με Ευρωπαϊκή εγγύηση, σε καλύπτει! 1+1=2 :happy_9:

Έχε υπ' όψη σου ότι σαν καταναλωτής έχεις και δικαιώματα!
Απλά μπορεί να χρειαστεί να σταλεί έξω ανάλογα με την εδώ υποστήριξη ...γιατί να τον πετάξεις;

Αν όμως έχεις αποφασίσει να τον πετάξεις, πριν το κάνεις δοκίμασε:
1. πρόβλημα επαφής στο τυπωμένο κύκλωμα
Λύσεις απελπισίας:
α. Ταρακούνησέ τον καλά!
β. Άλλαξε την θερμοκρασία περιβάλλοντος για μερικές ώρες -αν ήταν ζεστό, σε κρύο ή το αντίστροφο.

2. crash του hardware
Λύση: βγάλε το καλώδιο ρεύματος και όλα τα υπόλοιπα και άστον για 15'.
Μετά δοκίμασε να συνδέσεις με διαφορετική είσοδο τον προβολέα.
Ευχαριστώ !!! Δυστυχώς τα έχω κάνει όλα αυτά....την τελευταία ώρα ( και βάλε..) μόνο με τον προβολέα ασχολούμαι αλλά τίποτα...επιμένει...
Βεβαίως και δεν θα τον "πετάξω"...Απλά φαντάζομαι πως αν μου πούν τρελό κόστος επιδιόρθωσης θα μείνει ως έχει....
Ελπίζω να βγάλω άκρη με την εγγύηση σε ένα μαγαζί που δεν υπάρχει πιά.....wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
1
Τζόρτζιο, αν έχεις καλώδιο component συνδεδεμένο στον προβολέα, για δοκίμασε να του δίνεις ένα ένα τα σήματα (π.χ., βγάζεις το κόκκινο και το πράσινο και αφήνεις το μπλε) για να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κολλήσει κάποιο σκουπιδάκι τεραστίων διαστάσεων σε κάποιο από τα τρία πάνελ, ή σε κάποιο πρίσμα.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Γιατί, το γεγονός ότι λες ότι το έκανε από τη μια στιγμή στην άλλη με βάζει σε υποψίες!

Reaction score
79
Απάντηση: Πάει για πέταμα?

Παναγιωτη αν βγαλει το πρασινο απο την component δεν θα δειξει σημα. Παντως και εμενα για σκονη στα πανελ μου μοιαζει. Ο Ζ4 εχει ενα ειδικο φυσερο που μπαινει απο την κατω μερια για να καθαριζει την σκονη απο τα πανελ, αυτο το δοκιμασες;

Reaction score
14
Παιδιά δεν είναι σκόνη...και το κάνει με όλες τις εισόδους , ακόμη και χωρίς σήμα..
Καμμένο πάνελ μου μοιάζει...

Reaction score
281
Re: Απάντηση: Re: Πάει για πέταμα?

ΟΚ..........γιατί δεν περιμένεις τότε τον Sony Bravia VLP-VW60?................1080/24p, 2 hdmi κ.λπ.......με τιμή <μόνο> 4.999Ε........εκτός αυτού οι φήμες λένε ότι θα είναι καλύτερος ακόμα και από τον JVC HD-1......:happy_6:
Καλημερα.

Αυτες οι φημες απο που προερχονται???

ρωτω επειδη ο VW 60 ειναι ενας ελαφρα βελτιωμενος VW-50 (καμια σχεση δλδ με τον JVC)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πάει για πέταμα?

Καλημερα.

Αυτες οι φημες απο που προερχονται???

ρωτω επειδη ο VW 60 ειναι ενας ελαφρα βελτιωμενος VW-50 (καμια σχεση δλδ με τον JVC)
Καλημέρα κι από 'μένα........περιοδικό Ήχος Μαίου......:happy_4:

Reaction score
4
Βρε Γιωργο ξεκινα με ενα σερβις και βλεπεις τι θα σου πουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio