Πάσχει από ηπατίτιδα C η Νάταλι Κόουλ

Reaction score
59
Πάσχει από ηπατίτιδα C η Νάταλι Κόουλ

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια βρέθηκε θετική σε εξετάσεις ρουτίνας

Όλα ξεκίνησαν όταν η 58χρονη σήμερα κόρη του Νατ Κινγκ Κόουλ αποφάσισε να κάνει μια σειρά εξετάσεων ρουτίνας και τα αποτελέσματα ήταν θετικά όσον αφορά τη νόσο.

Σύμφωνα με δήλωση συνεργάτη της και το πρακτορείο Associated Press, το πιθανότερο είναι η Κόουλ να μολύνθηκε από τον ιό της Ηπατίτιδας C την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Ηπατίτιδα C μεταδίδεται από την επαφή με μολυσμένο αίμα και μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες και θανάσιμες βλάβες στο συκώτι και μάλιστα χωρίς να έχει διαγνωστεί για χρόνια.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν εθισμένη σε μια σειρά ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων το LSD, η κοκαΐνη και η ηρωίνη, που την οδήγησαν για ένα μεγάλο διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης το 1984, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί και στην αυτοβιογραφία της.

«Είμαι τυχερή»

«Είχα την τύχη να μάθω τόσα πολλά από τις εμπειρίες μου στο παρελθόν», δήλωσε η Κόουλ κατά την ανακοίνωση της κατάστασή της.

«Με την αγάπη και τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου είμαι αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι θα αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αυτή είναι η στάση μου απέναντι σε αυτή τη νέα δυσκολία στη ζωή μου».

Ο θεράπον ιατρός της Κόουλ Γκράχαμ Γουλφ που την παρακολουθεί στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες δήλωσε: «Η Νάταλι ανταποκρίνεται θαυμάσια στην φαρμακευτική αγωγή μέχρι τώρα γεγονός που της δίνει αυξημένες πιθανότητες να θεραπευτεί».

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τραγουδίστριας, η ασθένεια και η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται η 58χρονη δεν αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Still Unforgettable», που θα αποτελεί συνέχεια του βραβευμένου με Grammy to 1991 «Unforgettable… With Love».

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επανεκτελέσεις και διασκευές κλασσικών τραγουδιών του πατέρα της και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Πηγή BBC

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv