Πάει και αυτό το E-great R1

Reaction score
1
Απάντηση: Πάει και αυτό το E-great R1

υπαρχουν media players (οχι htpc η laptop) τα οποια πιανουν τις πραγματικες ταχυτητες των 100 η 1000?
η αμαρτια μου εμενα ειναι οτι κατεβαζω και βλεπω το σβυνω. δε κραταω ποια τιποτα.
απλα σημερα που κατεβασα μια hd, δε θελω ρε παιδι μου για να τη ριξω στο media player να περιμενω μιση ωρα. (φυσικα μη διανοηθειτε να μου πειτε γινετε και με usb συνδεση, δεν εχω σκοπο να πηγενοφερνω το media player)
Δεν είναι ανάγκη να πηγαινοφέρνεις το player...τα περνάς σε ένα δισκο USB και τα μεταφέρεις από εκεί, ετσι κάνω.Στα player διπλα έχω ένα docking station και βάζω τους σκληρούς εκεί και τους αλλάζω κατά βούληση.

Reaction score
0
Ακομα και αυτη η λυση ειναι αβολη.
Κατεβαζω 1-2 ταινιες την ημερα δε θελω να πηγαινοφερνω εξωτερικους καθε μερα. Εξαλου αυτο το lan βυσμα για αυτο το σκοπο το εχουν ρε γμτ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Πάει και αυτό το E-great R1

χωρις να θελω να σε κουρασω, πες μας τι δε σου εκανε στο wd και τι σου αρεσει στο med.
χωρις να ξερω τη σειρα Med, αυτο που πηρες ειναι το μινι? δλδ δε παιρνει δισκο μεσα εε?
Στο WD δεν μου άρεσε το σπαρτιάτικο τηλ/ριο του και η κίνηση του αλλά και γενικά που δεν έχει ρυθμίσεις εικόνας.
Γι΄αυτό και το έδωσα πίσω.
Για το med αργότερα. Ακόμη τελεί υπό δοκιμές.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas