Πάει για πέταμα?

Reaction score
164
Μάλλον έχεις πρόβλημα στο μπλε πάνελ ή στο πρίσμα του. Γι αυτό στο άσπρο φαίνεται κίτρινο και στο μπλε, μαύρο. Πάνελ δεν νομίζω ότι είναι, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τόσο μεγάλη ζημιά ξαφνικά σε τόσα pixels. Μήπως έχει απλά μπει μέσα καμία τούφα από αυτές που μαζεύονται στα σπίτια; Δοκίμασες να τον φυσήξεις καλά με το "κλύσμα" που δίνουν μαζί;

Reaction score
1
Αν είναι πάνελ ή διχρωϊκό, θα φανεί με τα color ramps, τα patterns που δείχνουν μονόχρωμες καρτέλες RGB.

Αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλα τα χρώματα, τότε πιθανώς είναι η λάμπα.

Reaction score
1
Απορώ πως ο Γιώργος δεν τον έχει ανοίξει μέχρι τώρα... Έτσι κι αλλιώς θέμα εγγύησης δεν τίθεται.

Reaction score
5.507
Σύμφωνα με πληροφορίες το σημάδι τώρα είναι πολύυυυυυυυυ μικρότερο... :happy_9:

Reaction score
14
Χθες το βράδυ όταν έκανα τα patterns για το vertical banding το έκανα για να τσεκάρω πιό από τα πάνελ είχε πρόβλημα..
Όπως πολύ σωστά είπε ο Βασίλης το μπλέ είχε το πρόβλημα...
Του άνοιξα το πορτάκι για να τον καθαρίσω με το blower που έχει μέσα..το έκανα μάλλον προσεκτικά..Και δεν είδα αποτέλεσμα..
Σήμερα το πρωί τα ίδια...
Όταν πλέον τσέκαρα ότι δεν τίθεται θέμα εγγύησης λέω " θα του αλλάξω τα φώτα"....
Τον άνοιξα λοιπόν αλλά δεν φάνηκε κάτι...τον έφερα 5-6 βόλτες ανάποδα, του έταξα καινούρια λάμπα , τίποτα ο φούστης....

Με παίρνει και Λάμπρος στο μεταξύ και μου λέει "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙΓΟΜΑΙ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ DVD RECORDER ΒΑΛΕ ΕXTRA3 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ".....

Εκεί λοιπόν ξεχύλισε το ποτήρι... Ε, δε φτάνει που τα ' παιξε ο προβολέας έγινε celebrity και ο Λάμπρος??????????????

Και ανοίγω ξανά το πορτάκι του καθαρισμού και με μανία πλέον και μίσος αρχίζω να φυσάω και εγώ μέσα....

ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω εάν θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον κάτι έγινε....

Σας ευχαριστώ όλους !!!! Ευχαριστώ επίσης και τον Ανδρέα πάρα πολύ !!!
Αν και για τον Ανδρέα έπρεπε να το περιμένω....Τον Ιούλιο κλείνει 70 χρόνια στο επάγγελμα και η εμπειριά του είναι πολύ μεγάλη....

Reaction score
63
Ευχαριστώ επίσης και τον Ανδρέα πάρα πολύ !!!
Αν και για τον Ανδρέα έπρεπε να το περιμένω....Τον Ιούλιο κλείνει 70 χρόνια στο επάγγελμα και η εμπειριά του είναι πολύ μεγάλη....
Μην κόβεις χρόνια!!!:respect:

Reaction score
14
Θέλω επίσης να τιμηθεί το αξιότιμο μέλος giota με το παράσημο της δαιμόνιας ρεπόρτερ...
Θα της το καρφιτσώσω εγώ ο ίδιος στο στήθος...

Reaction score
5.507
Θέλω επίσης να τιμηθεί το αξιότιμο μέλος giota με το παράσημο της δαιμόνιας ρεπόρτερ...
Θα της το καρφιτσώσω εγώ ο ίδιος στο στήθος...

Όλο λόγια είσαι...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio