Πέφτει ο Explorer στο Av-site

Reaction score
6
Μου χει σπάσει τα νευρα .
Και είναι πολύ καιρό που συμβαίνει χωρις να ξερω το γιατι.
Όταν στέλνω Post στο φορουμ στις 7 φορες από τις 10 πέφτει - κλείνει ο Explorer.
Συμβαίνει μονο σε αυτή την σελίδα και φυσικά μόνο στον IE.
Τι μπορει να συμβαίνει εχει ιδέα κανείς;

Reaction score
0
Εγω χρησιμοποιω τον Mozilla και εχει καιρο τωρα που μετα απο καποια ωρα περιδιαβασης στο site , σταματα ξαφνικα να δουλευει και δεν μου ανοιγει αλλη σελιδα. Γραφει κατω δεξια "stopped" και οσο και να περιμενω δεν κατεβαζει τιποτα αλλο.

Reaction score
5
Ποιός χρησιμοποιεί πλέον IE???:p
Λοιπόν και εμένα στο Firefox (όλες τις versions) κολλάει μόνο σε ένα σημείο. Στην βασική σελίδα του Forum, αν κλικάρεις γρήγορα για να πας σε συγκεκριμένο forum, πριν προλάβει να φορτώσει την Java για να δείξει το Shoutbox, σκάει και δεν φορτώνει τίποτα. Μόνο επανεκίννηση του Firefox λύνει το πρόβλημα.
Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό, και believe me επισκέπτομαι δεκάδες sites καθημερινά.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Φίλε Cinemusic - Ανδρεας

oι πληροφορίες που δίνεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι ανύπαρκτες και ρωτώ
Τι λειτουργικό σύστημα έχεις;
Έχεις όλα τα τελευταία updates;
Τι έκδοση του IE χρησιμοποιείς;
Έχεις εγκατεστημένο firewall;
Είναι ρυθμισμένο σωστά;
Έχεις εγκαταστημένη java;
Ποια έκδοση;
Έχεις εγκατεστημένα προγράμματα anti-spyware , antivirus, pop-up blockers;
Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει;

Reaction score
1
Το έχω αναφέρει και παλιότερα αλλά δεν μπόρεσε κανείς να με βοηθείσει.
Μετά από κάποια ώρα περιήγησης στο site,αν προσπαθήσω να πάω σε άλλη διεύθυνση,μου αναφέρει ότι το site δεν βρέθηκε (με Firefox).
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στον Explorer..

Reaction score
5
Μετά από κάποια ώρα περιήγησης στο site,αν προσπαθήσω να πάω σε άλλη διεύθυνση,μου αναφέρει ότι το site δεν βρέθηκε (με Firefox).
Καλά αυτό και αν δεν λέει τίποτα...παρακαλώ ακολουθήστε τη συμβουλή του gkontoletas και γράφτε αυτές τις πληροφορίες, για να δούμε τι γίνεται πραγματικά και να μπορεί ο Τάσος να το φτιάξει αν είναι κάτι.
Ευχαριστώ

Reaction score
1
Τι λειτουργικό σύστημα έχεις;
XP
Έχεις όλα τα τελευταία updates;
Ναι
Τι έκδοση του IE χρησιμοποιείς;
Firefox
Έχεις εγκατεστημένο firewall;
ΖoneAlarm
Είναι ρυθμισμένο σωστά;
Τι σημαίνει "σωστά";
Έχεις εγκαταστημένη java;
Ναι.
Ποια έκδοση;
???... αν και δεν νομίζω να έχει σχέση
Έχεις εγκατεστημένα προγράμματα anti-spyware , antivirus, pop-up blockers;
AVG,Spyware doctor
Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει;
Δεν μπορεί να βρει άλλο link,και πρέπει να αποσυνδεθώ και να ξανακάνω σύνδεση για να λειτουργήσει ξανά.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.146
Αυτό δείχνει μάλλον κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του DNS resolver. Σωκράτη, ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις του TCP/IP:
Δεξί κλικ στη σύνδεση που χρησιμοποιείς, => Properties => κλικ στην καρτέλα networking => επιλογή του πρωτοκόλλου TCP/IP και κλικ στο πλήκτρο ιδιότητες. Στο κάτω του παραθύρου, οι IP των DNS server θα πρέπει να είναι απείραχτες. Κάποια spyware και συνηθέστερα οι δούρειοι ίπποι αλλάζουν τους DNS που σερβίρουν τις αντιστοιχίσεις.

Reaction score
1
Κώστα,δεν γνωρίζω πότε είναι πειραγμένες.
Στο DNS είναι κλικαρισμένα τα
"Append primary and connection specific DNS suffixes"
και
"Αppend parent suffixes of the primary DNS suffix"

Reaction score
5
Αυτό γίνεται όταν ανοίξεις το pc, σερφάρεις σε διάφορα άλλα sites; Μπορεί να μην φταίει το avsite.gr (το πιθανότερο) αλλά το IP stack του PC σου. Επίσης έχω δει τρελά πράγματα από το zonealarm, προτείνω να το κλείσεις για κάποια ώρα (προς χάριν πειραματισμού μόνο) και να αφήσεις μόνο τον firewall των winxp. Δες αν έχεις πρόβλημα.

Reaction score
5
Θυμούμαι παλαιοτέρα μου έκανε κάτι περίεργα όταν είχα εγκατεστημένο και στα 2 pc το MSN toolbar το οποίο γίνεται αυτόματα install από το MSN messenger την στιγμή της εγκατάστασης.

Επίσης δοκιμάστε απενεργοποίηση των firewall, και στoν internet explorer - tools- internet options-advance κάντε restore defaults.

Reaction score
5
...το MSN toolbar το οποίο γίνεται αυτόματα install από το MSN messenger την στιγμή της εγκατάστασης.
Αυτό πάντως αποφεύγεται αν διαλέξεις να ΜΗΝ εγκαταστήσεις την MSN toolbar, δηλαδή ξετικάρεις (ελληνικό είναι αυτό;) το MSN toolbar κατά την εγκατάσταση του MSN Messenger.

Reaction score
5
Δοκιμάστε χωρίς το MSN toolbar γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Kαι το παράξενο ήταν ότι είχα πρόβλημα μόνο όταν έμπαινα στο AVSITE. :shock:

Reaction score
6
Επίσης δοκιμάστε απενεργοποίηση των firewall, και στoν internet explorer - tools- internet options-advance κάντε restore defaults.
Απο χτες που εκανα το παραπανω δεν ξαναειχα αυτο το προβλημα.
Ισως η λυση τελικα να ειναι αυτη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead